Menu
Coșul tău

Stâlpi Iluminat Aluminiu Extrudat

Stâlpi de iluminat stradali din aluminiu extrudat. Flexibilitatea designului este unul dintre avantajele stâlpilor de iluminat din aluminiu. Realizați cu sau fără brațe, sunt ideali pentru iluminarea străzilor și parcurilor.  

Comanda minima 10 bucati!

Model: SAL-4-WA-5/2
Stâlpul pentru iluminat exterior cu o consolă este executat din aluminiu extrudat și recomandat pentru iluminat exterior în parcuri, grădini, alei, piețe publice.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat      1 consolă cu 2 b..
2.151 lei
Model: SAL-4.5/B60dz
Stâlpul pentru iluminat public stradal de exterior executat din aluminiu extrudat este indicat în iluminatul exterior al parcurilor, grădinilor și a altor spații publice.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat Nu este inclus în prețul stâ..
1.687 lei
Model: SAL-4.B60
Stâlpul pentru iluminat exterior este realizat din aluminiu extrudat și este destinat iluminatului în cartiere rezidențiale, piețe publice, parcuri, grădini.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat Pretul nu include corpul de iluminat...
1.211 lei
Model: SAL-A1
Stâlpul de iluminat exterior cu o consolă, din aluminiu extrudat este destinat iluminatului exterior în parcuri, grădini, alei.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat      1 consolă, braț din aluminiu extrudat  &n..
1.909 lei
Model: SAL-D2
Stâlpul de iluminat exterior cu 2 console este destinat iluminatului public în parcuri, alei, grădini.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat      2 console, brațe din aluminiu extrudat ..
2.311 lei
Model: SAL-60-WA-14-1
 Stâlpul pentru iluminat stradal din aluminiu este utilizat la iluminatul străzilor, parcărilor, piețelor publice.    Elemente Componente:      Corp stâlp      1 consolă, braț tip WA-14-1 Pretul nu include corpul de iluminat...
3.003 lei
Model: SAL-K2
Stâlpii pentru iluminat stradal SAL-K2 cu 2 console realizați din aluminiu sunt recomandați pentru iluminatul exterior al străzilor, cartierelor rezidențiale, piețelor publice.   Elemente Componente:      Corp stâlp      2 consolă, brațe &n..
3.392 lei
Model: SAL-R2
Stâlpii pentru iluminat stradal din aluminiu SAL-R2 cu 2 console sunt recomandați pentru iluminatul exterior al piețelor, zonelor rezidențiale și alte locuri publice.   Elemente Componente:      1 corp stâlp      2 console, brațe   &nb..
4.408 lei
Model: SAL-45/P
Stâlpul de iluminat stradal rabatabil din aluminiu extrudat SAL-45/P destinat străzilor, bulevardelor, parcărilor prezintă avantajul întreținerii corpului de iluminat sau a camerei video de la nivelul solului.  Elemente Componente:      Corp stâlp     &nb..
4.632 lei
Model: SAL-50/P
Stâlpii de iluminat din aluminiu rabatabili SAL-50/P sunt recomandați pentru iluminatul exterior al străzilor, bulevardelor, parcărilor.    Elemente Componente:        Corp stâlp        Segment fix        Segme..
4.784 lei
Model: SAL-70/P
Stâlpul de iluminat stradal rabatabil din aluminiu extrudat SAL-70/P cu posibilitatea montării camerelor video sau proiectoarelor asigură un mod ușor și sigur de rabatare a stâlpului și sunt folosiți în parcări, pe străzi, bulevarde.     Elemente Componente:    &nb..
6.003 lei
Model: SAL-4-WA-20/1
Stâlpul de iluminat stradal cu o consolă realizat din aluminiu extrudat este recomandat pentru iluminat exterior în parcuri, grădini, piețe publice, alei, cartiere rezidențiale.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat      1..
2.007 lei
Model: SAL-M1
Stâlpul pentru iluminat stradal din aluminiu cu o consolă SAL-M1 este recomandat pentru iluminatul public al străzilor, parcărilor sau bulevardelor.   Elemente Componente:      Corp stâlp      1 consolă, braț Obs Pretul nu include corp..
3.076 lei
Model: SAL-4.5-B60
Stâlpul pentru iluminat exterior din aluminiu extrudat este folosit pentru iluminatul exterior în parcuri, alei, grădini, spații publice.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat Pretul nu include corpul de iluminat...
1.333 lei
Model: SAL-A2
Stâlpul de iluminat exterior este realizat integral din aluminiu extrudat, destinat iluminatului public din parcuri și grădini.   Elemente Componente:      corp stâlp din aluminiu extrudat      2 console, brațe din aluminiu extrudat Obs&nbs..
2.323 lei
Model: SAL-M2
Stâlpul pentru iluminat stradal ornamental SAL-M2 pentru străzi, bulevarde, parcări este realizat din aluminiu extrudat.   Elemente Componente:      Corp stâlp      2 console, brațe ..
3.632 lei
Model: SAL-60/P
Stâlpul de iluminat rabatabil stradal SAL-60/P asigură posibilitatea întreținerii corpului de iluminat sau a camerei video de la nivelul solului. Stâlpii pentru iluminat stradal sunt realizați din aluminiu extrudat și sunt destinați străzilor, bulevardelor.   Elemente Componente: ..
5.747 lei
Model: SAL-S11
Stâlpul de iluminat stradal din aluminiu SAL-S11 cu două console sunt recomandați pentru iluminatul străzilor, bulevardelor, parcărilor.   Elemente Componente:      Corp stâlp      2 console, brațe *Prețul afișat este pentru achiziționarea ..
6.996 lei
Model: SAL-9.WLN 1/1.5/1.7/5
Stâlpul pentru iluminat stradal din aluminiu SAL-9 oferit cu o consolă este recomandat iluminatului străzilor, bulevardelor, parcărilor.   Elemente Componente:      Corp stâlp      1 consolă, braț tip WLN 1/1.5/1.7/5 Obs Pretul nu incl..
4.939 lei
Model: KARIN450
Stâlpișorul pentru iluminat cu LED KARIN 450 este confecționat din aluminiu extrudat și este oferit într-o gamă variată de culori anodizate.   Elemente Componente:      flanșă      inserție cu rol izolator      corp tubular d..
1.379 lei
Model: KARIN600
Stâlpișorul pentru iluminat cu LED KARIN 600 este confecționat din aluminiu extrudat și este oferit într-o gamă variată de culori anodizate.   Elemente Componente:      flanșă      inserție cu rol izolator      corp tubular d..
1.414 lei
Model: KARIN900
Stâlpișorul pentru iluminat cu LED KARIN 900 este confecționat din aluminiu extrudat și este oferit într-o gamă variată de culori anodizate.   Elemente Componente:      flanșă      inserție cu rol izolator      corp tubular d..
1.503 lei
Model: KARIN1200
Stâlpișorul pentru iluminat cu LED KARIN 1200 este confecționat din aluminiu extrudat și este oferit într-o gamă variată de culori anodizate.      Elemente Componente:        flansă        inserție cu rol izolator  ..
1.573 lei
Model: SAL-Z1/5
Stâlpul de iluminat stradal SAL-Z1 din aluminiu este destinat iluminatului public pe străzi, autostrăzi, bulevarde sau parcări.   Elemente Componente:      Corp stâlp      1 consolă, braț Obs. Pretul nu include corpul de iluminat.*Prețul af..
5.813 lei
Afişare 1 - 24 din 41 (2 pagini)