Menu
Coșul tău

Bănci Parc Metal

Bănci Parc Metal
Model: DORNA
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este compusă din picioare oțel și elemente, șipci din lemn rășinos.Elemente Componente:    2 picioare bancă din metal zincat    7 rigle din lemn de rășinoase    14 seturi organe asamblare (șurub torbant, piuliță, ..
689 lei
Model: CARACAS
Bancă parc, stradală, confecționată din oțel și elemente din lemn de rășinoase și face parte din mobilierul urban al spațiilor publice destinate relaxării, gradini, terase. Elemente Componente:    2 elemente din metal    5 elemente șipci din lemn de rășinoase   10 ..
871 lei 898 lei
Model: KASSEL
Bancă parc, stradală, ideală pentru exterior, din categoria mobilierului urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din elemente de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare din metal      6 e..
725 lei
Model: IANCA
Bancă parc, stradală, confecționată din oțel și elemente din lemn de rășinoase și face parte din mobilierul urban al spațiilor publice destinate relaxării. Elemente Componente:    2 suporți din metal    7 elemente șipci din lemn de rășinoase    28 seturi organe asa..
849 lei
Model: KASSEL 3
Bancă parc, stradală KASSEL3-OR din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      2 contrafixe &n..
769 lei
Bancă Metalică Parc BREAZA - Mobilier Urban Bancă Metalică Parc BREAZA - Mobilier Urban
Cel mai bun preț
Model: BREAZA
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din țeava neagră      1 platbandă de rigidizare șezu..
568 lei
Model: KASSEL2
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare, dispune de un design modern fiind compusă din structură de oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      cadru metalic șezut   &nb..
756 lei
Model: STOCKHOLM
Bancă parc, indicată în amenajarea străzilor pietonale, bulevardelor, parcurilor sau a cartierelor rezidențiale și este compusă din metal și elemente, rigle din lemn de rășinoase. Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      7 rigle din lemn de răș..
879 lei
Model: MONACO
Bancă parc monopicior din oțel și lemn, componentă a mobilierului urban al parcurilor, locurilor de joacă sau a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:     suport metalic monopicior       7 rigle din lemn de rășinoase    ..
1.359 lei
Model: MAKO
Bancă parc, stradală, parte a mobilierul urban, este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din elemente de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     1 cadru metalic din oțel      7 rigle din lemn de rășinoase&..
725 lei
Model: MARIBOR
Bancă parc, stradală, confecționată din oțel și elemente din lemn de rășinoase, parte a mobilierul urban al spațiilor publice destinate relaxării.Elemente Componente:    2 suporți din metal    6 elemente șipci din lemn de rășinoase    organe asamblare ( șurub torbant, p..
824 lei
Model: GYOR
Bancă parc din oțel și lemn de rășinoase, model cu cotiere, este destinată parcurilor, spațiilor de joacă, zonelor de relaxare. Gamă de bănci metalice pentru exterior este potrivită și pentru școli, universități, instituții publice.   Elemente Componente:     suport met..
1.659 lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)