Menu
Coșul tău

Coșuri de Gunoi Stradale

Coșurile de gunoi stradale, metalice pentru exterior fac parte din categoria mobilierului urban. Coșurile de gunoi stradale pot fi realizate în următoarele variante: cu recipient metalic simplu sau dublu, cu capac sau fără capac, cu scrumieră sau fără scrumieră, cu elemente din lemn de fag sau rășinoase. Recipientele coșurilor de gunoi pentru exterior sunt realizate din tablă zincată și pot fi modificate în funcție de cerințele beneficiarului.

Coș de Gunoi cu Capac și Scrumieră URBAN 39CS Coș de Gunoi cu Capac și Scrumieră URBAN 39CS
Nou Pentru preț
Model: URBAN 39CS
Coșuri de gunoi metalice stradale, pentru parcuri, spații de joacă, zone de relaxare. Coșuri de gunoi prevăzute cu capac și scrumieră.Elemente Componente:1  recipient metalic, rectangular din tablă zincată1  cadru metalic cu capac  și scrumieră din tablă zincată20 de elemente de lemn ..
0 lei
Model: URBAN.27CS
Coșuri de gunoi metalice stradale, pentru parcuri, spații de joacă, zone de relaxare. Coșuri de gunoi cu tablă perforată, prevăzute cu capac și scrumieră.Elemente Componente:    1  recipient metalic, rectangular din tablă zincată    1  cadru metalic cu capac  și sc..
875 lei
Coș Gunoi Exterior și Stradal URBAN 1 RVL.R.V2 Coș Gunoi Exterior și Stradal URBAN 1 RVL.R.V2
Nou Pentru preț
Model: URBAN 1RVL.R.V2
Coșul de gunoi metalic este recomandat pentru amenajarea spațiilor de relaxare, parcurilor, zonelor rezidențiale.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 țeavă metalică, consolă de susținere    1 capac metalic    4 ornament..
0 lei
Model: URBAN 1.C
Coșurile de gunoi metalice, parc, stradale cu un recipient metalic din tablă zincata, capac și ornamente decorative din fontă pot fi montate și în incinta spitalelor, campusurilor universitare și instituțiilor publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric cu capac din tabl..
512 lei
Model: URBAN 1RVL.R.C
Coșul de gunoi metalic este recomandat pentru amenajarea spațiilor de relaxare, parcurilor, zonelor rezidențiale.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 țeavă metalică, consolă de susținere    1 capac metalic    4 ornament..
737 lei
Model: URBAN 17.C
Coșurile de gunoi stradale pot fi montate și în campusuri universitare și școli, spitale și alte zone publice.Elemente Componente:    cadru metalic coș gunoi cu capac    2  recipiente rabatabile din tablă oțel zincat   16 elemente decorative din lemn de fagRecipien..
1.969 lei
Model: URBAN 16.C
Coșurile de gunoi stradale cu posibilitate de montare în campusuri universitare și școli, spitale și alte zone publice.Elemente Componente:    1 cadru metalic, triunghiular din tablă zincată    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 capac din tablă zincat..
957 lei
Model: URBAN 6
Coșurile de gunoi stradale cu recipient metalic din tablă zincată și șipci din lemn de rășinoase sunt destinate parcurilor, străzilor, locurilor publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:    1  recipient metalic, cilindric din tablă zincată..
539 lei
Model: URBAN 20.CS
Coșurile de gunoi stradale pot fi montate și în campusuri universitare și școli, spitale și alte zone publice.Elemente Componente:     cadru metalic coș gunoi cu capac și scrumieră     1 recipient rabatabil din tablă oțel zincatRecipientul metalic al coșului de gunoi pe..
1.199 lei
Model: URBAN 1.CST
Coșurile de gunoi metalice se pot monta la intrarea în clădiri. Talpa de susținere a coșului de gunoi permite mutarea acestuia. Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric cu capac din tablă zincată    1 țeavă metalică, consolă de susținere    1 scrumier..
926 lei
 Coș Gunoi Exterior cu Capac URBAN 4C - volum 32 litri  Coș Gunoi Exterior cu Capac URBAN 4C - volum 32 litri
Cel mai bun preț
Model: URBAN 4.C
Coșurile de gunoi cu capac stradale, metalice cu recipient din tablă zincată, capacitate 32 litri sunt elemente componente ale mobilierului urban din parcuri, străzi, locuri publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată, volum 32 litri    1 cadr..
293 lei
Model: URBAN 19.CS
