Menu
Coșul tău

Stâlpi Iluminat Stradal

Stâlpii decorativi stradali, urbani pot fi configurați la diferite înălțimi, în diferite forme și se potrivesc perfect fiecărui spațiu exterior destinat iluminatului.
Stâlpii de iluminat stradal sunt certificați CE EN 40-5:2002.

Model: T144-H2
Stâlpul de iluminat stradal T144-H2 pentru străzi, bulevarde pietonale, faleze, piețe publice este confecționat din tronsoane din țeavă de oțel și ornamente de fontă.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 2 tronsoane ..
4.370 lei
Model: T28-H1
Stâlpul de iluminat stradal metalic T28-H1 pentru străzi, bulevarde și alte spații publice este confecționat din elemente de fontă și tronsoane de oțel.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 3 tronsoane de oțel zincat..
4.950 lei
Model: D4-S31
Stâlpul pentru iluminat stradal decorativ D4-S31 turnat integral din fontă este recomandat pentru străzi, piețe publice, cartiere rezidențiale.  Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemen..
13.880 lei
Model: T28-L1
Stâlpul pentru iluminat stradal metalic din tronsoane de oțel și ornamente din fontă T28-L1 este recomandat pentru bulevarde pietonale, străzi sau piețe publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 3 tronsoane de oț..
7.673 lei
Model: T65-3-L2-1
Stâlpul pentru iluminat stradal metalic din tronsoane de oțel și ornamente din fontă T65-3-L2-1 este recomandat pentru bulevarde pietonale, străzi sau piețe publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 4 tronsoane d..
14.865 lei
Model: G31-L1
Stâlpul de iluminat stradal decorativ G31-L1 confecționat integral din fontă, cu un braț este destinat bulevardelor pietonale, străzilor sau piețelor publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel  ..
13.590 lei
Model: M1H1-CCT1
Stâlpul de iluminat stradal decorativ confecționat integral din fontă, cu un braț este destinat bulevardelor pietonale, străzilor sau piețelor publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel    ..
8.350 lei
Model: M2H2-L2
Stâlpul de iluminat stradal M2H2-L2 decorativ din fontă, cu 2 brațe este destinat iluminatului public pentru străzi, parcări, bulevarde sau piețe publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel   &n..
16.270 lei
Model: 1H1-Y2
Stâlpul de iluminat stradal 1H1-Y2 pentru străzi, bulevarde și alte spații publice este realizat integral din fontă.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fon..
10.950 lei
Model: T28-H3
Stâlpul pentru iluminat stradal, metalic T28-H3 pentru străzi, bulevarde și parcări este confecționat din tronsoane de oțel și elemente ornamentale din fontă.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 3 tronsoane de oțel ..
6.200 lei
Model: G4-S31
Stâlpul pentru iluminat stradal decorativ din fontă, prevăzut cu 3 brațe este recomandat pentru iluminatul străzilor, falezelor, aleilor pietonale sau a piețelor publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată galvanizată      Miez ț..
11.470 lei
Model: T144-H1
Stâlpul de iluminat stradal T144-H1 pentru străzi, bulevarde pietonale, faleze, piețe publice este confecționat din tronsoane din țeavă de oțel și ornamente de fontă.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 2 tronsoane ..
3.795 lei
Model: T65-4-L1
Stâlpul pentru iluminat stradal metalic decorativ T65-4-L1 destinat străzilor, zonelor rezidențiale sau trotuarelor stradale, cu 1 braț este confecționat din tronsoane de oțel zincat și ornamente din fontă.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată &n..
9.890 lei
Model: T145-H2
Stâlpul de iluminat stradal T145-H2 cu 2 brațe confecționat din tronsoane de oțel zincat și ornamente din fontă este destinat iluminării străzilor, bulevardelor, zonelor rezidențiale și parcărilor.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată   &nbs..
7.095 lei
Model: G4-H2
Stâlpul de iluminat stradal G4-H2 turnat integral din fontă este recomandat pentru iluminatul străzilor, bulevardelor, cartierelor rezidențiale și a altor locuri publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțe..
9.990 lei
Model: D2-H3
Stâlpul pentru iluminat stradal decorativ D2-H3 confecționat integral din fontă turnată cu 3 brațe este recomandat montării pe străzi, alei pietonale, faleze, în cartiere rezidențiale.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez..
13.950 lei
Model: T145-H3
Stâlpul pentru iluminat stradal realizat din tronsoane de oțel zincat și ornamente din fontă cu 3 brațe este destinat străzilor, parcărilor, zonelor rezidențiale.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 3 tronsoane de o..
7.750 lei
Model: T146-L2
Stâlpii de iluminat exterior cu 2 console, brațe sunt confecționați din tronsoane de oțel și ornamente din fontă, destinați spațiilor publice, străzilor și bulevardelor.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 3 tronsoane de..
7.590 lei
Model: T28-L2
Stâlpul pentru iluminat stradal T28-L2 cu 2 brațe, metalic confecționat din tronsoane de oțel cu ornamente din fontă este recomandat pentru iluminatul pe străzi, bulevarde, în parcări și piețe publice.   Elemente Componente:        Bază din fontă turnată ..
10.690 lei
Model: 1H-Y1
Stâlpul de iluminat ideal pentru iluminarea străzilor, bulevardelor și altor spații publice, realizat integral din fontă.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative di..
9.440 lei
Model: K1H1-KL1
Stâlpul pentru iluminat stradal metalic K1H1-KL1 pentru străzi, bulevarde, alei pietonale și piețe publice este realizat din tronsoane de oțel și ornamente din fontă.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din 2 tronsoane ..
11.200 lei
Model: 2H1-Y2
Stâlpul de iluminat stradal decorativ 2H1-Y2 din fontă este destinat iluminatului pe străzi, piețe publice, cartiere rezidențiale.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente deco..
12.250 lei
Model: DH1-Y3
Stâlpul pentru iluminat stradal cu 3 brațe DH1-Y3 confecționat integral din fontă este utilizat la iluminatul zonelor pietonale, străzilor sau piețelor publice.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel &nb..
15.910 lei
Model: 1H1-N2
Stâlpii pentru iluminat decorativi din fontă sunt recomandați spațiilor publice, străzilor, bulevardelor pietonale sau trotuarelor stradale.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Ele..
0 lei
Afişare 1 - 24 din 27 (2 pagini)