Menu
Coșul tău

Coșuri de Gunoi Stradale

Coșurile de gunoi stradale, metalice pentru exterior fac parte din categoria mobilierului urban. Coșurile de gunoi stradale pot fi realizate în următoarele variante: cu recipient metalic simplu sau dublu, cu capac sau fără capac, cu scrumieră sau fără scrumieră, cu elemente din lemn de fag sau rășinoase. Recipientele coșurilor de gunoi pentru exterior sunt realizate din tablă zincată și pot fi modificate în funcție de cerințele beneficiarului.

Model: URBAN 19.CS
Coșul de gunoi stradal URBAN.19CS este metalic și dispune de elemente decorative din lemn de rășinoase.Poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare,instituții, parcuri și alte zone publice.Elemente Componente ale cosului de gunoi:     cadru metalic coș gunoi cu cap..
1.329 lei
Coș Gunoi Stradal Metalic cu Capac URBAN 1C Coș Gunoi Stradal Metalic cu Capac URBAN 1C
Cel mai bun preț
Model: URBAN 1.C
Coșul de gunoi stradal  URBAN 1C este realizat din tablă zincata,  cu capac și ornamente decorative din fontă. Poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare,instituții, parcuri și alte zone publice.Elemente Componente ale cosului de gunoi metalic:    1 recipien..
776 lei
Coș de Gunoi Stradal Metalic Stradal cu Capac și Scrumieră URBAN 27CS Coș de Gunoi Stradal Metalic Stradal cu Capac și Scrumieră URBAN 27CS
Cel mai bun preț
Model: URBAN.27CS
Coșul  de gunoi metalic stradal URBAN 27CS este un produs potrivit pentru spațiile publice și private. Are o construcție solidă, din tablă perforată, este prevăzut cu capac și scrumieră.Elemente Componente ale cosușulu de gunoi:    1  recipient metalic, rectangular din tablă zinc..
1.298 lei
Coș Gunoi Exterior cu Capac și Scrumieră URBAN 4CS Coș Gunoi Exterior cu Capac și Scrumieră URBAN 4CS
Cel mai bun preț -5 %
Model: URBAN 4CS
Coșul de gunoi stradal  URBAN 4CS  este realizat din tablă zincata, cu capac si scrumieră.  Poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare, instituții, parcuri și alte zone publice.Elementele metalice ale coșului sunt vopsite în câmp electrostatic pentru a asigura re..
509 lei 536 lei
Model: URBAN 1RVL.R.C
Coșul de gunoi metalic  URBAN 1 RVL.R.C este recomandat pentru amenajarea spațiilor de relaxare, parcurilor, zonelor rezidențiale și alte zone publice sau private.Confecționat din metal dispune de elemente decorative din lemn de rasinoase.Elemente Componente ale cosului de gunoi:  &nb..
1.040 lei
Model: URBAN 1.CST
Coșul de gunoi URBAN 1CST  poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare,instituții, parcuri și alte zone publice Talpa de susținere din fontă turnată a coșului de gunoi, permite mutarea acestuia. Elemente Componente ale coșului de gunoi:  1 recipient metalic, ..
1.360 lei
Model: URBAN 9C-1S
Coșul de gunoi URBAN 9C - 1S cu capac de exterior și scrumieră, cu recipient rectangular metalic din tablă zincată și rigle de lemn de rășinoase, poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare,instituții, parcuri și alte zone publice.Elemente Componente:   1  recipie..
1.590 lei
Model: URBAN 17.C
Coșul de gunoi stradal URBAN.17C este metalic, dublu  și dispune de elemente decorative din lemn de rășinoase, poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare,instituții, parcuri și alte zone publiceElemente Componente ale cosului de gunoi:  1 cadru metalic coș g..
2.213 lei
Model: URBAN 1 RVL.R.CS
Coșul de gunoi metalic este recomandat pentru păstrarea curățeniei în spațiile de relaxare, parcuri, zone rezidențiale.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 țeavă metalică, consolă de susținere    1 scrumieră metalică   ..
1.290 lei
Model: URBAN 39CS
Coșul de gunoi metalic stradal URBAN 39CS  este recomandat pentru parcuri, spații de joacă, zone de relaxare, acesta fiind prevăzut cu capac și scrumieră.Elemente Componente ale coșului de gunoi:1  recipient metalic, rectangular din tablă zincată1  cadru metalic cu capac  și scru..
1.295 lei
Model: URBAN 16.C
Coșul  de gunoi metalic stradal URBAN 16.C este un produs potrivit pentru spațiile publice și private.Are o construcție solidă, din tablă perforată, fiind prevăzut cu capac .Elemente Componente ale coșușui de gunoi:    1 cadru metalic, triunghiular din tablă zincată    1 rec..
1.029 lei
Model: URBAN 41
