Menu
Coșul tău

Seturi Picnic

Seturile de mobilier urban sunt compuse din mese, bănci, fotolii, de dimensiuni mari sau mici. Seturile sunt destinate dotării parcurilor și spațiilor de odihnă. Elementele seturilor de grădină, atât cele metalice, cât și cele din lemn, sunt tratate împotriva coroziunii mediului exterior. 

Set Mobilier Exterior Parc, Grădină, Masă și Bănci ȘAH CÂMPINA
Cel mai bun preț -5 %
Model: CAMPINA
Set mobilier pentru parc, zone de odihnă și spații de joacă, format din 1 masă de șah și 2 băncuțe, ideale pentru petrecerea timpului în aer liber. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, picnic, terase și grădină cu cadru metalic integral cu șezut și elemente din lemn de rășinoase.Se..
1.287 lei 1.355 lei
Model: THAVIS.R
Setul THAVIS.R este ideal pentru grădini și parcuri.Datorită sistemului rabatabil setul este ușor de mutat/transportat, fiind ideal pentru locuri de joacă, parcuri rezidențiale și grădini publice.Componentele setului:1 masă rabatabilă THAVIS2 banchete rabatabile THAVISDimensiunea elementelor di..
2.995 lei
Model: CORFU
Set Mobilier Exterior Grădină, Picnic, Curte CORFU alcătuit din 1 masă, și 1 banchetă. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu structură metalică și elemente din lemn de rășinoase.Setul picnic CORFU cu masă, și banchetă, se pretează atât ca mobilier ..
1.315 lei
Model: TUSNAD 1
Set Mobilier Exterior Parc, Grădină, Masă și 2 Bănci cu Acoperiș TUȘNAD 1 alcătuit din masă, 2 banchete și acoperiș.Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, grădină și terasă cu cadru metalic integral 9(țeavă rectangulară din oțel de 80x40x2 mm), cu șezut și blat din lemn masiv de 40mm gro..
3.769 lei
Model: TUSNAD 2
Set Mobilier Exterior Parc, Grădină, Masă și 2 Bănci cu Spătar Detașabil TUȘNAD 2.Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, grădină și terasă cu cadru metalic integral (țeavă rectangulară din oțel 80x40x2 mm) , cu șezut, spătar și blat din lemn masiv de 40mm grosime. Setul picnic TUȘNAD 2 ..
2.905 lei
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci TUȘNAD Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci TUȘNAD
Cel mai bun preț -8 %
Model: TUSNAD
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci TUȘNAD alcătuit din masă și 2 banchete. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu cadru metalic integral (țeavă rectangulară de 80x40x2mm) cu șezut și blat din lemn masiv de grosime 40 mm.Setul picnic TUȘNAD cu masă și șezut, se..
1.983 lei 2.155 lei
Model: STUTTGART
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci STUTTGART alcătuit din masă și 2 bănci. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, zone de odihnă, spații de joacă, grădină și terasă cu cadru metalic integral cu șezut și blat din lemn masiv.Setul picnic STUTTGART cu masă și șezu..
2.418 lei
Model: S.MALOTT
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci MALOTT alcătuit din masă și 2 banchete. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu structură metalică și elemente din lemn de rășinoase.Setul picnic MALOTT cu masă și 2 banchete , se pretează atât ca mobilier de exterior hore..
2.444 lei
Model: OKLAHOMA
Stoc disponbil:2 set-uri RAL 7016 metal, RAL 3003 lemneSet Mobilier Exterior Parc, Grădină, Masă și Bănci OKLAHOMA alcătuit din masă și 2 banchete, cu acoperiș, se pretează atât ca mobilier de exterior horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.Elemente Componente ale Setu..
3.769 lei
Model: CAMPINA-DUO
Set mobilier pentru parc, zone de odihnă și spații de joacă, CAMPINA - DUO alcătuit din 1 masă și 2 băncuțe, ideale pentru petrecerea timpului în aer liber. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, picnic, grădină și terase cu cadru metalic integral cu șezut și elemente din lemn de r..
1.146 lei
Model: S.THAVIS
Set Mobilier Exterior Grădină, Picnic, Curte THAVIS alcătuit din 1 masă, 1 bancă și 1 banchetă. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu structură metalică și elemente din lemn de rășinoase.Setul picnic THAVIS cu masă, bancă și banchetă, se pretează atât ca mobili..
2.889 lei
Model: BRATISLAVA
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci BRATISLAVA alcătuit din masă și 2 banchete.  Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu structură metalică și elemente din lemn de rășinoase. Setul picnic BRATISLAVA cu masă și șezut, se pretează atât ca mobilier de exterio..
1.928 lei
Model: HAMBURG
Set Mobilier Parc, Grădină, Masă și Bănci HAMBURG alcătuit din masă și 2 banchete.  Ansamblu set mobilier exterior urban pentru picnic, spații de joacă, grădină și terasă cu cadru metalic integral cu șezut și blat din lemn masiv. Setul picnic HAMBURG cu masă și șezut, se pretează atât ca..
1.997 lei
Model: INEU.2
Set Mobilier Exterior Picnic, Grădină, Masă și Bănci INEU.2 alcătuit din masă și 2 banchete. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină, terasă cu structură metalică și elemente din lemn de rășinoase.Setul picnic INEU.2 cu masă și 2 banchete, se pretează atât ca mobilier de ext..
1.717 lei
Model: DSAL-1
Șezlong cu acoperiș DSAL-1 pentru zonele de relaxare din spațiile publice și private. Ansamblu format din două șezlonguri cu acoperiș este realizat din structură de oțel și lemn de rășinoase. Mobilier exterior urban pentru parcuri, grădină și terasă cu structură metalică și elemente din lemn d..
7.344 lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)