Menu
Coșul tău

Pe fondul decretării Stării de Urgență, menționăm faptul că doar parțial producția a fost afectată în perioada pe care o traversăm, departamentul comercial răspunzând prompt tuturor solicitărilor. Mai multe detalii

Mobilier de Grădină

Piese de mobilier grădină, curte, terasă, balcon pentru amenajarea și dotarea grădinii: bănci grădină, seturi grădină, fotolii aluminiu, mese grădină, cutii poștale de exterior, jardiniere plante și ghivece flori pentru grădină, cât și decorațiuni de curte și grădină din aluminiu turnat. Mobilierul de grădină este realizat din combinații de aluminiu - lemn, fontă - lemn sau integral din fontă / aluminiu.

Model: PARMA.T
Masă de exterior cu picioare metalice și blat din lemn din lemn de salcâm pentru terasă.Elemente Componente:    blat masă din lemn de salcâm (Ø80 mm)    4 picioare aluminiu    1 element rigidizare    organe asamblare..
749 lei
Model: RIMINI.T
Masă de exterior realizată integral din aluminiu turnat, cu un aspect clasic.Elemente Componente:    blat masa (800x800 mm)    4 picioare aluminiu    1 element rigidizare    organe asamblare..
725 lei
Model: GEORGIA.4F
Set mobilier metalic pentru amenajarea teraselor si gradinilor. Setul mobilier de terasa este compus din 2 fotolii realizate din aluminiu si o masa trepied cu blat de fag.Dimensiuni (mm)Masa ( 1 bucată)Fotoliu ( 4 bucăți)Înălțime790940Înălțime șezut-430Lungime-480Lățime/ Diametru800500..
2.141 lei
Model: LIVORNO.2FB
Set mobilier metalic pentru amenajarea teraselor si gradinilor. Setul mobilier de terasa este compus din 2 fotolii, o bancă realizate din aluminiu si o masa trepied cu blat de fag.Dimensiuni (mm)Masă (1 bucată)Fotoliu ( 2 bucăți)Bancă (1 bucată)Înâlțime790940940Înâlțime șezut-430430Lungime-4801200Lâ..
2.045 lei
Model: KOLOS
Decorațiunea suport pentru chei, flori este element component al mobilierului de terasă și balcon. Decorațiunea suport este realizată integral din aluminiu turnat. Elemente Componente:    recipient aluminiu turnat    picior de susținere din aluminiu turnatDimensiuni Decorați..
462 lei
Bancă Grădină OSLO-FR Bancă Grădină OSLO-FR
Cel mai bun preț
Model: OSLO-FR
Băncile pentru exterior din gamă mobilierului de grădină sunt compuse din picioare fontă și șipci din lemn de rășinoase și sunt destinate grădinilor, teraselor sau zonelor private de odihnă.   Elemente Componente:     2 picioare bancă parc din metal turnat (fontă) ..
1.159 lei
Cișmea Fontă Grădină 608 Cișmea Fontă Grădină 608
Cel mai bun preț
Model: 608
Cișmelele pe perete destinate montării în exterior, vin în completarea mobilierului de gradina, curte. Cișmeaua de perete este turnată integral din fontă.Elemente Componente:    perete cișmea    cuvă de scurgere    robinet clasic MILANO, inclus în prețul de achiziție..
899 lei
Model: BAYSTON.F
Fotoliu de terasa, curte, grădină cu picioare din aluminiu și elemente din lemn de fag pentru amenjarea spațiilor exterioare.Elemente Componente:    2 picioare fotoliu aluminiu    11 elemente din lemn de fag    organe asamblare..
679 lei
Model: VERONA
Jardinieră flori confecționată integral din aluminiu turnat pentru grădină, curte, terasă. Jardinierele de exterior metalice decorative, ornamentale întregesc mobilierul de grădină, curte sau terasă.Elemente Componente:    corp jardinieră cu diametrul Ø 370 mm..
571 lei
Masă Mobilier Terasă FLORIDA 80 Masă Mobilier Terasă FLORIDA 80
Cel mai bun preț
Model: FLORIDA 80
Masă de exterior metalică special concepută pentru terasă și grădină. Masa rotundă metalică poate fi folosită și în interiorul locuințelor.Elemente Componente:    blat masă din aluminiu (Ø80 mm)    3 picioare aluminiu    1 element rigidizare    organe asamblar..
483 lei
Model: SANMARINO.2S
Set balcon cu masa si 2 scaune realizate din aluminiu turnat.  ATENȚIE! Greutatea maxima susținută de un scaun este 70 kg. Produsul nu este recomandat pentru locații cu trafic greu (restaurante).Dimensiuni (mm)Masă ( 1 bucată)Scaun ( 2 bucăți)Înălțime600850Înălțime șezut-430Lungime-380Lăți..
839 lei
Model: LIVORNO.2F
