Inchizând acest mesaj sau prin continuarea navigării pe acest site sunteţi de accord cu cookie-urile noastre pe acest dispozitiv in concordanţă cu POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE în afara cazului în care au fost dezactivate. Părti ale site-ului nu vor funcţiona corect fără acestea.

Politica Confidentialitate

Nota de Confidentialitate KroneMag®


Cine suntem?


KRONEMAG MILLENIUM este persoana juridica cu sediul social in str. Stefan cel Mare nr. 327M, Harman, Brasov, constituita si functionand in baza legilor romanesti, fiind inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J08/243/2008, avand cod de inregistrare fiscala RO23179283.
Telefon: +40 268 477 587; office@kronemag.com

Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul nostru:

  •    procesarea comenzilor;
  •    oferirea de produse si/sau servicii;
  •    solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
  •    realizarea studiilor de piata si de produs si marketing-ul produselor din KroneMag.com;
  •    inregistrarea informatiilor despre Dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor si a altor beneficii.


Ce date personale prelucram?


Datele personale care le prelucram sunt: datele dumneavoastra de identificare, tranzactionale, localizare, financiare pe care le colectam direct de la dumneavoastra sau din alte surse atunci cand suntem direct implicati intr-o colaborare sau sunteti clientul nostru.


Cat timp prelucram datele personale?


Datele dumneavoastra sunt prelucrate pe tot parcursul relatie noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu.


Comunicam date personale catre alti destinatari?


KroneMag®  respecta confidentialitatea datelor introduse de Dumneavoastra.
Astfel, nu vom transmite datele dvs. personale catre terti decat pentru indeplinirea contractului dintre cele doua parti (Ex: Transportator / Curierat - informatii despre nume, adresa, telefon)

Administratorul KRONEMAG MILLENIUM srl este Operator Date cu Caracter Personal - inreg. nr. 10643/2009/ANSPDCP.

KroneMag.com nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile KroneMag.com.


Care sunt drepturile dvs. si cum pot fi exercitate?


Dreptul la informare - puteti solicita informatii privind activitatiile de prelucrare a datelor dvs. personale

Dreptul la rectificare - puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - puteti opta pentru stergera datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege

Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Dreptul de retragere al consimtamantului - in cazul in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., puteti sa vi-l retrageti oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pe viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.


Aceste drepturi se pot exercita prin simpla trimitere a unei solicitari prin formularul nostru de contact
https://www.kronemag.com/contact , pe adresa noastra de email office@kronemag.com , telefon +40 268 477 587


Ultima actualizare 25.05.2018