Menu
Coșul tău

Coșuri de Gunoi Reciclare

Coșurile de gunoi metalice pentru reciclare fac parte din categoria mobilierului urban și sunt disponibile în următoarele variante: cu recipient metalic simplu, cu recipient metalic perforat, din tablă zincată, cu capac sau fără capac, cu scrumieră sau fără scrumieră. KroneMag susține în totalitate întregul procedeu de reciclare și se aliniază legilor din România privind protecția mediului.

Model: REC.53.L
Coșurile de gunoi de exterior, parc, selective cu recipiente din tablă zincată oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din spații publice (parcuri, străzi), precum şi în incinta instituţiilor (şcoli, campusuri universitare, spitale).Elemente Componente:      1 suport met..
579 lei
Model: REC.33.L
Coșurile de gunoi de exterior, parc, selective cu recipiente din tablă zincată oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor. Sunt indicate pentru spații de birouri, unități medicale, centre de afaceri, centre adminitrative, școli.Elemente Componente:      1 suport metali..
769 lei
Model: REC.64.S
Coșul de gunoi este realizat din otel și este dotat cu 4 recipiente pentru colectare selectivă. Coșurile pot fi inscripționate cu etichetele corespunzătoare deșeului colectat ( contra cost).Elemente Componente:        1 cadru metalic cu capac        4 rec..
1.689 lei
Model: REC.23.S
Produsul este unul foarte practic, design modern. Modelul promovează o sortare eficientă a deșeurilor, fiind format din 3 compartimente, fără capac. Ideal pentru colectarea selective a deșeurilor din spații publice (parcuri, străzi), precum şi în incinta instituţiilor (şcoli, campusuri universitare,..
655 lei
Model: REC.13.CA
Suport saci gunoi pentru colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile cu elemente decorative din fontă oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din spații publice (parcuri, străzi), precum şi în incinta instituţiilor (şcoli, campusuri universitare, spitale).Elemente Componente:  &..
869 lei
Model: REC.4.L
Coșurile de gunoi stradale, parc cu recipiente din tablă zincata oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din parcuri, alei, străzi, parcări, precum și din spitale, școli, campusuri universitare.Elemente Componente:    4 recipiente metalice, cilindrice (culori diferite) din ta..
934 lei
Model: REC.3.L
Coșul de gunoi stradal de exterior cu recipiente metalice din tablă zincată și elemente decorative din fontă, oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din spațiile publice.Elemente Componente:    3 recipiente metalice, cilindrice (culori diferite) din tablă zincată   ..
759 lei
Model: REC.4.S
Coșurile de gunoi stradale, parc cu recipiente din tablă zincată oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din parcuri, alei, străzi, parcări, precum și din alte spații publice.Elemente Componente:    4 recipiente metalice, cilindrice (culori diferite) din tablă zincată  &..
956 lei
Model: REC.3.S
Coșurile de gunoi de exterior, parc, selective cu recipiente din tablă zincată și elemente decorative din fontă oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor. Inscripționare conform legii.Elemente Componente:    3 recipiente metalice, cilindrice (culori diferite) din tablă zin..
807 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)