Menu
Coșul tău

Pe fondul decretării Stării de Urgență, menționăm faptul că doar parțial producția a fost afectată în perioada pe care o traversăm, departamentul comercial răspunzând prompt tuturor solicitărilor. Mai multe detalii

Decorațiuni Grădină

Decorațiuni, dotări curte și grădină din aluminiu turnat precum: suport furtun grădină, adăpătoare păsări, console grădină și figurine decorative pentru curte și grădină. Componente ale mobilierului de curte, grădină și terasă, decorațiunile de grădină sunt vopsite cu vopsea specială care să reziste intemperiilor.

Model: KOLOS
Decorațiunea suport pentru chei, flori este element component al mobilierului de terasă și balcon. Decorațiunea suport este realizată integral din aluminiu turnat. Elemente Componente:    recipient aluminiu turnat    picior de susținere din aluminiu turnatDimensiuni Decorați..
462 lei
Model: FINKEN
Decorațiune grădină tip adapatoare pentru păsări. Decorațiunile din aluminiu ornamentale completează categoria mobilierului de grădină.Elemente Componente:    vas adapatoare    suport cu 3 picioare    element rigidizare    2 păsări decorative..
175 lei
Decorațiune Grădină, Terasă, Balcon Consolă PALERMO Decorațiune Grădină, Terasă, Balcon Consolă PALERMO
Cel mai bun preț
Model: PALERMO
Consolă din aluminiu, decorativă pentru casă, terasă, balcon. Decorațiunile, consolele de exterior ornamentale fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    blat consolă    element decorativ superior    2 picioare aluminiu    element rigid..
239 lei
Model: AMSEL
Decorațiune exterioară din aluminiu tip adapatoare pentru păsări, câini și pisici. Adapatoarele decorative din aluminiu fac parte din mobilierul de grădină, curte sau terasă.Elemente Componente:    corp adapatoare    picior adapatoare    2 decorațiuni pasăre   ..
159 lei
Model: BROSCUTA
Broscuță din aluminiu constituie o decorațiune a mobilierului de grădină sau curte.Elemente Componente:    corp decorațiune aluminiu..
129 lei
Suport pentru Furtun de Grădină, Curte RETA Suport pentru Furtun de Grădină, Curte RETA
Cel mai bun preț
Model: RETA
Suportul pentru furtun este decorativ, rezistent la mediul exterior si completeaza gama mobilierului de gradina, curte.Elemente Componente:    corp suportFixarea pe perete a suportului de furtun se face cu holzsuruburi și dibluri simple, incluse în pachet...
98 lei
Model: CLOPO
Decorațiune pentru exterior tip clopoțel de perete, din aluminiu turnat cu acustică excelentă.Elemente Componente:    Suport perete    Suport clopoțel    Clopoțel    Organe de asamblareDimensiuni Suport:Suport perete:    Lățime: 120 mm x Înălțime: 31..
119 lei
Model: RANA
Simbol Feng Shui:Broască aducătoare de noroc.În mai multe culturi asiatice, broasca reprezintă partea yin a naturii, simbolizează Luna și aduce prosperitate în case.În limba chineză, această broască aducătoare de noroc este denumită Chan Chu și transferă energii pozitive.Elemente Componente:  &..
129 lei
Model: PALERMO 2
Consolă din aluminiu, decorativă pentru casă, terasă, balcon. Decorațiunile, consolele de exterior ornamentale fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    blat consolăcu vas (ghiveci ornamental)    element decorativ superior    2 picioare aluminiu..
249 lei
Model: KUFSTEIN
Suport decorativ din aluminiu pentru furtun. Suporții pentru furtun sunt prevăzuți cu spațiu de depozitare.Acest suport este realizat integral din aluminiu turnat.Elemente Componente:    corp suport..
179 lei
Model: CEAS SOLAR
Ceasurile solare ornamentale din aluminiu sunt accesorii ale mobilierului de grădină, curte sau terasă.Elemente Componente:    corp ceas    element prindere perete    organe asamblare..
109 lei
Model: PLACUTA.CR
Plăcuță avertizare realizată integral din aluminiu turnat. Plăcuțele sunt vopsite pentru a rezista la mediul exterior și fac parte din gama decorațiunilor de grădină.Plăcuța Avertizare Aluminiu este prevăzută cu două găuri pentru prindere...
89 lei
Model: OMULET
Decorațiunea Omuleț din aluminiu  este ideală pentru grădină, curte, pentru a înfrumuseța spațiul din jurul casei.Elemente Componente:    corp decorațiune..
99 lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)