Set mobilier metalic pentru amenajarea teraselor și grădinilor compus din 2 fotolii realizate din aluminiu și o masă cu blat de fag.Prețul nu include pernele decorative.Dimensiuni (mm)Masă ( 1 bucată)Fotolii ( 2 bucăți)Înălțime690940Înălțime șezut-430Lungime-480Lățime/ Diametru / Adâncime800500..
1.473 lei
 Cutie Corespondență, Publicații Vintage ZEIT  Cutie Corespondență, Publicații Vintage ZEIT
Cel mai bun preț Acces 2 părți
Model: ZEIT
Cutiile poștale de exterior, cu picior și acces lateral a corespondentei fac parte din mobilierul de curte, grădină sau casă. Pe părțile laterale este prevăzută cu 2 ușițe de vizitare pentru introducerea corespondenței.Elemente Componente:    cutia poștală realizată integral din aliaj alum..
384 lei
Model: 607
Cișmea apă de perete realizate din fontă turnată, din categoria mobilierului de grădină, utilizată în grădini, terase, spații publice.Elemente Componente:    perete cișmea din fontă turnată    cuvă de scurgere din fontă turnată    robinet MILANO, inclus în preț..
1.999 lei
Model: FINKEN
Decorațiune grădină tip adapatoare pentru păsări. Decorațiunile din aluminiu ornamentale completează categoria mobilierului de grădină.Elemente Componente:    vas adapatoare    suport cu 3 picioare    element rigidizare    2 păsări decorative..
175 lei
Model: MALAGA.F
Fotoliul de exterior cu picioare din aluminiu turnat și elemente din lemn de fag este conceput pentru mediile exterioare, dar poate fi folosit și în interiorul locuințelor.Elemente Componente:    2 picioare fotoliu aluminiu    8 elemente din lemn de fag    element ornam..
538 lei
Model: BOLOGNA M
Jardiniera flori pentru terasă, balcon din gama mobilierului de grădină. Jardinierele de flori sunt confecționate din aluminiu turnat, sunt ornamentale, decorative și rezistente factorilor de mediu.Elemente Componente:    corp jardiniera    grătar inferior..
239 lei
Model: SIENA.T
Masă de exterior cu picioare metalice și blat din lemn de salcâm special concepută pentru terasă și grădină.Elemente Componente:    blat masă din lemn de salcâm (Ø80 mm)    3 picioare aluminiu    1 element rigidizare    organe asamblare..
615 lei
Set Mobilier Terasă, Grădină ROSALIA 2FB Set Mobilier Terasă, Grădină ROSALIA 2FB
Cel mai bun preț
Model: ROSALIA.2FB
Seturile mobilier terasă și grădină sunt realizate din aluminiu turnat și pot fi integrate în spațiile interioare ale locuințelor, restaurantelor, hotelurilor, pensiunilor.Dimensiuni (mm)Masă (1 bucată)Fotoliu ( 2 bucăți)Bancă (1 bucată)Înâlțime790885885Înâlțime șezut-445445Lungime-5451200Lâțime/ Di..
1.990 lei
Model: BGH-LEU
Cutiile poștale metalice au un design rustic, fac parte din categoria mobilierului de grădină și permit alimentarea și extragerea corespondenței pe aceeași parte.Partea frontală este prevăzută cu ușa de vizitare securizată cu încuietoare și fantă pentru introducerea corespondenței.Elemente Component..
428 lei
Decorațiune Grădină, Terasă, Balcon Consolă PALERMO Decorațiune Grădină, Terasă, Balcon Consolă PALERMO
Cel mai bun preț
Model: PALERMO
Consolă din aluminiu, decorativă pentru casă, terasă, balcon. Decorațiunile, consolele de exterior ornamentale fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    blat consolă    element decorativ superior    2 picioare aluminiu    element rigid..
239 lei
Model: ROSALIA.F
Fotoliu metalic pentru grădină, curte terasă din aluminiu turnat ce poate fi integrat și în interiorul locuințelor.Elemente Componente:     spătar fotoliu aluminiu     șezut fotoliu aluminiu    2 cotiere fotoliu aluminiu    4 picioare fotoliu alumini..
459 lei
Model: ROSALIA 75
Masă de exterior metalică special concepută pentru terasă și grădină. Masa rotundă metalică poate fi folosită și în interiorul locuințelor, pe balcon sau în sufragerii. pe post de măsuță de cafea/ ceai. Elemente Componente:    blat masă din aluminiu (Ø75 mm)    3 picioare al..
483 lei
Model: MESSOLD.2F
Acesta este ideal pentru amenajarea spațiilor mai mici de relaxare cum ar fi balconul, foișorul,  sau sufrageria. Dimensiuni (mm)Masă ( 1 bucată)Fotolii ( 2 bucăți)Înălțime690940Înălțime șezut-430Lungime-480Lățime/ Diametru / Adâncime800500..
1.132 lei
Afişare 1 - 24 din 168 (7 pagini)