Menu
Coșul tău

Coșuri de Gunoi Reciclare

Coșurile de gunoi metalice pentru reciclare fac parte din categoria mobilierului urban și sunt disponibile în următoarele variante: cu recipient metalic simplu, cu recipient metalic perforat, din tablă zincată, cu capac sau fără capac, cu scrumieră sau fără scrumieră. KroneMag susține în totalitate întregul procedeu de reciclare și se aliniază legilor din România privind protecția mediului.

Coș Gunoi Stradal Reciclabil URBAN.REC.33.L Coș Gunoi Stradal Reciclabil URBAN.REC.33.L
Cel mai bun preț
Model: REC.33.L
Coșurile de gunoi de exterior, parc, selective cu recipiente din tablă zincată oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor. Sunt indicate pentru spații de birouri, unități medicale, centre de afaceri, centre adminitrative, școli.Elemente Componente:      1 suport metali..
1.096 lei
Model: REC.53.L
Coșurile de gunoi de exterior, parc, selective cu recipiente din tablă zincată oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din spații publice (parcuri, străzi), precum şi în incinta instituţiilor (şcoli, campusuri universitare, spitale).Elemente Componente:      1 suport met..
1.072 lei
Model: REC.4
Coșurile de gunoi stradale, parc cu recipiente din tablă zincată oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din parcuri, alei, străzi, parcări, precum și din alte spații publice.Elemente Componente:    4 recipiente metalice, cilindrice (culori diferite) din tablă zincată  &..
1.590 lei
Model: REC.4.L
Coșurile de gunoi stradale, parc cu recipiente din tablă zincata oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din parcuri, alei, străzi, parcări, precum și din spitale, școli, campusuri universitare.Elemente Componente:    4 recipiente metalice, cilindrice (culori diferite) din ta..
1.432 lei
Coș Gunoi Stradal URBAN.REC.23 - Selectiv Coș Gunoi Stradal URBAN.REC.23 - Selectiv
Cel mai bun preț
Model: REC.23
Produsul este unul foarte practic, design modern. Modelul promovează o sortare eficientă a deșeurilor, fiind format din 3 compartimente, fără capac. Ideal pentru colectarea selective a deșeurilor din spații publice (parcuri, străzi), precum şi în incinta instituţiilor (şcoli, campusuri universitare,..
880 lei
Model: REC.13.CA
Suport saci gunoi pentru colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile cu elemente decorative din fontă oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din spații publice (parcuri, străzi), precum şi în incinta instituţiilor (şcoli, campusuri universitare, spitale).Elemente Componente:  &..
896 lei
Model: REC.3.L
Coșul de gunoi stradal de exterior cu recipiente metalice din tablă zincată și elemente decorative din fontă, oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din spațiile publice.Elemente Componente:    3 recipiente metalice, cilindrice (culori diferite) din tablă zincată   ..
1.056 lei
Model: REC.3
Coșurile de gunoi de exterior, parc, selective cu recipiente din tablă zincată și elemente decorative din fontă oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor. Inscripționare conform legii.Elemente Componente:    3 recipiente metalice, cilindrice (culori diferite) din tablă zin..
1.152 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)