Menu
Coșul tău

Stâlpi Iluminat Parc

Gamă largă de stâlpi iluminat pentru parcuri, disponibili cu 1 braț 2, 3 sau chiar 4 brațe, orientate în sus sau jos, într-o varietate deosebită din fontă și oțel, se pot echipa cu diferite corpuri de iluminat disponibile în portofoliul nostru. Stâlpii pot fi adaptați și modificați la cererea beneficiarilor.
Stâlpii de Iluminat KroneMag sunt certificați CE EN 40-5:2002.

Model: VILLA-3
Stâlpul de iluminat din tronsoane de oțel și ornamente fontă VILLA-3 este recomandat pentru alei, parcuri, cartiere rezidențiale, zone de agrement. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată zincata electrochimic       Țeavă din oțel zincat (Ø7..
3.495 lei
Model: VILLA-41
Stâlpul de iluminat din tronsoane de oțel și ornamente fontă cu 4 brațe VILLA-41 este recomandat pentru alei, parcuri, cartiere rezidențiale, zone de agrement. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată zincata electrochimic       Țeavă din oțe..
3.845 lei
Model: BL134-1C
Stâlpul de iluminat BL134-1C  realizat din țeavă de oțel galvanizat și bază din fontă turnată, cu un braț, este recomandat pentru alei, grădini publice și parcuri.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din oțel zinca..
1.669 lei
Model: UNIO-M87-CS3
Stâlpul pentru iluminat metalic UNIO-M87-CS3 este recomandat iluminatului exterior din parcuri, grădini și piețe publice, spații de joacă. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată galvanizată     Țeavă din 2 tronsoane de oțel zincat (Ø76, 60 mm)  ..
2.426 lei
Model: BL134
Stâlp de iluminat stradal realizat din țeavă de oțel galvanizat și bază din fontă turnată. Stâlpul de iluminat BL134  este ideal pentru alei, grădini publice și parcuri.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din oțel..
1.398 lei
Stâlpi de Iluminat Metalici pentru Parcuri BL134-2C Stâlpi de Iluminat Metalici pentru Parcuri BL134-2C
Cel mai bun preț -5 %
Model: BL134-2C
Stâlpi de iluminat metalici pentru parcuri realizați din țeavă de oțel galvanizat și bază din fontă turnată.  Stâlpii de iluminat BL134-2C cu două brațe sunt recomandați pentru alei, grădini publice și parcuri.   Elemente Componente :      Bază din fontă turna..
1.803 lei 1.898 lei
Model: R-1b
Stâlpi de iluminat decorativi din fontă, destinați iluminatului public în parcuri, piețe, zone istorice. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative ..
5.175 lei
Model: BL106-2
Stâlpii de iluminat sunt confecționați din fontă și sunt destinați iluminatului parcurilor, aleilor, grădinilor publice sau a zonelor rezidențiale.    Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Elemente decorative din fontă turna..
7.290 lei
Model: 1H-O1
Stâlpul de iluminat din fontă 1H-O1 este recomandat pentru Parcuri, Străzi, Alei, Curți.   Elemente Componente:      Bază fontă ( prevăzută cu ușă de vizitare )      Elemente decorative din fontă      Tronsoane ornamentale di..
9.840 lei
Model: VILLA-1
Stâlpul de iluminat exterior destinat aleilor, grădinilor publice sau parcurilor este realizat din tronsoane de oțel zincat și ornamente de fontă.   Elemente Componente:  Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare) zincată electrochimic    Țeavă din oțel ..
2.320 lei
Model: UNIO-M87
    Stâlpul de iluminat parc metalic cu ornamente din fontă, poate fi folosit pentru iluminarea diferitelor spații publice cum ar fi: piețe publice, zone rezidențiale, parcuri, alei, locuri de joacă, campusuri universitare.        Stâlpul d..
1.730 lei
Model: B1-1b
Stâlpul pentru iluminat exterior B1-1b este recomandat pentru iluminatul public al grădinilor publice sau parcurilor.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fo..
4.960 lei
Model: B1-C2.G400
Stâlpii de iluminat exterior sunt destinați iluminatului din parcuri, alei, faleze. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeava din oțel      Elemente decorative din fontă turnată      2 console..
5.987 lei
Model: VILLA-2
Stâlpul pentru iluminat metalic este recomandat pentru asigurarea iluminatului în grădini și curți și se potrivește perfect amenajării unui cadru mirific.  Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Țeavă din oțel zincat (Ø76 mm)   &nb..
2.990 lei
Model: G3-C3
Stâlpul de iluminat G3-C3 pentru alei, grădini publice și parcuri, este realizat din fontă turnată.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă turnată &..
9.990 lei
Model: G3-C31
Stâlpul de iluminat exterior G3-C31 pentru alei pietonale și parcuri este realizat din fontă turnată.    Elemente Componente:        Bază din fontă turnată        Miez teavă din oțel        Elemente decora..
11.290 lei
Model: G31-C2
Stâlpul pentru iluminat ornamental din fontă G31-C2 este recomandat pentru alei, parcuri și grădini publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă turna..
9.980 lei
Model: 1H-M3
Stâlpul Decorativ pentru Iluminat Exterior 1H-M3 este recomandat pentru Parcuri, Străzi, Alei, Curți.   Elemente componente:      bază din fontă turnată      elemente decorative din fontă      3 console (brațe) din fontă ..
9.735 lei
Model: D1-S3
Stâlpul de iluminat decorativ D1-S3 cu 3 brațe realizat integral din fontă este destinat amenajării parcurilor, grădinilor publice, străzilor.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      E..
13.890 lei
Model: 2H-O1
Stâlpul pentru iluminat exterior 2H-O1 este realizat din fontă turnată și poate asigura iluminatul în parcuri, grădini publice, alei pietonale. Elemente Componente:    Bază din fontă turnată    Miez țeavă din oțel    Elemente decorative din fontă turnată..
10.920 lei
Model: DH-N3
Stâlpul iluminat din tronsoane de fontă DN-H3 este recomandat pentru iluminatul aleilor, parcurilor și a altor zone publice.  Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din f..
14.950 lei
Model: R1-1b
Stâlpii de iluminat sunt confecționați din fontă turnată cu elemente decorative și sunt destinați iluminatului parcurilor, aleilor, cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      ..
4.990 lei
Model: R1-C2
 Stâlpul pentru iluminat exterior R1-C2 din fontă turnată cu elemente decorative, este recomandat pentru iluminatul parcurilor și grădinilor publice.    Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel &nb..
6.920 lei
Model: D1-C3
Stâlpul ornamental de iluminat, model deosebit realizat din fontă turnată, destinat zonelor pietonale, parcurilor și aleilor. Elemente Componente:      Bază din fontă turnată galvanizată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorativ..
12.300 lei
Afişare 1 - 24 din 77 (4 pagini)