Menu
Coșul tău

Bine ați venit pe varianta nouă a site-ului KroneMag lansată în 17.02.2020. Vă rugăm să ne semnalați orice problemă întâmpinată. Navigare placută!

Decorațiuni Grădină

Decorațiuni, dotări curte și grădină din aluminiu turnat precum: suport furtun grădină, adăpătoare păsări, console grădină și figurine decorative pentru curte și grădină. Componente ale mobilierului de curte, grădină și terasă, decorațiunile de grădină sunt vopsite cu vopsea specială care să reziste intemperiilor.

Model: KOLOS
Decorațiunea suport pentru chei, flori este element component al mobilierului de terasă și balcon. Decorațiunea suport este realizată integral din aluminiu turnat. Elemente Componente:    recipient aluminiu turnat    picior de susținere din aluminiu turnatDimensiuni Decorați..
550 lei
Fără TVA:462 lei
Model: FINKEN
Decorațiune grădină tip adapatoare pentru păsări. Decorațiunile din aluminiu ornamentale completează categoria mobilierului de grădină.Elemente Componente:    vas adapatoare    suport cu 3 picioare    element rigidizare    2 păsări decorative..
208 lei
Fără TVA:175 lei
Model: PALERMO
Consolă din aluminiu, decorativă pentru casă, terasă, balcon. Decorațiunile, consolele de exterior ornamentale fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    blat consolă    element decorativ superior    2 picioare aluminiu    element rigid..
284 lei
Fără TVA:239 lei
Model: AMSEL
Decorațiune exterioară din aluminiu tip adapatoare pentru păsări, câini și pisici. Adapatoarele decorative din aluminiu fac parte din mobilierul de grădină, curte sau terasă.Elemente Componente:    corp adapatoare    picior adapatoare    2 decorațiuni pasăre   ..
189 lei
Fără TVA:159 lei
Model: BROSCUTA
Broscuță din aluminiu constituie o decorațiune a mobilierului de grădină sau curte.Elemente Componente:    corp decorațiune aluminiu..
154 lei
Fără TVA:129 lei
Model: RETA
Suportul pentru furtun este decorativ, rezistent la mediul exterior si completeaza gama mobilierului de gradina, curte.Elemente Componente:    corp suportFixarea pe perete a suportului de furtun se face cu holzsuruburi și dibluri simple, incluse în pachet...
117 lei
Fără TVA:98 lei
Model: CLOPO
Decorațiune pentru exterior tip clopoțel de perete, din aluminiu turnat cu acustică excelentă.Elemente Componente:    Suport perete    Suport clopoțel    Clopoțel    Organe de asamblareDimensiuni Suport Decorațiune:Suport perete    Lățime: 120 mm x Î..
142 lei
Fără TVA:119 lei
Model: RANA
Simbol Feng Shui:Broască aducătoare de noroc.În mai multe culturi asiatice, broasca reprezintă partea yin a naturii, simbolizează Luna și aduce prosperitate în case.În limba chineză, această broască aducătoare de noroc este denumită Chan Chu și transferă energii pozitive.Elemente Componente:  &..
154 lei
Fără TVA:129 lei
Model: PALERMO 2
Consolă din aluminiu, decorativă pentru casă, terasă, balcon. Decorațiunile, consolele de exterior ornamentale fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    blat consolăcu vas (ghiveci ornamental)    element decorativ superior    2 picioare aluminiu..
296 lei
Fără TVA:249 lei
Model: KUFSTEIN
Suport decorativ din aluminiu pentru furtun. Suporții pentru furtun sunt prevăzuți cu spațiu de depozitare.Acest suport este realizat integral din aluminiu turnat.Elemente Componente:    corp suport..
213 lei
Fără TVA:179 lei
Model: CEAS SOLAR
Ceasurile solare ornamentale din aluminiu sunt accesorii ale mobilierului de grădină, curte sau terasă.Elemente Componente:    corp ceas    element prindere perete    organe asamblare..
130 lei
Fără TVA:109 lei
Model: PLACUTA.CR
Plăcuță avertizare realizată integral din aluminiu turnat. Plăcuțele sunt vopsite pentru a rezista la mediul exterior și fac parte din gama decorațiunilor de grădină.Plăcuța Avertizare Aluminiu este prevăzută cu două găuri pentru prindere...
106 lei
Fără TVA:89 lei
Model: OMULET
Decorațiunea Omuleț din aluminiu  este ideală pentru grădină, curte, pentru a înfrumuseța spațiul din jurul casei.Elemente Componente:    corp decorațiune..
118 lei
Fără TVA:99 lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)