Menu
Coșul tău

Mobilier de Grădină

Piese de mobilier grădină, curte, terasă, balcon pentru amenajarea și dotarea grădinii: bănci grădină, seturi grădină, fotolii aluminiu, mese grădină, cutii poștale de exterior, jardiniere plante și ghivece flori pentru grădină, cât și decorațiuni de curte și grădină din aluminiu turnat. Mobilierul de grădină este realizat din combinații de aluminiu - lemn, fontă - lemn sau integral din fontă / aluminiu.

Bancă Parc Fontă NAPOLI Bancă Parc Fontă NAPOLI
Cel mai bun preț -18 %
Model: NAPOLI
Bancă de parc din Fontă NAPOLI este destinată amenajării parcurilor, străzilor, grădinilor publice. aleilor, cartierelor, grădinilor și curților  rezidențiale. Această bancă, realizată în întregime din fontă, oferă locuri confortabile și adaugă stil elegant oricărei locații.Rezistentă la i..
2.295 lei 2.795 lei
Model: LODZ
Bancă Parc, Grădină - LODZBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca LODZ se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.E..
1.750 lei
Set Mobilier Exterior Parc, Grădină, Masă și Bănci ȘAH CÂMPINA
Cel mai bun preț -5 %
Model: CAMPINA
Set mobilier pentru parc, zone de odihnă și spații de joacă, format din 1 masă de șah și 2 băncuțe, ideale pentru petrecerea timpului în aer liber. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, picnic, terase și grădină cu cadru metalic integral cu șezut și elemente din lemn de rășinoase.Se..
1.287 lei 1.355 lei
Model: 608
Cișmelele pe perete destinate montării în exterior, vin în completarea mobilierului de gradină, curte. Cișmeaua Grădină 608 de perete este turnată integral din fontă.Elemente Componente Cișmea Fontă Grădină 608:    perete cișmea    cuvă de scurgere    robinet clasic MIL..
1.630 lei
Model: MASĂ THAVIS.R
Masă de exterior cu picioare din metal rabatabile THAVIS.R și rigle din lemn de rășinoase pentru parcuri, zone de picnic, locuri de joacă.  Datorită sistemului rabatabil masa este ușor de transportat și de mutat.Elemente Componente: 2 picioare din metal rabatabile 7 șipci din lem..
1.379 lei
Model: TUSNAD 1
Set Mobilier Exterior Parc, Grădină, Masă și 2 Bănci cu Acoperiș TUȘNAD 1 alcătuit din masă, 2 banchete și acoperiș.Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, grădină și terasă cu cadru metalic integral 9(țeavă rectangulară din oțel de 80x40x2 mm), cu șezut și blat din lemn masiv de 40mm gro..
3.769 lei
Model: TUSNAD 2
Set Mobilier Exterior Parc, Grădină, Masă și 2 Bănci cu Spătar Detașabil TUȘNAD 2.Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, grădină și terasă cu cadru metalic integral (țeavă rectangulară din oțel 80x40x2 mm) , cu șezut, spătar și blat din lemn masiv de 40mm grosime. Setul picnic TUȘNAD 2 ..
2.905 lei
Model: S.BERLIN
Set Mobilier Exterior Grădină, Picnic, Curte BERLIN alcătuit din 1 masă, 2 băncI și 2 fotolii. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu structură aluminiu și elemente din lemn de rășinoase.Setul picnic cu masă, bancă și scaun, se pretează atât ca mobilier de exterior hor..
4.387 lei
Model: BONN
Acest set de grădină BONN este format din 1 masa BONN, 4 X scaune OSLO cu spătar.Setul de grădină BONN este realizat din fontă și elemente din lemn de rășinoase.Dimensiuni masă picnic:Diametru 600 mmÎnălțime totală 740 mmDimensiunile fotoliului:Lungime 610 mmLățime 620 mmÎnălțime 720 mmÎnălțime scau..
7.298 lei
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci TUȘNAD Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci TUȘNAD
Cel mai bun preț -8 %
Model: TUSNAD
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci TUȘNAD alcătuit din masă și 2 banchete. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu cadru metalic integral (țeavă rectangulară de 80x40x2mm) cu șezut și blat din lemn masiv de grosime 40 mm.Setul picnic TUȘNAD cu masă și șezut, se..
1.983 lei 2.155 lei
Model: 607
Cișmea apă de Perete Gradină și Parc 607 realizată din fontă turnată poate fi utilizată în grădini, terase, spații publice.Elemente Componente Cișmea Apă Perete Grădină 607:    perete cișmea din fontă turnată    cuvă de scurgere din fontă turnată    robinet MILANO, incl..