Coșul de gunoi stradal, exterior URBAN 41 cu un design aparte,  poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare,instituții, parcuri și alte zone publice. Elemente Componente ale Cosului de Gunoi Metalic Stradal:    1 recipient cos rotund din otel zincat    ..
1.404 lei
Model: URBAN 6
Coșul de gunoi stradal URBAN 6 cu recipient metalic din tablă zincată și șipci din lemn de rășinoase, este recomandat pentru amenajarea spațiilor de relaxare, parcurilor, zonelor rezidențiale, teraselor și alte zone publice.Elemente Componente:    1  recipient metalic, cilindric din t..
784 lei
Coș Gunoi Metalic Stradal URBAN.20CS Coș Gunoi Metalic Stradal URBAN.20CS
Cel mai bun preț
Model: URBAN 20.CS
Coșul  de gunoi metalic stradal URBAN.20CS , poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare, instituții, parcuri și alte zone publice.Are o construcție solidă, din tablă zincată , este prevăzut cu capac și scrumieră.Elemente Componente:     cadru metalic co..
1.544 lei
 Coș Gunoi Exterior cu Capac URBAN 4C - volum 32 litri  Coș Gunoi Exterior cu Capac URBAN 4C - volum 32 litri
Cel mai bun preț
Model: URBAN 4.C
Coșul de gunoi stradal  URBAN 4C, este realizat din tablă zincata, cu capac, poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare, instituții, parcuri și alte zone publice.Elemente Componente ale cosului de gunoi metalic:1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată - volum ..
479 lei
Model: URBAN 40
Coșul de gunoi metalic URBAN 40 cu elemente decorative din lemn, este recomandat pentru amenajarea spațiilor de relaxare, parcurilor, zonelor rezidențiale, teraselor și alte zone publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată  24 elemente decorative d..
1.426 lei
Model: URBAN.24PS
Coșul de gunoi exterior metalic URBAN 24.PS este recomandat pentru montarea pe perete sau pe stâlpi stradali, publici.Are o construcție solidă, din tablă perforată, este prevăzut cu scrumieră și ornamente din fontă.Elemente Componente:   1 recipient coș rotund tablă perforată cu scrumieră&..
559 lei
Model: URBAN 22.S
Coșul de gunoi stradal URBAN 22.S, metalic cu recipient din tablă zincată,  are o capacitate de 50 litri și vine în completarea mobilierului urban din parcuri, străzi, locuri publice.Elemente Componente ale coșului de gunoi metalic:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată ..
519 lei
Model: URBAN 9.C
Coșul de gunoi  exterior si stradal URBAN 9C cu capac și recipient rectangular metalic din tablă zincată cu rigle de lemn de rășinoase, poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare,instituții, parcuri și alte zone publice.Elemente Componente:    1  recipi..
1.388 lei
Model: URBAN 21.CS
Coșul  de gunoi metalic stradal URBAN.21CS, are un desing modern și poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare, instituții, parcuri și alte zone publice.Elemente Componente:     cadru metalic coș gunoi cu capac și scrumieră  1 recipient rabata..
1.585 lei
Coș Gunoi Metalic Urban cu Capac UT3.C Coș Gunoi Metalic Urban cu Capac UT3.C
Cel mai bun preț
Model: UT3.C
Coșul de gunoi de exterior Urban UT3.C cu capac compus din recipient cilindric din tablă zincată și consolă metalică de susținere, este recomandat pentru parcuri, străzi, locuri publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente ale coșușui de gunoi metalic:&..
499 lei
Coș Gunoi Metalic Stradal URBAN 4 - volum 32 litri Coș Gunoi Metalic Stradal URBAN 4 - volum 32 litri
Cel mai bun preț
Model: URBAN 4
Coșul de gunoi stradal  URBAN 4 este realizat din cadru metalic și recipient din tablă zincată cu o capacitate de 32 litri. Coșul de gunoi metalic stradal se poate monta în parcuri, spații de joacă, spații de odihna, trotuare, zone pietonale, școli, universități. Elemente Componente a..
399 lei
Model: URBAN 10.ALBA.CS
Coșul de gunoi stradal URBAN 10 ALBA-CS cu recipient metalic din tablă zincată și șipci din lemn de rășinoase, este recomandat pentru amenajarea spațiilor de relaxare, parcurilor, zonelor rezidențiale, teraselor și alte zone publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindr..
1.443 lei
Coș Gunoi Exterior Stradal URBAN 1 Coș Gunoi Exterior Stradal URBAN 1
Cel mai bun preț
Model: URBAN 1
Coșul de gunoi stradal  URBAN 1, este realizat din tablă zincata și ornamente decorative din fontă. Poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare,instituții, parcuri și alte zone publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată&n..
688 lei
Afişare 1 - 24 din 89 (4 pagini)