Menu
Coșul tău

Cișmele de Grădină

Cișmele de apă pentru grădină și curte realizate din aluminiu turnat sau fontă. Cișmele apa pentru grădină cu montare la exterior pe perete sau de sine stătătoare cu picior de susținere. Sunt destinate utilării și amenajării grădinilor și curților de la casă. 

Cișmea Fontă Grădină 608 Cișmea Fontă Grădină 608
Cel mai bun preț
Model: 608
Cișmelele pe perete destinate montării în exterior, vin în completarea mobilierului de gradina, curte. Cișmeaua de perete este turnată integral din fontă.Elemente Componente:    perete cișmea    cuvă de scurgere    robinet clasic MILANO, inclus în prețul de achiziție..
899 lei
Model: 607
Cișmea apă de perete realizate din fontă turnată, din categoria mobilierului de grădină, utilizată în grădini, terase, spații publice.Elemente Componente:    perete cișmea din fontă turnată    cuvă de scurgere din fontă turnată    robinet MILANO, inclus în preț..
1.999 lei
Cișmea Curte, Grădină LISABONA Cișmea Curte, Grădină LISABONA
Cel mai bun preț
Model: LISABONA
Cișmeaua de exterior realizată integral din aluminiu turnat face parte din mobilierul de grădină, curte sau alte zone private.Elemente Componente:    element decorativ superior    corp cișmea    cuvă de scurgere    grătar aluminiu detașabil    robine..
912 lei
Model: LISABONA.COLOR
Cișmelele de exterior sunt confecționate integral din aluminiu și întregesc mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    element decorativ superior    corp cișmea    cuvă de scurgere    grătar aluminiu detașabil    robinet MILANO, inclus în p..
962 lei
Cișmea Apă Fontă Curte 611 Cișmea Apă Fontă Curte 611
Cel mai bun preț
Model: 611
Cismelele de grădină, curte de perete sunt realizate integral din fontă și fac parte din mobilierul de grădină sau curte.   Elemente Componente:     perete cișmea      cuvă de scurgere      robinet decorativ MILANO 1/2', inclus în..
835 lei
Cișmele Curte, Grădină LISABONA DUO Cișmele Curte, Grădină LISABONA DUO
Cel mai bun preț
Model: LISABONA.DUO
Cișmelele de exterior sunt confecționate integral din aluminiu și întregesc mobilierul de gradina, curte.Elemente Componente:    element decorativ superior    corp cișmea    2 cuve de scurgere    2 grătare aluminiu detașabile    1 robinet MILANO, inc..
1.098 lei
Cișmea Curte, Grădină LISABONA 3 Cișmea Curte, Grădină LISABONA 3
Cel mai bun preț
Model: LISABONA.3
Cișmelele pentru curte și grădină realizate din aluminiu turnat constituie parte a mobilierului de grădină.Elemente Componente:    element decorativ superior    corp cișmea    cuvă de scurgere    grătar aluminiu detașabil    1 robinet MILANO, inclus ..
994 lei
Cișmea de Grădină Aluminiu LISABONA 4 Cișmea de Grădină Aluminiu LISABONA 4
Nou Cel mai bun preț
Model: LISABONA.4
Cișmelele pentru curte și grădină realizate din aluminiu turnat constituie parte a mobilierului de grădină.Elemente Componente:    element decorativ superior    corp cișmea    cuvă de scurgere    grătar aluminiu detașabil    1 robinet MILANO, inclus ..
999 lei
Model: 610-fn
Cișmea apă perete din fontă destinată montării pe peretele caselor.   Elemente Componente:     perete cișmea din fontă      cuvă de scurgere din fontă ( cuvă ține loc și de adăpătoare pentru păsări )      robinet exterior decorati..
527 lei
Model: LINZ
Cișmea apă grădină, curte realizată integral din aluminiu. Cișmeaua de exterior cu picior este componentă a mobilierului de grădină.Elemente Componente:    element decorativ superior    corp cișmea    cuvă de scurgere    grătar aluminiu detașabil    ..
879 lei
Model: 601
Cișmelele de exterior sunt realizate integral din fonta turnată și fac parte din gama mobilierului de grădină.DISPONIBILĂ ÎN RAL 9005 ( Negru)Elemente Componente:    element decorativ superior    picior cișmea    cuvă de scurgere    robinet clasic MILANO, incl..
2.859 lei
Model: 607.A
Cișmeaua pentru apa de exterior cu montare pe perete este confecționată integral din fontă și poate fi încadrată în mobilierul de grădină, curte.  Elemente Componente:     perete cișmea      cuvă de scurgere      robinet exterior decor..
1.055 lei
Model: 602
Realizate integral din fontă turnată, cismelele apă cu picior sunt componente ale mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     element decorativ superior      picior cișmea      cuvă de scurgere ( cuvă ține loc și de adăpăt..
2.045 lei
Model: 604
Cismelele de grădină fac parte din mobilierul de grădină și sunt ideale pentru amenajarea acestuia. Cuvă care alcătuiește cișmeaua poate fi utilizată și că adaptoare pentru păsări.    Elemente Componente:     element decorativ superior      pici..
1.385 lei
Model: 605
Destinate curților și grădinilor, cișmelele de apă sunt realizate integral din fontă, rezistente factorilor de mediu.Elemente Componente:    element decorativ superior    picior cișmea    cuva de scurgere ( cuva tine loc și de adăpătoare pentru pasări )    rob..
1.539 lei
Model: 609
Cișmelele de exterior sunt confecționate integral din fontă, se montează pe perete și fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    perete cișmea    cuvă de scurgere ( cuva ține loc și de adăpătoare pentru păsări )    robinet MILANO, inclus în prețu..
736 lei
Robinet Cișmea Apă Grădină, Curte MILANO
Cel mai bun preț
Model: MILANO
Robinetul din cupru MILANO, parte a categoriei piese de schimb este decorat cu un ornament în formă de dragon. Robinetul pentru cișmeaua de apă este rezistent la coroziune. Robinetul poate fi utilizat în componenta cișmelelor de grădină și curte.Elemente Componente:    robinet   ..
94 lei
Robinet Cișmea Apă Grădină, Curte TORINO-R Robinet Cișmea Apă Grădină, Curte TORINO-R
Cel mai bun preț
Model: TORINO-R
Robinetul pentru cișmeaua de apă este rezistent la coroziune. Robinetul poate fi utilizat în componenta cișmelelor de grădină și curte.Elemente Componente:    robinet    cap robinet cu rozetă    floare decorativă    filet de conexiune de 0,5 țoli...
131 lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)