Menu
Coșul tău

Suporți Biciclete

Suporți, rastele de biciclete stradali, parte a categoriei de mobilier urban, concepuți pentru susținerea și parcarea uneia sau mai multor biciclete, destinate spațiilor publice, parcărilor, parcurilor sau spațiilor private. Rastelele de biciclete se pot realiza la diferite dimensiuni sau pot fi proiectate în diverse moduri, la cerințele beneficiarului. 

Model: BIKE-5
Suport rastel biciclete stradal  BIKE-5, realizat din metal este destinat parcării de biciclete.Poate găzdui 5 biciclete pentru o organizare avantajoasă si eficientă în parcuri, parcări, incintele școlilor, instituțiilor,  în cartierele rezidențiale și alte zone publice.Produsul este ..
903 lei 950 lei
Model: STREET-104.P
Accesoriu al mobilierului urban, suportul de biciclete stradal STREET-104.P este prevăzut cu panou publicitar, realizat din metal și susține 4 biciclete.Panoul publicitar al rastelului poate fi folosit pentru publicitate, ca afisiere, in diverse zone ale piațetelor, centrelor istorice, terasele hote..
1.290 lei
Model: BICYCLE-1.1
Suport de biciclete stradal BICYCLE-1.1 realizat din oțel, în formă specială, ideal pentru instituții, spații comerciale, parcări, spații de joaca, de relaxare și nu numai.Fixarea la sol a rastelului de biciclete stradal se realizează prin fixarea flanșei cu conexpanduri (neincluse în preț).Mat..
799 lei
Model: BIKE-4.SP.48F
Suport rastel stradal metalic BIKE-4.SP.48F, din țeavă oțel diam. 48mm formă spiralată, întregește mobilierul urban în parcuri, alei, campusuri universitare, cartiere rezidențiale, parcări, străzi, instituții și alte spații publice.Fixarea la sol a suportului de biciclete stradal, se realizează..
898 lei
Model: TROTI 5
Suportul metalic stradal  TROTI 5 vine în completarea mobilierului urban stradal, pentru parcarea în siguranță a trotinetelor în parcuri, instituții, cartierele rezidențiale, campusuri universitare și alte spații publice și private.Cu un design deosebit, poate fi montat ușor, ocupă spațiu puțin..
619 lei
Rastel Parcare Biciclete Stradal Metalic BIKE-15.SP.V2 Rastel Parcare Biciclete Stradal Metalic BIKE-15.SP.V2
Cel mai bun preț
Model: BIKE-15.SP.V2
Suport rastel stradal metalic BIKE-15.SP.V2 întregește mobilierul urban în parcuri, alei, campusuri universitare, cartiere rezidențiale, parcări, străzi, instituții și alte spații publice.Fixarea la sol a suportului de biciclete stradal se realizează prin fixarea flanșei cu conexpanduri (neincluse î..
963 lei
Model: BICYCLE-13
Suportul de biciclete metalic stradal tricolor BICYCLE-13, în formă specială de bicicletă pentru parcări, spații comerciale, parcuri, instituții și alte zone publice.Fixarea la sol a suportului de biciclete stradal se realizează prin fixarea flanșei cu conexpanduri ( neincluse în preț ).Materia..
1.599 lei
Model: SBA-2.v1
Suportul de biciclete metalic  SBA-2.v1 cu acoperiș, pentru spații publice și private, este modular, se pot adăuga module ulterior. Suportul de biciclete este acoperit cu policarbonat, acoperișul este înclinat pentru a oferi protecție suplimentară bicicletelor împotriva condițiilor meteo nefavo..
2.336 lei
Model: BICYCLE-1
Suportul de bicicletă stradal BICYCLE-1 realizat din oțel, în formă specială, ideal pentru instituții, spații comerciale, parcări, spații de joaca, spații de relaxare.Fixarea la sol a rastelului de bicicletă stradal, se realizează prin fixarea flanșei cu conexpanduri (neincluse în preț).Materialul u..
469 lei
Suport Rastel Biciclete Stradal Metalic BIKE-6S Suport Rastel Biciclete Stradal Metalic BIKE-6S
Cel mai bun preț
Model: BIKE-6S
Suport rastel biciclete stradal  BIKE-6S,  realizat din metal este destinat parcării de biciclete.Pentru o organizare avantajoasă si eficientă în parcuri, parcări, incintele școlilor, instituțiilor,  în cartierele rezidențiale și alte zone publice, pot fi parcate 6 biciclete.Produsul ..
1.311 lei
Model: PARK-5
Suportul de bicicletă metalic Park-5 stradal întregește mobilierul urban în parcuri, străzi, alei, campusuri universitare, cartiere rezidențiale, parcări șsi alte zone publice sau private.Cu un design deosebit, poate fi montat ușor, ocupă spațiu puțin fiind  conceput pentru parcarea a 5 bicicle..
957 lei
Model: BIKE-10.SP.P
Accesoriu al mobilierului urban, suportul de biciclete stradal BIKE-10.SP.P este prevăzut cu panou publicitar, realizat din metal și susține maxim 5 biciclete. Panoul publicitar al rastelului poate fi folosit pentru publicitate, ca afisiere, in diverse zone ale piațetelor, centrelor istorice, terase..
