Menu
Coșul tău

Stații de Autobuz

Stații de Autobuz

Model: STIP2
Stație Autobuz cu Banchetă și Casetă de Afișaj Dublă pentru Reclame  TIP 2Acest model de stație de autobuz este ideal pentru zonele urbane, cu trafic intens.Stația de autobuz are în dotare panou de afișaj de afișaj dublu și bancă cu structură metalică.Elemente Componente ale Stației d..
0 lei
Model: STIP 4
Stație Autobuz cu Banchetă și Casetă de Afișaj Dublă pentru Reclame  TIP 4Acest model de stație de autobuz este ideal pentru zonele urbane, cu trafic intens.Stația de autobuz are in dotare panou de afișaj dublu și banchetă din lemn.Elemente Componente ale Stației de Autobuz TIP 4:- st..
0 lei
Model: STIP3
Stație Autobuz cu Banchetă și Casetă de Afișaj Dublă pentru Reclame  TIP 3Acest model de stație de autobuz este ideal pentru zonele urbane, cu trafic intens.Stația de autobuz are in dotare panou de afișaj dublu și banchetă din lemn.Elemente Componente ale Stației de Autobuz TIP 3:- structură me..
0 lei
Model: STIP1
Stație de Autobuz cu Banchetă și Casetă de Afișaj Dublă pentru Reclame TIP 1Acest model de stație de autobuz este ideal pentru zonele urbane, cu trafic intens.Stația de autobuz are în dotare panou de afișaj dublu și banchetă din lemn.Elemente Componente ale Stației de Autobuz TIP 1:   ..
0 lei
Model: SAT-2
Stație Autobuz Metalică cu Sticlă Securizată și Banchetă SAT-2Stații de autobuz metalice cu sticlă securizată și acoperiș din policarbonat.Copertina stație de autobuz are în dotare banchetă cu elemente din lemn de rășinoase pe structură metalică.Elemente Componente Stație de Autobuz SAT-2:  &nb..
9.990 lei
Model: SAT-1
Stație de Autobuz cu Banchetă și Casetă Afișaj, Reclame  SAT-1Stații de autobuz metalice cu sticlă securizată și acoperiș din policarbonat.Copertina stație de autobuz are în dotare panou de afișaj reclamă și banchetă lemn pe structură metalică. Elemente Componente Stație de Autobuz: &..
12.540 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)