Menu
Coșul tău

Stâlpișori Iluminat Grădină

Stâlpișorii de iluminat exterior pentru grădină sunt confecționați din fontă, oțel , sunt echipați cu corpuri de iluminat de tip glob, felinar sau lampadar și sunt destinați întregirii mobilierului de grădină, dându-i spațiului din curtea ta valoare vizuală.

Model: SI-O1.G4
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă O1 realizat din fontă cu corp de iluminat GLOB 400. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de grădină, curte sau terasă.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      ele..
1.049 lei
Model: SI-902.G3
Stâlpișorii pentru iluminat  exterior sunt realizați integral din fontă turnată și sunt echipați cu corpuri de iluminat tip glob.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      țeava metalică interioară      co..
859 lei
Model: SI-925.G2
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă, decorativ, realizat integral din fontă. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior din gamă mobilierului de grădină au corpuri de iluminat tip GLOB incluse.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat   &nbs..
299 lei
Model: MS-1B-PALASIO
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă MS-1B cu corp iluminat PALASIO 700. Confecționați integral din fontă, stâlpișorii de iluminat vin în completarea mobilierului de grădină, curte.    Elemente Componente:    bază fontă stâlpișor iluminat     corp il..
763 lei
Model: MS-1B-VILLA
Confecționați integral din fontă, stâlpișorii de iluminat cu corp de iluminat tip felinar vin în completarea mobilierului de grădină, curte.   Elemente Componente:    bază fontă stâlpișor iluminat     corp iluminat VILLA 710GW (dispersor alb)..
479 lei
Model: MS-H7-VILLA
Stâlpișor de iluminat pentru terase, balcoane, grădini, scări exterioare  integral din fontă cu corp de iluminat inclus.   Elemente Componente:     bază fontă stâlpișor iluminat H7      corp iluminat VILLA 710 GW   ..
549 lei
Model: MS-H7-G250
Stâlpișor de iluminat pentru balcoane, scări, terase, grădini MS-H7-G250 integral din fontă cu corp de iluminat inclus.   Elemente Componente:     bază fontă stâlpișor iluminat H7      corp iluminat GLOB 250 (soclu cu dulie E27) ..
229 lei
Model: SI-982.VILLA
Stâlpișor de iluminat grădină, curte, terasă, confecționat integral din fontă cu corp de iluminat tip VILLA inclus. Stâlpișorii de iluminat exterior metalici, decorativi sunt rezistenți factorilor de mediu și constituie componente ale mobilierului de grădină.    Elemente Componen..
920 lei
Stâlpișor Iluminat Terasă MS-1B-Glob 250 Stâlpișor Iluminat Terasă MS-1B-Glob 250
Cel mai bun preț
Model: MS-1B-G250
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă cu corp iluminat GLOB 250. Confecționați integral din fontă, stalpisorii de iluminat vin în completarea mobilierului de grădină, curte.   Elemente Componente:    bază fontă stâlpișor iluminat     corp iluminat Glob 250..
169 lei
Model: SI-941.G3
Componente ale mobilierului de grădină, curte sau terasă stâlpișorii de iluminat sunt realizați integral din fontă și echipați cu corpuri de iluminat tip glob.    Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      corp iluminat GLOB 300..
690 lei
 Stâlpișor Iluminat Grădină, Curte Fontă SI 951 GLOB200A  Stâlpișor Iluminat Grădină, Curte Fontă SI 951 GLOB200A
Cel mai bun preț
Model: SI-951.G2
Stâlpișorii de iluminat pentru exterior pot fi încadrați în categoria mobilierului de grădină, curte sau terasă. Sunt realizați din fontă și echipați cu corp de iluminat.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      corp iluminat GLO..
249 lei
Model: SI-950.G3
Stâlpișorii de iluminat pentru exterior, decorativi, intră în dotarea mobilierului de grădină, sunt echipați cu corpuri de iluminat și prezintă rezistență mare la intemperii.  Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      țeavă metalică inte..
395 lei
Model: SI-VILLA.PALASIO
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă SI VILLA cu corp de iluminat PALASIO 700 inclus. Stâlpișorii de iluminat exterior decorativi, confecționați din fontă sunt componente ale mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     bază fontă (prevăzută cu ușă de vizita..
1.792 lei
Model: SI-941.VILLA
Componente ale mobilierului de grădină, curte sau terasă stâlpișorii de iluminat sunt realizați integral din fontă.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      corp iluminat tip felinar VILLA 710GWStâlpișorii de iluminat exterior se..
859 lei
Model: SI-927.VILLA
Stâlpișor iluminat exterior pentru grădină, curte sau terasă cu corp iluminat tip felinar, realizat integral din fontă. Stâlpișorii pentru iluminat decorativi pot fi încadrați în categoria mobilierului de grădină.  Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat ..
1.020 lei
Model: SI-982.PALASIO
Stâlpișor iluminat grădină publică, terasă realizat din fontă cu corp de iluminat PALASIO. Stâlpișorii pentru iluminat exterior sunt realizați integral din fontă și se încadrează cu succes în mobilierul de grădină, terasă.Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat &nb..
1.099 lei
Model: SI-947.G3
Stâlpișorii de iluminat pentru exterior sunt echipați cu corp de iluminat, realizați din fontă și țeavă metalică, rezistenți factorilor de mediu,componente ale mobilierului de grădină.Elemente Componente:     corp stâlpișor din fontă galvanizată      corp iluminat ..
399 lei
Model: SI-982.G3
Stâlpișor iluminat grădină publică, terasă realizat integral din fontă. Stâlpișorii de iluminat vin în completarea mobilierului de grădină, curte.  Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      corp iluminat GLOB 300 Alb (soclu cu dulie E27)..
788 lei
Model: SI-947.VILLA
Stâlpișorii de iluminat pentru exterior sunt decorativi, echipați cu corp de iluminat tip felinar, realizați din fontă și țeavă metalică și întregesc mobilierul de grădină, curte sau terasă.   Elemente Componente:     corp stâlpișor din fontă galvanizată    &n..
597 lei
Model: SI-951.G3
Stâlpișor iluminat grădină publică, terasă realizat din fontă cu corp de iluminat GLOB.  Stâlpișorii pentru iluminat de exterior au aspect decorativ, sunt realizați din fontă și vin în completarea mobilierului de grădină.Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat ..
269 lei
Model: SI-925.G3
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă SI 925 decorativ, realizat integral din fontă Stâlpișorii de iluminat pentru exterior din gama mobilierului de grădină au corpuri de iluminat tip GLOB incluse.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat &..
329 lei
Model: SI-VILLA.VILLA
Stâlpișor iluminat exterior pentru grădină, curte, terasă, cu corp de iluminat tip felinar VILLA inclus. Stâlpișorii de iluminat grădini, terase sunt confecționați din fontă și intră în dotarea mobilierului de grădină, curte, terasă.   Elemente Componente:     bază font..
1.367 lei
Model: SI-BT.G3
Stâlpișor iluminat exterior cu GLOB300 inclus, realizat integral din fontă. Stâlpișorii de iluminat decorativi pot fi amplasați în grădină, curte sau pe terasă și constituie componente ale mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat..
499 lei
Model: SI-940H.G300
Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc grădina, aleile unde sunt amplasați, echipați cu corp de iluminat.  Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      2 corpuri iluminat GLOB 300 (soclu cu dulie E27) ..
1.278 lei
Afişare 1 - 24 din 30 (2 pagini)