Menu
Coșul tău

Stâlpi Suporți CCTV

Stâlpi metalici cu decorațiuni din fontă sau aluminiu cu suporţi pentru camere de supraveghere video cctv şi iluminat perimetral. Stâlpi decorativi suport ceas pentru spaţii publice. Stâlpii suport CCTV metalici pot fi configuraţi în diferite variante în funcţie de solicitarea beneficiarului.

Model: UNIO-M1.CCTV
Stâlpi suport pentru monitorizare cu camere video CCTV realizați din metal cu ornamente decorative din fontă. Stâlpii decorativi suport CCTV întregesc categoria mobilierul urban.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din ..
3.520 lei
Model: D2-H1.CCTV
Stâlp suport pentru monitorizare cu camere video CCTV realizat din fontă și țeava de oțel. Stâlpii decorativi suport CCTV, componente ale mobilierului urban, sunt utilizați în parcuri, bulevarde și în incintele instituțiilor pentru supraveghere.   Elemente Componente:   &nbs..
0 lei
Model: T28-H1.CCTV
Stâlpii suport CCTV din categoria mobilierului urban sunt realizați din metal cu ornamente decorative din fontă, destinați monitorizării cu camere video în parcuri, bulevarde și în incintele instituțiilor.   Elemente Componente:      Bază stâlp T28 din fontă &..
5.890 lei
Model: VILLA-1.CCTV
Stâlpii suport pentru monitorizare cu camere video CCTV întregesc categoria mobilierul urban. Stâlpii decorativi suport CCTV sunt realizați din metal cu ornamente decorative din fontă.   Elemente Componente:      Bază stâlp fontă (prevăzută cu ușă de vizitare) ..
2.790 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)