1.390 lei
Suport Rastel Stradal Metalic pentru Biciclete  RACK-3 Suport Rastel Stradal Metalic pentru Biciclete  RACK-3
Cel mai bun preț
Model: RACK-3
Suportul rastel stradal metalic RACK-3 întregește mobilierul urban în parcuri, alei, campusuri universitare, cartiere rezidențiale, parcări, străzi, instituții și alte spații publice.Poate fi montat ușor având dimensiuni reduse, ideal pentru parcarea a trei biciclete.Fixarea la sol a rastelului de b..
510 lei
Model: BIKE-5S
Suportul rastel pentru biciclete stradal,  BIKE-5S  realizat din metal, este destinat parcării a 5 biciclete, pentru o organizare avantajoasă si eficientă, în parcuri, parcări, incintele școlilor, instituțiilor și în cartierele rezidențiale.Produsul este modular ( 3+ 2 piese ). Se conectea..
1.128 lei
Model: STREET-203P
Accesoriu al mobilierului urban, suportul de biciclete stradal STREET-203 Publicitar, este prevăzut cu panou publicitar, realizat din metal și susține 3 biciclete.Panoul publicitar al rastelului poate fi folosit pentru publicitate, ca afisiere, in diverse zone ale piațetelor, centrelor istorice..
799 lei
Model: BIKE-5.P
Accesoriu al mobilierului urban, suportul de biciclete stradal BIKE-5.P este prevăzut cu panou publicitar, realizat din metal și susține 5 biciclete.Panoul publicitar al rastelului poate fi folosit pentru publicitate, ca afisiere, in diverse zone ale piațetelor, centrelor istorice, terasele hoteluri..
1.725 lei
Model: BIKE-4S
Suport rastel stradal metalic BIKE-4S întregește mobilierul urban în parcuri, alei, campusuri universitare, cartiere rezidențiale, parcări, străzi, instituții și alte spații publice.Poate fi montat ușor având dimensiuni reduse, ideal pentru parcarea a patru biciclete.Produsul este modular ( 2 + 2 pi..
916 lei
Model: PARK-10.SP
Suportul de bicicletă metalic Park-10.SP stradal întregește mobilierul urban în parcuri, străzi, alei, campusuri universitare, cartiere rezidențiale, parcări șsi alte zone publice sau private.Cu un design deosebit, spiralat, poate fi montat ușor, fiind destinat parcării a maxim 5 biciclete. Fixarea ..
955 lei
Suport Parcare Biciclete Metalic Stradal BIKE-10.SP.V2
Cel mai bun preț
Model: BIKE-10.SP.V2
Suport rastel stradal metalic BIKE-10.SP.V2,  întregește mobilierul urban în parcuri, alei, campusuri universitare, cartiere rezidențiale, parcări, străzi, instituții și alte spații publice.Fixarea la sol a suportului de biciclete stradal se realizează prin fixarea flanșei cu conexpanduri (nein..
824 lei
Model: RACK-4
Suport rastel stradal metalic RACK-4 întregește mobilierul urban în parcuri, alei, campusuri universitare, cartiere rezidențiale, parcări, străzi, instituții și spații publice.Poate fi montat ușor având dimensiuni reduse, ideal pentru parcarea a 4 biciclete.Produsul este modular ( 2 + 2 piese ). Se ..
812 lei
Suport Rastel Biciclete  Metalic Stradal BIKE-3S Suport Rastel Biciclete  Metalic Stradal BIKE-3S
Cel mai bun preț
Model: BIKE-3S
Suport biciclete stradal BIKE-3S realizat din metal este destinat parcării de biciclete în parcuri, parcări, incintele școlilor, instituților, in cartierele rezidențiale și alte spații publice.Poate fi montat ușor, ocupă spațiu puțin, se pot parca 3 biciclete.Fixarea la sol a rastelului de biciclete..
684 lei
Model: BIKE 908.B-5
Accesoriu al mobilierului urban, suportul de biciclete stradal BIKE 908.B-5 este prevăzut cu panou publicitar.Suportul de biciclete este realizat din metal și fontă, se poate instala în parcuri, pe străzi, lângă scoli, campusuri universitare, piețe publice, centre istorice, în fața firmelor și insti..
4.549 lei
Suport Rastel Parcare Biciclete Stradal Metalic BIKE-5.SP Suport Rastel Parcare Biciclete Stradal Metalic BIKE-5.SP
Cel mai bun preț
Model: BIKE-5.SP
Suport rastel stradal metalic BIKE-5.SP întregește mobilierul urban în parcuri, alei, campusuri universitare, cartiere rezidențiale, parcări, străzi, instituții și alte spații publice.Este destinat parcării a maxim 3 biciclete. Fixarea la sol a suportului de biciclete stradal se realizează prin..
594 lei
Suport Metalic pentru Biciclete RACK-5 Suport Metalic pentru Biciclete RACK-5
Cel mai bun preț
Model: RACK-5
Suportul rastel stradal metalic RACK-5, întregește mobilierul urban în parcuri, alei, campusuri universitare, cartiere rezidențiale, parcări, străzi, instituții și alte spații publice.Poate fi montat ușor având dimensiuni reduse, ideal pentru parcarea a 5 biciclete.Produsul este modular ( 3 + 2 pies..
914 lei
Afişare 1 - 24 din 60 (3 pagini)