Menu
Coșul tău

Cișmele de Grădină

Cișmele de apă pentru grădină și curte realizate din aluminiu turnat sau fontă. Cișmele apa pentru grădină cu montare la exterior pe perete sau de sine stătătoare cu picior de susținere. Sunt destinate utilării și amenajării grădinilor și curților de la casă. 

Model: 608
Cișmelele pe perete destinate montării în exterior, vin în completarea mobilierului de gradină, curte. Cișmeaua Grădină 608 de perete este turnată integral din fontă.Elemente Componente Cișmea Fontă Grădină 608:    perete cișmea    cuvă de scurgere    robinet clasic MIL..
1.630 lei
Model: 607
Cișmea apă de Perete Gradină și Parc 607 realizată din fontă turnată poate fi utilizată în grădini, terase, spații publice.Elemente Componente Cișmea Apă Perete Grădină 607:    perete cișmea din fontă turnată    cuvă de scurgere din fontă turnată    robinet MILANO, incl..
3.866 lei
Cișmea Curte, Grădină LISABONA Cișmea Curte, Grădină LISABONA
Cel mai bun preț
Model: LISABONA
Cișmeaua de exterior  LISABONA este realizată integral din aluminiu turnat si face parte din mobilierul de grădină, curte sau alte zone private.În plus, o cișmea are un dublu beneficiu: cel funcțional și cel estetic. Grădina dumneavoastră poate dobândi un aspect deosebit cu puţin ajutor în ceea..
2.350 lei
Model: LISABONA.COLOR
Cișmelele de exterior LISABONA COLOR sunt confecționate integral din aluminiu și întregesc mobilierul de grădină si curte.O  cișmea are un dublu beneficiu: cel funcțional și cel estetic. Grădina dumneavoastră poate dobândi un aspect deosebit cu puţin ajutor în ceea ce priveşte amenajarea aceste..
2.660 lei
Model: 611
Cișmelele pe perete destinate montării în exterior, vin în completarea mobilierului de gradină, curte.Cișmeaua Grădină 611 de perete este turnată integral din fontă  Elemente Componente: perete cișmea  cuvă de scurgere  robinet decorativ MILANO 1/2', inclus în preț..
1.448 lei
Model: LISABONA.DUO
Cișmeaua Lisabona Duo este construită pentru a facilita accesul la sursele de apă.Cișmelele de exterior sunt confecționate integral din aluminiu și întregesc mobilierul de gradina, curte.Elemente Componente:    element decorativ superior    corp cișmea    2 cuve de scur..
2.485 lei
Model: LISABONA.3
Cișmeaua Lisabona 3 este construită pentru a facilita accesul la sursele de apa.Cișmelele pentru curte și grădină realizate din aluminiu turnat constituie parte a mobilierului de grădină.Elemente Componente Cișmea Curte, Grădină LISABONA 3:    element decorativ superior    corp c..
2.372 lei
Cișmea de Grădină Aluminiu LISABONA 4 Cișmea de Grădină Aluminiu LISABONA 4
Cel mai bun preț
Model: LISABONA.4
Cișmeaua Lisabona 4 este construită pentru a facilita accesul la sursele de apa.Cișmelele pentru curte și grădină realizate din aluminiu turnat constituie parte a mobilierului de grădină.Elemente Componente Cișmea de Grădină Aluminiu LISABONA 4:    element decorativ superior    c..
2.417 lei
Model: 610-fn
Cișmelele pe perete destinate montării în exterior, vin în completarea mobilierului de gradină, curte.Cișmeaua Grădină 610 de perete este turnată integral din fontă.  Elemente Componente: perete cișmea din fontă  cuvă de scurgere din fontă (cuvă ține loc și de adăpătoare pen..
825 lei
Model: 601
Cișmelele de exterior sunt realizate integral din fonta turnată și fac parte din gama mobilierului de grădină.Elemente Componente:    element decorativ superior    picior cișmea    cuvă de scurgere    robinet clasic MILANO, inclus în prețul de achizițieDin por..
4.807 lei
Model: 607.A
Cișmeaua pentru apa de exterior  607.A cu montare pe perete este confecționată integral din fontă și poate fi încadrată în mobilierul de grădină, curte. O cișmea are un dublu beneficiu: cel funcțional și cel estetic. Grădina dumneavoastră poate dobândi un aspect deosebit cu puţin ajutor în..
1.838 lei
Model: 602
Cișmea Fontă Grădină, Curte 602 realizată integral din fontă turnată, cu picior intregește  mobilierul de grădină. Cişmelele de grădina constituie un element important pentru amenajarea unei grădini.Atunci când vă gândiţi la alegerea cişmelei potrivite pentru spaţiul dumneavoastră, trebuie..
3.382 lei
Model: 604
Cismeaua Grădină Fontă 604 este construită pentru a facilita accesul la sursele de apă.Cişmelele de grădina constituie un element important pentru amenajarea unei grădini. Cuva care alcătuiește cișmeaua poate fi utilizată și ca adăpătoare pentru păsări.    Elemente Componente&nbs..
2.267 lei
Model: 605
Cișmea Fontă Grădină, Curte 605 este construită pentru a facilita accesul la sursele de apă,  destinată curților, grădinilor și altor spații.  Cișmelele de grădină sunt realizate integral din fontă, rezistente factorilor de mediu.Elemente Componente:    element decorativ superior..
2.737 lei
Model: 609
Cișmelele pe perete destinate montării în exterior, vin în completarea mobilierului de gradină, curte.Cișmeaua Grădină 609 de perete este turnată integral din fontă.Elemente Componente:    perete cișmea    cuvă de scurgere ( cuva ține loc și de adăpătoare pentru păsări )  &n..
1.270 lei
Robinet Cișmea Apă Grădină, Curte MILANO
Cel mai bun preț
Model: MILANO
Robinetul din cupru MILANO, parte a categoriei piese de schimb este decorat cu un ornament în formă de dragon. Robinetul pentru cișmeaua de apă este rezistent la coroziune. Robinetul poate fi utilizat în componenta cișmelelor de grădină și curte.Elemente Componente:    robinet   ..
157 lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)