Menu
Coșul tău

Stații de Autobuz

Stații de Autobuz

Model: SAT-2
Statie Autobuz Metalica cu Sticla Securizata si Bancheta SAT-2Statii de autobuz metalice cu sticla securizata si acoperis tip copertina din policarbonat.Statia de autobuz are in dotare bancheta lemn pe structura metalica. Elemente Componente Statie de Autobuz:      &nbs..
0 lei
Model: SAT-1
Statie Autobuz cu Bancheta si Caseta Afisaj si Reclame  SAT-1Statii de autobuz metalice cu sticla securizata si acoperis din policarbonat.Copertina statie de autobuz are in dotare panou de afisaj reclama si bancheta lemn pe structura metalica. Elemente Componente Statie de Autobuz: &n..
0 lei
Stație de autobuz TIP 1
Nou Pentru preț
Model: STIP1
Stație Autobuz cu Banchetă și Casetă de Afișaj Dublă pentru Reclame  TIP 1Acest model de stație de autobuz este ideal pentru zonele urbane, cu trafic intens.Elemente Componente Stație de Autobuz:        structură metalică din oțel        pa..
0 lei
Stație de autobuz TIP 2
Nou Pentru preț
Model: STIP2
Stație Autobuz cu Banchetă și Casetă de Afișaj Dublă pentru Reclame  TIP 2Acest model de stație de autobuz este ideal pentru zonele urbane, cu trafic intens.Elemente Componente Stație de Autobuz:        structură metalică        panouri din sticla se..
0 lei
Stație de autobuz TIP 3
Nou Pentru preț
Model: STIP3
Stație Autobuz cu Banchetă și Casetă de Afișaj Dublă pentru Reclame  TIP 2Acest model de stație de autobuz este ideal pentru zonele urbane, cu trafic intens.Elemente Componente Stație de Autobuz:        structură metalică        panouri din sticlă se..
0 lei
Stație de autobuz TIP 4
Nou Pentru preț
Model: STIP4
Stație Autobuz cu Banchetă și panouri de afișaj pentru Reclame  TIP 4Acest model de stație de autobuz este ideal pentru zonele urbane, cu trafic intens.Elemente Componente Stație de Autobuz:        structură metalică        panouri din sticla securiz..
0 lei
Stație de autobuz TIP 5 Stație de autobuz TIP 5
Nou Pentru preț
Model: STIP5
Stație Autobuz cu Banchetă și Casetă de Afișaj Dublă pentru Reclame  TIP 5Acest model de stație de autobuz este ideal pentru zonele urbane, cu trafic intens.Elemente Componente Stație de Autobuz:        structură metalică        panouri din sticla se..
0 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)