Menu
Coșul tău

Informaţii Livrare

Transport și Garanția Produselor

KroneMag poate expedia teoretic comanda dumneavoastră la orice adresă din Romania.

GARANȚIA PRODUSELOR ȘI SERVICE POSTVÂNZARE

Produsele sunt garantate în general între 24  și 48 de luni  de la cumpărare, atunci când nu este specificat altfel. Alte produse au garanții mai mari de 4 ani, pentru unele componente chiar 10 ani.

Service-ul este asigurat de către firma producătoare cu nume și adresă în certificatul de garanție, însoțitor al produselor achiziționate (KroneMag Millenium srl) și în baza facturii fiscale (copie) și a certificatului de garanție ce însoțesc produsele expediate de noi.  Vă rugam să  expediați către noi produsele defecte, pe care le vom repara, recondiționa (în cazul în care este din vină furnizor - vezi condițiile din Certificatul de Garanție și Conformitate - pe cheltuiala noastră, dacă nu, atunci pe cheltuială client)  în unitățile service din Brașov (eventual schimbă cu un produs nou). Înainte de a expedia produsul pentru remediere vă rugam să faceți reclamația în scris prin e-mail, iar un consultant service și garanții vă va indica locația din Brașov  la care să expediați produsul (răspunsul tot în scris).

TERMENUL DE LIVRARE

Odată ce ați lansat comanda, este de așteptat să o primiți în zilele lucrătoare, eventual și sâmbăta, în decurs de.. (precizat la fiecare produs în descriere - informativ - și cu o exactitate de 95 % în Factura Proformă).

COSTURILE DE TRANSPORT

CONTRACOST

Pentru persoane fizice și juridice în funcție de greutate, volum și distanță față de punctul de livrare. Mențiune : pentru produsele furnizate se percepe o taxă suplimentară ce reprezintă Servicii Livrare, al cărei cuantum este stabilit anterior preluării Comenzii Finale de către consultantul de Vânzări. Plata serviciilor de livrare se achita odată cu c/val produselor comandate către KRONEMAG MILLENIUM srl. Transportatorul răspunde de asigurarea produselor de la furnizor la beneficiar.

TRANSPORT BONUS

Pentru persoanele fizice transportul este BONUS dacă valoarea comenzii depăşeste suma de 1200 lei și greutatea produselor nu depăsește 30 kg. Condiţia este ca serviciul de livrare să fie către localităţi aflate în reţeaua firmei de curierat ( fără km suplimentari ).

Costul suplimentar va fi achitat de către client. Firme de curierat eligibile: Nemo Express, Urgent Cargus, Fan Curier.

POLITICA DE RETURURI

Ne puteți returna produsul (produsele) cumpărat(-e) și achitat(-e) în termen de 10 zile calendaristice de la primirea acestuia (acestora).

Consumatorul (clientul) are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fară penalități, dacă motivul invocat (și dovedit prin foto) este legat de calitatea execuției și sau a materialelor folosite, altele decât în descriere, dimensiunile neconforme cu cele din descrierea și prezentarea produselor sau a datelor înscrise în Factura Proformă. Invocarea unui motiv se face, în termen 24 ore de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de furnizare, servicii, montaj, de la încheierea contractului. Reclamațiile pot fi primite la adresa de contact a firmei noastre, vezi pagina de contact cu adresa, nr. telefon și e-mail.

De asemenea și în următoarele situații:

 1. Produsul este deteriorat sau defect;
 2. Ați primit alt produs decât cel comandat;
 3. Diferența dintre imaginea produselor din magazin on-line și cel primit de dumneavoastră este evidentă și se dovedește (inclusiv diferență de culori dar nu și cea de nuanță). Cu toate acestea, conform Condițiilor de Utilizare ale acestui site, toate pozele sunt cu titlu informativ, deși ele încearcă să reflecte cât mai corect produsul pe care îl veți primi. Culorile sunt vizualizate diferit de la placa grafică a calculatorului, la monitor, rezoluție etc.

Pentru motivele arătate mai sus aveți la alegere două opțiuni:

 1. Vom înlocui produsul deteriorat, caz în care nu va mai trebui să achitați dumneavoastră contravaloarea transportului. Vă rugam să verificați starea produsului livrat în prezența delegatului transportatorului. Daca produsul este deteriorat, vă rugam să menționați acest fapt pe formularul de transport și să reclamați imediat acest fapt către KroneMag. Dacă produsul ajunge la dumneavoastră deteriorat, vă rugăm să refuzați primirea acestuia. În caz contrar, orice reclamație ulterioara este nulă, vă rugăm să desfaceți (despachetați produsul în prezența curierului) pentru a verifica integritatea lui (lor). Dacă ulterior constatați că produsul este defect, prezintă defecțiuni de execuție și montaj, vă rugam să ne contactati pe adresa: comercial@KroneMag.com
 2. Veți primi integral suma cheltuită inclusiv taxele de manipulare, expediere și transport. Veți primi prin e-mail instrucțiuni cu privire la punerea în practică a opțiunii alese.

RETURNAREA PRODUSULUI

 1.     Produsul trebuie returnat, în ambalajul original la sediul KroneMag
 2.     Costurile transportului la retur nu se înapoiază. Vom accepta la transport numai produsele care au taxe de transport preplatite direct prin noi.
 3.     Returnarea banilor se face prin aceeași metodă prin care ați efectuat plata.

Produsul nu se despăgubește dacă:

 1.     Motivul de returnare este subiectiv și nu se referă la caracteristicile produsului sau la calitatea lui;
 2.     Vă răzgândiți după ce produsul a fost comandat și ați efectuat plata, dacă nu apare una din condițiile menționate la POLITICA DE RETURURI;
 3.     Adresa pe care ați folosit-o pentru a face comanda a fost greșită sau nu a fost exacta.