Menu
Coșul tău

Bănci Parc Metal

Bănci Parc Metal
Bancă Parc KASSEL - Mobilier Urban Bancă Parc KASSEL - Mobilier Urban
Cel mai bun preț
Model: KASSEL
Bancă parc, stradală, ideală pentru exterior, din categoria mobilierului urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din elemente de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare din metal      6 e..
659 lei
Model: KERMAN
Bancă parc  din oțel și lemn, componentă a mobilierului urban al parcurilor, locurilor de joacă sau a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:- 2 picioare bancă cu cotieră, din țeava neagră - 2 x cadru metalic Dimensiuni Șipci Lemn:- 19 rigle din lemn de ră..
1.090 lei
Model: IANCA
Bancă parc, stradală, confecționată din oțel și elemente din lemn de rășinoase și face parte din mobilierul urban al spațiilor publice destinate relaxării. Elemente Componente:    2 suporți din metal    7 elemente șipci din lemn de rășinoase    28 seturi organe asa..
758 lei
Model: KOLAR
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare, dispune de un design modern fiind compusă din structură de oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      cadru metalic șezut   &nb..
955 lei
Model: KAVALA
Bancă parc  din oțel și lemn, componentă a mobilierului urban al parcurilor, locurilor de joacă sau a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:- 2 picioare bancă din țeava neagră - 2 cotiere cu elemente lemn- 6 rigle lemn de rășinoase- 16 seturi organe asamblare ..
769 lei
Model: DORNA
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este compusă din picioare oțel și elemente, șipci din lemn rășinos.Elemente Componente:    2 picioare bancă din metal    7 rigle din lemn de rășinoase    14 seturi organe asamblare (șurub torbant, piuliță, șaibă)D..
626 lei
Model: KASSEL3
Bancă parc, stradală KASSEL3-OR din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      2 contrafixe &n..
699 lei
Model: KOGA
Bancă parc  din oțel și lemn, componentă a mobilierului urban al parcurilor, locurilor de joacă sau a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:- 2 picioare bancă din țeava neagră - 6 rigle lemn de rășinoase- 16 seturi organe asamblare (șurub torbant, piuliță, șai..
695 lei
Bancă Metalică Parc BREAZA - Mobilier Urban Bancă Metalică Parc BREAZA - Mobilier Urban
Cel mai bun preț
Model: BREAZA
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din țeava neagră      1 platbandă de rigidizare șezu..
516 lei
Model: KASSEL2
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare, dispune de un design modern fiind compusă din structură de oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      cadru metalic șezut   &nb..
689 lei
Model: KONAN
Bancă parc  din oțel și lemn, componentă a mobilierului urban al parcurilor, locurilor de joacă sau a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:- 2 picioare bancă din țeava neagră - 2 x cadru metalicDimensiuni Șipci Lemn:- 19 rigle din lemn de rășinoase 184 x 90 x..
980 lei
Model: MARIBOR
Bancă parc, stradală, confecționată din oțel și elemente din lemn de rășinoase, parte a mobilierul urban al spațiilor publice destinate relaxării.Elemente Componente:    2 suporți din metal    6 elemente șipci din lemn de rășinoase    organe asamblare ( șurub torbant, p..
749 lei
Model: STOCKHOLM
Bancă parc, indicată în amenajarea străzilor pietonale, bulevardelor, parcurilor sau a cartierelor rezidențiale și este compusă din metal și elemente, rigle din lemn de rășinoase. Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      7 rigle din lemn de răș..
799 lei
Model: GYOR
Bancă parc din oțel și lemn de rășinoase, model cu cotiere, este destinată parcurilor, spațiilor de joacă, zonelor de relaxare. Gamă de bănci metalice pentru exterior este potrivită și pentru școli, universități, instituții publice.   Elemente Componente:     suport met..
1.599 lei
Model: MAKO
Bancă parc, stradală, parte a mobilierul urban, este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din elemente de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     1 cadru metalic din oțel      7 rigle din lemn de rășinoase&..
659 lei
Model: MONACO
Bancă parc monopicior din oțel și lemn, componentă a mobilierului urban al parcurilor, locurilor de joacă sau a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:     suport metalic monopicior       7 rigle din lemn de rășinoase    ..
1.011 lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)