Menu
Coșul tău

Stâlpi Direcționare

Stâlpi indicatori și direcționare stradală într-o gamă variată de forme și dimensiuni. Stâlpi direcționare stradală ornamentali care pot fi configurați în funcție de necesitățile beneficiarului. Stâlpii indicatori pot fi montați în intersecții, în parcuri, piațete, centre istorice, precum și în interiorul hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, muzeelor. 

Model: KRONSTADT 87
Stâlpii de direcționare stradală sunt din metal și au ornamente de fontă.Pot fi montați în apropierea hotelurilor, restaurantelor , instituțiilor publice, pe străzi și alei etc.Elemente Componente:    Bază din fontă galvanizată M87    Țeavă din oțel zincat cu flanșă, din 2 tronso..
1.890 lei
Model: VILLA-INDICO-7
Stâlpii de  direcționare stradală  sunt compuși din:Bază din fontăȚeavă din oțel zincat ( Ø76 și Ø60)Elemente decorative din fontă Vârf decorativ din fontă7 indicatoare inclusePot fi montați  în apropierea hotelurilor, restaurantelor , instituțiilor publice, pe străzi și alei etc..
4.675 lei
Model: M87-468
Panourile de informare urbană, compuse din elemente de metal și fontă sunt componente ale mobilierului urban.Pot fi montate în apropierea hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor , instituțiilor publice, pe străzi și alei etc.Elemente Componente:    bază din fontă turnată    țeav..
2.327 lei
Model: VILLA-INDICO-4
Componentă a mobilierului urban, stâlpul de direcționare stradala este recomandat pentru străzi, alei, intersecții.Elemente Componente:    Bază stâlp fontă    Țeavă din otel ( Ø76 și Ø60)    Vârf decorativ din fontă    4 indicatoare Înălțimea stâlpului de..
3.760 lei
Model: M87-PA-6
Stâlpul de orientare/ informare stradală realizat din metal și ornamente decorative din fontă întregește categoria mobilierului urban și are rol de ghidare turistică.Elemente Componente:    bază stâlp din fontă M87    stâlp de oțel cu flanșă, compus din 2 tronsoane    o..
1.890 lei
Model: VILLA-550 INDICO
Stâlp orientare stradală metalic cu ornamente din fontă pentru ghidarea publicului către destinații turistice.Elemente Componente:    Bază stâlp fontă    Vârf decorativ din fontă    Țeavă din oțel (Ø76 mm)    1 consolă, braț din țeavă și ornamente din fontă&nb..
3.525 lei
Model: VILLA-550.INDICO
Stâlp orientare stradală realizat din metal cu ornamente din fontă pentru iluminat spații publice și ghidare turistică, urbană.Elemente Componente:    Bază stâlp fontă    Țeavă din oțel (Ø76 mm)    1 consolă, braț din țeavă și ornamente din fontă    1 panou in..
3.390 lei
Model: VILLA-550 INDICO II
Stâlpul de orientare stradală este realizat din metal cu ornamente din fontă.Se poate monta  în apropierea hotelurilor, restaurantelor , instituțiilor publice, pe străzi și alei etc.Elemente Componente:    Bază stâlp fontă    Țeavă din oțel (Ø76 mm)    2 console, b..
4.650 lei
Model: A1-1b.POINTER
Panourile informative, cu element indicator, componente ale mobilierului urban sunt confecționate din fontă și metal și sunt destinate zonelor turistice, comerciale.Elemente Componente:    5 elemente ornamentale din fontă    vârf decorativ fontă    miez țeavă din oțel Ø..
4.190 lei
Model: UNIO-M87-2C-INDICO-3
Stâlpul de iluminat parcuri și alei este executat din țeavă de oțel zincat, ornamente din fontă și 3 indicatoare stradale.Elemente Componente:    Bază din fontă turnată    Țeavă din 2 tronsoane de oțel zincat (Ø76, 60 mm)    Ornamente de trecere din fontă    2..
2.928 lei
Model: UNIO-M87-INDICO-3
Stâlpul pentru iluminat parcuri, alei UNIO-M87-INDICO-3 este executat din țeavă de oțel zincat, ornamente din fontă și indicatoare stradale.Elemente Componente:    Bază din fontă turnată    Țeavă din 2 tronsoane de oțel zincat (Ø76, 60 mm)    Ornamente de trecere din fo..
2.408 lei
Model: L420-INDICO.2S
Indicatoarele de informare și direcționare sunt realizate din fontă și metal.Fac parte din gama mobilierului urban și se pot instala cu ușurință lângă instituții publice, monumente, pensiuni, restaurante.Elemente Componente:     bază din fontă     țeavă oțel zincat ..
1.345 lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)