Coșurile de gunoi stradale pot fi montate și în campusuri universitare și școli, spitale și alte zone publice.Elemente Componente:     cadru metalic coș gunoi cu capac și scrumieră     1  recipient rabatabil din tablă oțel zincat     8 elemente decor..
1.407 lei
Model: URBAN.24PS
Coșul de gunoi exterior este ideal pentru montare pe perete sau pe stâlpi stradali, publici.Elemente Componente:   1 recipient coș rotund tablă perforată cu scrumieră    talpă de fixare pe stâlp Recipientul coșului de gunoi de perete este realizat din tablă zincată cu g = 1 ..
381 lei
Model: URBAN 22.S
Coșurile de gunoi stradale, metalice cu recipient din tablă zincată, capacitate 50 litri sunt elemente componente ale mobilierului urban din parcuri, străzi, locuri publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată cu scrumieră, volum 50 litri    1 ..
362 lei
Coș Gunoi Metalic, Stradal URBAN 1 RVL.F.C cu capac Coș Gunoi Metalic, Stradal URBAN 1 RVL.F.C cu capac
Cel mai bun preț
Model: URBAN 1RVL.F.C
Coșurile de gunoi cu recipient din tablă zincată, ornamente din fontă și rigle lemn de fag sunt destinate pentru amenajarea cu mobilier urban în parcuri, străzi, alei, zone comerciale și rezidențiale.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din țeavă zincată    1 țe..
867 lei
Model: URBAN 9.C
Coșurile de gunoi cu capac și recipient rectangular metalic din tablă zincată cu rigle de lemn de rășinoase sunt recomandate parcurilor, aleilor sau altor zone publice.Elemente Componente:    1  recipient metalic, rectangular din tablă zincată    1  cadru metalic 4 pici..
935 lei
Model: URBAN 21.CS
Coș de gunoi metalic pentru parc cu desing modern compus din recipient metalic din tablă zincată ornamentat cu tablă perforată.Elemente Componente:     cadru metalic coș gunoi cu capac și scrumieră     1  recipient rabatabil din tablă oțel zincatRecipientul metalic..
1.129 lei
Coș Gunoi Metalic Urban cu Capac UT3.C Coș Gunoi Metalic Urban cu Capac UT3.C
Cel mai bun preț
Model: UT3.C
Coșurile de gunoi de exterior cu capac compuse din recipient cilindric din tablă zincată și consolă metalică de susținere sunt la mare căutare și sunt recomandate pentru parcuri, străzi, locuri publice, precum și pentru spitale, școli și campusuri universitare.Elemente Componente:    1 rec..
318 lei
Coș Gunoi Metalic Stradal URBAN 4 - volum 32 litri Coș Gunoi Metalic Stradal URBAN 4 - volum 32 litri
Cel mai bun preț
Model: URBAN 4
Coșurile de gunoi stradale sunt realizate din cadru metalic și recipient din tablă zincată cu o capacitate de 32 litri. Coșurile de gunoi metalice stradale se pot monta în parcuri, spații de joacă, spații de odihna, trotuare, zone pietonale, școli, universități. Elemente Componente:   ..
245 lei
Model: URBAN 10.ALBA.CS
Coșurile de gunoi stradale pot fi montate și în campusuri universitare, școli, spitale și alte zone publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 capac cu scrumieră centrală din tablă zincată    23 elemente, rigle din lemn de răși..
1.089 lei
Model: URBAN 1
Coșurile de gunoi metalice, parc, stradale cu un recipient metalic din tablă zincată și ornamente decorative din fontă pot fi montate în parcuri, pe alei pietonale, trotuare stradale, dar în incinta spitalelor, campusurilor universitare și instituțiilor publice.Elemente Componente:    1 re..
435 lei
Model: URBAN 8.P
Coșurile de gunoi pentru exterior cu recipient cilindric din tablă zincată perforată sunt recomandate zonelor pietonale, instituțiilor publice și nu numai.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă perforată, volum 32 litri    1 cadru metalicRecipientul coșu..
307 lei
Model: URBAN 36.CS
Coșurile de gunoi sunt realizate din cadru de otel și tablă perforată. Recipientul coșului de gunoi este realizat în tablă zincată.  Elemente Componente:     cadru metalic coș gunoi cu capac și scrumieră     1  recipient rabatabil din tablă oțel zincatRec..
1.129 lei
Model: URBAN 22
Coșurile de gunoi metalice de exterior se pot monta pe alei, trotuare, în gări, stații de autobuz, grădinițe, școli, spitale.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată, volum 50 l    1 cadru metalicRecipientul coșului de gunoi de perete este realizat..
329 lei
Afişare 1 - 24 din 89 (4 pagini)