Menu
Coșul tău

Lichidare Stoc

Lichidare Stoc. Ultimele produse dintr-o varietate de mobilier grădină, mobilier urban, parc și stradal, stâlpi iluminat parc și stradal, corpuri de iluminat simple și LED.
Model: SAL-C2
Stalp Iluminat Exterior Parc din Aluminiu SAL-C2LICHIDARE DE STOC -  LOT 4 BUC.Discountul este valabil pentru achizitionarea intregului lot.Stalpul de iluminat exterior SAL-C2 este realizat din aluminiu extrudat si folosit pentru iluminatul exterior al parcurilor, aleilor, gradinilor, pietelor ..
2.464 lei 3.080 lei
Model: AURIS
Corpul de iluminat AURIS cu dispersor și capac reflector pentru montare pe stâlpi este recomandat pentru iluminatul exterior al grădinilor, aleilor, parcurilor sau cartierelor rezidențiale.Informații Tehnice:    soclu OPA-1 din aluminiu, turnat cu înveliș din policarbonat    disp..
200 lei 235 lei
Model: SO-1200
Stâlpișor de iluminat decorativ pentru balcoane, scări, terase, grădini SO-1200 integral din plastic cu corp de iluminat inclus. Elemente Componente:     bază din plastic       segment decorativ     corp de iluminat GLOB 250Prețul este pent..
141 lei 165 lei
Model: SO-600
Stâlpișor de iluminat decorativ pentru balcoane, scări, terase, grădini SO-600 integral din plastic cu corp de iluminat inclus. Elemente Componente:    bază din plastic    segment decorativ    corp de iluminat GLOB 200Lot:  2 bucPrețul este valabil pentru achi..
101 lei 119 lei
Model: SO300
Stâlpișor de iluminat decorativ pentru balcoane, scări, terase, grădini SO300 integral din plastic cu corp de iluminat inclus. Elemente Componente:    bază din plastic    segment decorativ    corp de iluminat GLOB 200Lot:  28 bucPrețul este valabil pentru achi..
93 lei 109 lei
Model: PALERMO
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Consolă din aluminiu, decorativă pentru casă, terasă, balcon. Decorațiunile, consolele de exterior ornamentale fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    blat consolă    element decorativ superior    ..
339 lei 399 lei
Model: MESSOLD.F
Fotoliul din aluminiu turnat poate fi integrat și în interiorul locuințelor.Elemente Componente:    spătar fotoliu aluminiu    șezut fotoliu aluminiu    2 cotiere fotoliu aluminiu    4 picioare fotoliu aluminiu    organe asamblareFotoliul de aluminiu..
603 lei 709 lei
Model: LYON.B
Ultimele 3 produse!Bancă grădină fără spătar pentru spații perfecte de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      6 elemente din lemn de rășinoase     24 seturi organe asamblare (șurub torbant, ..
1.051 lei 1.237 lei
Model: PALERMO 2
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Consolă din aluminiu, decorativă pentru casă, terasă, balcon. Decorațiunile, consolele de exterior ornamentale fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    blat consolăcu vas (ghiveci ornamental)    element decor..
380 lei 447 lei
Model: MARIBOR
Ultimul produs!Bancă parc, stradală, confecționată din oțel și elemente din lemn de rășinoase, parte a mobilierul urban al spațiilor publice destinate relaxării.Elemente Componente:    2 suporți din metal    6 elemente șipci din lemn de rășinoase    organe asamblare ( ș..
1.319 lei 1.552 lei
Model: HARLEY 2
Ultimele 3 produse!Băncile de grădină din categoria mobilierului de grădină confecționate din fontă și traverse din lemn de rășinoase sunt destinate amenajării grădinilor, curților, teraselor, foișoarelor sau aleilor.   Elemente Componente:     2 picioare din metal turn..
1.721 lei 2.025 lei
Model: HARLEY
Ultimul produs!Bancă parc, stradală din mobilierul urban este compusă din picioare fontă și elemente, șipci de lemn rășinos.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      6 elemente din lemn      ..
1.579 lei 1.858 lei
Model: KUBAN
Ultimele 4 produse!Bancă pentru parc, o componentă de bază a mobilierului urban din spațiile publice, cartiere rezidențiale sau a altor zone de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      5 elemente din lemn de..
1.459 lei 1.717 lei
Model: HARLEY 3
Ultimul produs!Bancă pentru Parc, Gradină și Terasă HARLEY 3: Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca HARLEY 3 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alime..
2.448 lei 2.880 lei
Model: VARNA
Ultimele produse!Băncile de exterior compuse din picioare din fontă turnată și rigle din lemn, șipci de rășinoase întregesc mobilierul de grădină, curte.   Elemente Componente:     2 picioare din metal turnat (Fontă)      5 elemente din lemn de rășin..
1.253 lei 1.474 lei
Model: COPENHAGA
Ultimul produs!Bancă grădină, curte din gamă mobilierului de grădină. Băncile de grădină sunt compuse din picioare de fontă și traverse din lemn de rășinoase, destinare amenajării grădinilor, teraselor.   Elemente Componente:      2 picioare bancă parc din metal tu..
1.431 lei 1.683 lei
Model: VARNA 3
Ultimele 2 produse!Băncile de exterior componente a mobilierului de grădină, curte, terasă sunt compuse din picioare de fontă și șipci din lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă) sau aluminiu     13 elemente..
1.533 lei 1.804 lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)