Menu
Coșul tău

Lichidare Stoc

Lichidare Stoc
Model: SAL-C2
Stalp Iluminat Exterior Parc din Aluminiu SAL-C2LICHIDARE DE STOC -  LOT 4 BUC.Discountul este valabil pentru achizitionarea intregului lot.Stalpul de iluminat exterior SAL-C2 este realizat din aluminiu extrudat si folosit pentru iluminatul exterior al parcurilor, aleilor, gradinilor, pietelor ..
2.750 lei 3.080 lei
Model: OSLO
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Băncile pentru exterior din gamă mobilierului de grădină sunt compuse din picioare fontă și șipci din lemn de rășinoase și sunt destinate grădinilor, teraselor sau zonelor private de odihnă.   Elemente Componente:     2 pici..
1.970 lei 2.022 lei
Model: KORONA
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă Parc, Grădină și Terasă KORONA cu brațe - Mobilier StradalBancă  de exterior cu picioare din fontă cu cotieră și cu șipci din lemn de rășinoase tratate, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca KO..
2.345 lei 2.549 lei
Model: GRAZ
Ultimul Produs!Cișmeaua pentru apa de exterior  GRAZ cu montare pe perete este confecționată integral din fontă și poate fi încadrată în mobilierul de grădină, curte. O cișmea are un dublu beneficiu: cel funcțional și cel estetic.Grădina dumneavoastră poate dobândi un aspect deos..
820 lei 963 lei
Model: DURBAN 1 CH
Ultimul Produs!Cișmeaua de apă stradală  DURBAN 1 CH este destinată în special spațiilor exterioare fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădini, terasa caselor, restaurantelor, hotelurilor, parcuri, străzi, spații de joacă dar poate fi folosită și în curtea școlilor și instituț..
1.640 lei 1.935 lei
Model: PALERMO
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Consolă din aluminiu, decorativă pentru casă, terasă, balcon. Decorațiunile, consolele de exterior ornamentale fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    blat consolă    element decorativ superior    ..
337 lei 399 lei
Model: GOTHENBURG
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă parc, stradală fără spătar este compusă din cadru metalic și lemn de rășinoase și este destinată amenajărilor exterioare din parcuri, zone publice sau cartiere rezidențiale.   Elemente Componente:      suport din metal..
833 lei 1.045 lei
Model: LYON.B
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă grădină fără spătar pentru spații perfecte de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      6 elemente din lemn de rășinoase     24 seturi organe..
990 lei 1.237 lei
Model: PALERMO 2
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Consolă din aluminiu, decorativă pentru casă, terasă, balcon. Decorațiunile, consolele de exterior ornamentale fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    blat consolăcu vas (ghiveci ornamental)    element decor..
349 lei 447 lei
Model: MARIBOR
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă parc, stradală, confecționată din oțel și elemente din lemn de rășinoase, parte a mobilierul urban al spațiilor publice destinate relaxării.Elemente Componente:    2 suporți din metal    6 elemente șipci din lemn de rășinoase&nb..
1.242 lei 1.552 lei
Model: HARLEY 2
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Băncile de grădină din categoria mobilierului de grădină confecționate din fontă și traverse din lemn de rășinoase sunt destinate amenajării grădinilor, curților, teraselor, foișoarelor sau aleilor.   Elemente Componente:    &nbs..
1.620 lei 2.025 lei
Model: VARNA 2
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Băncile de exterior compuse din picioare de fontă și elemente din lemn de rășinoase  au un design modern conferind o notă de eleganță spațiului în care sunt amplasate.  Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal tur..
1.270 lei 1.588 lei
Model: SANOVE
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Băncile de exterior, curte fac parte din gamă mobilierului de grădină al curților, teraselor și sunt compuse din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat ..
1.368 lei 1.710 lei
Model: HARLEY
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă parc, stradală din mobilierul urban este compusă din picioare fontă și elemente, șipci de lemn rășinos.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      6 elemente din..
1.294 lei 1.617 lei
Model: VARNA 3
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă pentru parc model VARNA 3 componentă a mobilierului urban este destinată parcurilor, aleilor, spațiilor de joacă sau cartierelor rezidențiale.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)&..
1.444 lei 1.804 lei
Model: OXFORD
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Băncile de grădină, curte sunt realizate din picioare fontă și șipci din lemn de rășinoase și se montează în grădină, curte, pe alei. Lemnul este tratat special pentru a rezista o periodă cât mai mare de timp la acțiunea factorilor de mediu. &n..
2.515 lei 3.144 lei
Model: KUBAN
Ultimul Produs!Bancă pentru parc, o componentă de bază a mobilierului urban din spațiile publice, cartiere rezidențiale sau a altor zone de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      5 elemente din lemn de răș..
1.374 lei 1.717 lei
Model: MINSK
Ultimul Produs!Băncile de grădină, realizate din picioare din fontă și șipci din lemn de rășinoase, componente ale mobilierului de grădină se montează în grădină, curte, pe alei sau în alte spații private de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din meta..
1.164 lei 1.455 lei
Model: HARLEY 3
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă pentru Parc, Gradină și Terasă HARLEY 3: Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca HARLEY 3 se pretează atât ca mobilier de exterior s..
2.304 lei 2.880 lei
Model: VARNA
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Băncile de exterior compuse din picioare din fontă turnată și rigle din lemn, șipci de rășinoase întregesc mobilierul de grădină, curte.   Elemente Componente:     2 picioare din metal turnat (Fontă)      ..
1.179 lei 1.474 lei
Model: AMSTERDAM
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Banca a fost concepută pentru completarea mobilierului de grădină. Băncile de exterior compuse din picioare de fontă și șipci din lemn de rășinoase sunt destinate grădinilor, curților, teraselor sau altor zone private de odihnă.   Elemente..
1.124 lei 1.405 lei
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)