Menu
Coșul tău

Bănci Grădină

Bănci grădină, curte, terasă confecționate integral din aluminiu sau cu picioare metalice și elemente, rigle lemn de rășinoase. Băncile componente ale mobilierului de grădină, curte, terasă pot fi cu spătar sau fără spătar și sunt special concepute pentru a rezista la condițiile de mediului exterior.

Bancă Parc Fontă NAPOLI Bancă Parc Fontă NAPOLI
Cel mai bun preț -18 %
Model: NAPOLI
Bancă de parc din Fontă NAPOLI este destinată amenajării parcurilor, străzilor, grădinilor publice. aleilor, cartierelor, grădinilor și curților  rezidențiale. Această bancă, realizată în întregime din fontă, oferă locuri confortabile și adaugă stil elegant oricărei locații.Rezistentă la i..
2.295 lei 2.795 lei
Model: LODZ
Bancă Parc, Grădină - LODZBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca LODZ se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.E..
1.750 lei
Model: GENEVA
Bancă Parc, Grădină și Terasă GENEVA cu brațe - Mobilier StradalBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca GENEVA se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentați..
1.820 lei
Model: PARLA
COMANDA MINIMA 20 BUC! Banca de parc PARLA, este o combinație între o bază durabilă din beton și un scaun elegant din lemn.Se potrivește perfect în parcuri și spații urbane, combinându-se armonios cu verdeața și arhitectura din jur. Spătarul confortabil garantează confort tuturor utilizatorilor..
2.590 lei
Model: LUBLIN.B
Bancă Parc, Grădină și Terasă - LUBLIN cu brațeBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri și alei stradale.Banca LUBLIN cu brațe se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publ..
1.800 lei
Model: F.BERLIN
Fotoliu Grădină, Curte BERLINFotoliu grădină, curte Berlin face parte din gama mobilierului urban cu structură aluminiu și elemente din lemn de rășinoase. Se pretează atât ca mobilier de exterior horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.Elemente Componente Fotoliu: &nbs..
561 lei
Bancă Parc, Grădină și Terasă ANVERS - Mobilier Stradal Bancă Parc, Grădină și Terasă ANVERS - Mobilier Stradal
Cel mai bun preț
Model: ANVERS
Bancă Parc, Grădină și Terasă ANVERS:Bancă pentru parc, stradală a fost concepută pentru completarea mobilierului urban al parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale. Banca ANVERS se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă ..
1.981 lei
Model: KORONA
Bancă Parc, Grădină și Terasă KORONA cu brațe- Mobilier StradalBancă  de exterior cu picioare din fontă cu cotieră și cu șipci din lemn de rășinoase tratate, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca KORONA se pretează atât ca mobilier de exterior s..
2.653 lei 2.792 lei
Bancă Parc, Grădină și Terasă IANCA - Mobilier Stradal Bancă Parc, Grădină și Terasă IANCA - Mobilier Stradal
Cel mai bun preț
Model: IANCA
Bancă Parc, Grădină și Terasă IANCA:Bancă de exterior realizată din elemente de metal și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca IANCA se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică cât și pentru c..
1.055 lei
Model: VILLABELLA.B
Bancă Parc, Grădină și Terasă VILLABELLA cu brațe:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pen..
1.900 lei
Model: CARACAS
Bancă parc, stradală, confecționată din oțel și elemente din lemn de rășinoase și face parte din mobilierul urban al spațiilor publice destinate relaxării, gradini, terase. Elemente Componente:    2 elemente din metal    5 elemente șipci din lemn de rășinoase   10 ..
1.680 lei
Model: GENEVA-S
Scaun Gradina, Curte GENEVAScaun gradina, curte Geneva. Scaun de gradina, terasa din gama mobilierului de gradina compus din picioare de fonta si rigle din lemn, este destinat amenajării curților, teraselor.Elemente Componente Scaun:    2 picioare scaun din metal turnat (fonta) &..
1.550 lei
Model: DORNA
Bancă parc DORNA, stradală, face parte din mobilierul urban, și  este compusă din picioare de oțel și elemente, șipci din lemn rășinos.Elemente Componente:    2 picioare bancă din metal zincat    7 rigle din lemn de rășinoase    14 seturi organe asam..
1.078 lei
Model: 709
Bancă Parc, Grădină, Curte și Terasă 709 cu brațe:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca 709 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și..
2.875 lei
Model: 701
Bancă Parc, Grădină și Terasă 701:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca 701 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea c..
2.649 lei
Model: 710
Bancă Parc, Grădină și Terasă 710:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca 710 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea c..
2.149 lei
Model: 705
Bancă Parc, Grădină și Terasă 705:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca 705 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea c..
2.905 lei
Model: PALMA
Bancă Parc, Grădină și Terasă Junior PALMA:Bancă parc, stradală pentru copii Junior PALMA din gama mobilierului urban al parcurilor, bulevardelor, falezelor sau a altor zone publice cum ar fi grădinițe.Este compusă din picioare fontă și elemente lemn de rășinoase.Banca JUNIOR PALMA se pretează atât ..
1.130 lei
Model: LODZ X2
Bancă Parc, Grădină și Terasă LODZ X2:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca LODZ X2  se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și p..
3.110 lei
Model: LUBLIN-DUO
Bancă Parc, Grădină și Terasă dublă LUBLIN DUO:Bancă parc, stradală dublă din gama mobilierului urban este potrivită pentru alei pietonale, trotuare stradale sau parcuri. Banca LUBLIN DUO de exterior este realizată din picioare de fontă și rigle lemn de rășinoase.Banca dublă LUBLIN DUO  se..
3.360 lei
Model: STOCKHOLM
Bancă parc, indicată în amenajarea străzilor pietonale, bulevardelor, parcurilor sau a cartierelor rezidențiale și este compusă din metal și rigle din lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      7 rigle din lemn de rășino..
1.273 lei
Model: VILLABELLA
Bancă Grădină, Parc și Terasă VILLABELLA fără brațe:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca VILLABELLA se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație public..
1.860 lei
Model: 700
Bancă pentru grădină din categoria mobilierului urban.de grădină, realizată din picioare fontă și elemente din lemn de rășinoase și pot fi montate în curți, grădini.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)    10 rigle din lemn..
2.149 lei
Model: KASSEL 3
Bancă grădină, curte  din mobilierul de grădină este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din șipci de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      2 contrafixe   &..
1.170 lei
Afişare 1 - 24 din 32 (2 pagini)