3.866 lei
Model: F.BERLIN
Fotoliu Grădină, Curte BERLINFotoliu grădină, curte Berlin face parte din gama mobilierului urban cu structură aluminiu și elemente din lemn de rășinoase. Se pretează atât ca mobilier de exterior horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.Elemente Componente Fotoliu: &nbs..
561 lei
Model: BOLOGNA M
Jardiniera flori pentru terasă, balcon din gama mobilierului de grădină. Jardinierele de flori sunt confecționate din aluminiu turnat, sunt ornamentale, decorative și rezistente factorilor de mediu.Elemente Componente:    corp jardiniera    grătar inferior..
424 lei
Bancă Parc, Grădină și Terasă ANVERS - Mobilier Stradal Bancă Parc, Grădină și Terasă ANVERS - Mobilier Stradal
Cel mai bun preț
Model: ANVERS
Bancă Parc, Grădină și Terasă ANVERS:Bancă pentru parc, stradală a fost concepută pentru completarea mobilierului urban al parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale. Banca ANVERS se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă ..
1.981 lei
Model: KORONA
Bancă Parc, Grădină și Terasă KORONA cu brațe- Mobilier StradalBancă  de exterior cu picioare din fontă cu cotieră și cu șipci din lemn de rășinoase tratate, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca KORONA se pretează atât ca mobilier de exterior s..
2.653 lei 2.792 lei
Model: STUTTGART
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci STUTTGART alcătuit din masă și 2 bănci. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, zone de odihnă, spații de joacă, grădină și terasă cu cadru metalic integral cu șezut și blat din lemn masiv.Setul picnic STUTTGART cu masă și șezu..
2.418 lei
Model: OKLAHOMA
Stoc disponbil:2 set-uri RAL 7016 metal, RAL 3003 lemneSet Mobilier Exterior Parc, Grădină, Masă și Bănci OKLAHOMA alcătuit din masă și 2 banchete, cu acoperiș, se pretează atât ca mobilier de exterior horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.Elemente Componente ale Setu..
3.769 lei
Cișmea Curte, Grădină LISABONA Cișmea Curte, Grădină LISABONA
Cel mai bun preț
Model: LISABONA
Cișmeaua de exterior  LISABONA este realizată integral din aluminiu turnat si face parte din mobilierul de grădină, curte sau alte zone private.În plus, o cișmea are un dublu beneficiu: cel funcțional și cel estetic. Grădina dumneavoastră poate dobândi un aspect deosebit cu puţin ajutor în ceea..
2.350 lei
Model: MESSOLD.F
Fotoliul din aluminiu turnat poate fi integrat și în interiorul locuințelor.Elemente Componente:    spătar fotoliu aluminiu    șezut fotoliu aluminiu    2 cotiere fotoliu aluminiu    4 picioare fotoliu aluminiu    organe asamblareFotoliul de aluminiu..
709 lei
Model: LISABONA.COLOR
Cișmelele de exterior LISABONA COLOR sunt confecționate integral din aluminiu și întregesc mobilierul de grădină si curte.O  cișmea are un dublu beneficiu: cel funcțional și cel estetic. Grădina dumneavoastră poate dobândi un aspect deosebit cu puţin ajutor în ceea ce priveşte amenajarea aceste..
2.660 lei
Model: VILLABELLA.B
Bancă Parc, Grădină și Terasă VILLABELLA cu brațe:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pen..
1.900 lei
Model: BOLOGNA S
Jardiniera flori ornamentală, decorativă din gama mobilierului de grădină. Jardinierele de flori pentru terasă, balcon sunt confecționate din aluminiu turnat și sunt rezistente factorilor de mediu.Elemente Componente:    corp jardiniera    grătar inferior..
330 lei
Model: CAMPINA-DUO
Set mobilier pentru parc, zone de odihnă și spații de joacă, CAMPINA - DUO alcătuit din 1 masă și 2 băncuțe, ideale pentru petrecerea timpului în aer liber. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, picnic, grădină și terase cu cadru metalic integral cu șezut și elemente din lemn de r..
1.146 lei
Model: 611
Cișmelele pe perete destinate montării în exterior, vin în completarea mobilierului de gradină, curte.Cișmeaua Grădină 611 de perete este turnată integral din fontă  Elemente Componente: perete cișmea  cuvă de scurgere  robinet decorativ MILANO 1/2', inclus în preț..
1.448 lei
Afişare 1 - 24 din 86 (4 pagini)