Menu
Coșul tău

Stâlpi Iluminat Grădină

Stâlpii de iluminat pentru grădină sunt realizați din metal, fontă-metal și fac parte din categoria dotări și accesorii ale mobilierului de grădină. Pot fi echipați cu 1 până la 4 brațe ( console ornamentale decorative ), în funcție de cerințele clienților.

Model: VILLA-1
Stâlpul de iluminat exterior destinat aleilor, grădinilor publice sau parcurilor este realizat din tronsoane de oțel zincat și ornamente de fontă.   Elemente Componente:  Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare) zincată electrochimic    Țeavă din oțel ..
2.320 lei
Model: A-1b
Stâlpul de iluminat din fontă A-1b este recomandat pentru terasă, grădină și curte, perfecți pentru montarea de corpuri iluminat.  Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fo..
3.189 lei
Model: VILLA-2
Stâlpul pentru iluminat metalic este recomandat pentru asigurarea iluminatului în grădini și curți și se potrivește perfect amenajării unui cadru mirific.  Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Țeavă din oțel zincat (Ø76 mm)   &nb..
2.990 lei
Model: R1-1a
Stâlpii de iluminat sunt confecționați din fontă și sunt recomandați pentru iluminatul în grădini și curți.  Elemente Componente:     Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      Miez țeavă din oțel      Elemente decorati..
4.990 lei
Model: M1
Stâlpul pentru iluminat M1 confecționat din metal și fontă este recomandat pentru iluminatul grădinilor și curților.   Elemente Componente:     Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      Țeavă din 3 tronsoane de oțel zincat (Ø88, 76, ..
3.264 lei
Model: M1302
Stâlpul pentru Iluminat exterior  este recomandat pentru iluminatul grădinilor și curților.   Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Țeavă din 2 tronsoane de oțel zincat (Ø76, 60 mm)      Ornamente de trecere di..
1.792 lei
Model: BL106-2
Stâlpii de iluminat din fontă sunt destinați iluminatului în grădini și curți, ideali pentru un iluminat de poveste.  Elemente Componente:     bază fontă turnată      tronsoane ornamentale din fontă turnată      2 x Console ( brațe ) o..
7.290 lei
Model: h-O1
Stâlpul de iluminat din fontă h-O1 este destinat mobilierului de grădină, curte.    Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă turnată      ..
5.602 lei
Model: UNIO-2C-T1
Stâlpul pentru Iluminatul grădinilor și curților este confecționat din țeavă de oțel zincat și ornamente din fontă.   Elemente Componente:     Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      Țeavă de oțel zincat (Ø89 mm)    ..
3.095 lei
Model: UNIO-M87-CS31
Stâlpul pentru iluminat metalic este recomandat iluminatului exterior în grădină sau curte.   Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Țeavă din 2 tronsoane de oțel zincat (Ø76, 60 mm)      Ornament de trecere din font..
2.492 lei
Model: UNIO-M87
Stâlpul pentru iluminat parcuri este executat din țeavă de oțel zincat cu ornamente din fontă. Elemente Componente:     Bază din fontă turnată zincata electrochimic       Țeavă din 2 tronsoane de oțel zincat (Ø76, 60 mm)      Ornamente..
1.730 lei
Model: VILLA2-1
Stâlpul de iluminat decorativ dispus cu o consolă,  pentru exterior, recomandat pentru iluminatul grădinilor și curților.   Elemente Componente:     Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      Elemente decorative din fontă turnată..
4.390 lei
Model: R-1b
Stâlpii de iluminat din fonta sunt destinați iluminatului în grădini și curți. Elemente Componente:     Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă turnată   &n..
5.175 lei
Model: 1K-1b
Stâlpii din fonta 1K-1B, sunt recomandați pentru iluminarea aleilor, parcurilor sau teraselor în stil tradițional.   Elemente Componente:Bază din fontă turnată Miez țeavă din oțel Elemente decorative din fontă turnată Vârf decorativ din fontă turnată   &n..
7.130 lei
Model: B1-C2.G400
Stâlpii din fonta B1-C2 sunt recomandați pentru iluminarea aleilor, parcurilor sau teraselor în stil tradițional.  Elemente Componente:Bază din fontă turnată Miez țeavă din oțel Elemente decorative din fontă turnată 2 console, brațe din fontă turnată Vârf decorativ din ..
5.987 lei
Model: C1-1b
Stâlpul de iluminat din fontă C1-1b este recomandat pentru iluminatul public în parcuri, alei, faleze, grădini publice.  Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă ..
7.990 lei
Model: H-1
Stâlpul pentru iluminat grădină H-1 este recomandat pentru iluminatul grădinilor și curților. Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă turnată      Eleme..
0 lei
Model: B1-1b
Stâlpii din fonta B1-1B sunt recomandați pentru iluminarea aleilor, parcurilor sau teraselor în stil tradițional.  Elemente Componente:Bază din fontă turnată Miez țeavă din oțel Elemente decorative din fontă turnată  Observație: neinclus în preț corpul de iluminat tip V..
4.960 lei
Model: VILLA-C2
Stâlpul de iluminat exterior decorativ pentru alei, parcuri este realizat din oțel zincat și ornamente din fontă.   Elemente Componente:     Bază din fontă turnată zincata electrochimic      Țeavă din oțel zincat (Ø76 mm)      Con..
3.995 lei
Model: 2H-1
 Stâlpul de iluminat din fontă 2H-1 este recomandat pentru iluminatul grădinilor, curților sau aleilor.   Elemente Componente:Bază din fontă turnată Miez țeavă din oțel Elemente decorative din fontă turnată Vârf decorativ din fontă turnată Observație: neinclus..
7.120 lei
Model: M187-21
Stâlpul metalic M187-21 este recomandat pentru iluminatul grădinilor, curților sau aleilor. Elemente Componente:Bază din fontă turnată Țeavă din oțel zincat (Ø76 mm) 2 console, brațe din fontă turnată    Observație: neincluse în preț corpurile de iluminat tip GLOB ..
2.400 lei
Model: 315-2
Stâlpii din fonta 315-2 sunt recomandați pentru iluminarea aleilor, parcurilor sau teraselor în stil tradițional. Elemente Componente:Bază din fontă turnată Elemente decorative din fontă turnată 2 console, brațe din fontă turnată Vârf decorativ din fontă turnată Observație: ..
7.450 lei
Model: M1H1-1a
Stâlpul de iluminat din fontă M1H1-1a este recomandat pentru iluminatul în curți și grădini. Elemente Componente:     Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare)      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fontă turnată&..
7.400 lei
Model: VILLA2-2
Stâlpul de iluminat din fontă este recomandat pentru iluminatul curților și grădinilor. Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Elemente decorative din fontă      2 console, brațe din fontă turnată      Vârf..
5.040 lei
Afişare 1 - 24 din 39 (2 pagini)