Menu
Coșul tău

Stâlpișori Iluminat Grădină

Stâlpișorii de iluminat exterior pentru grădină sunt confecționați din fontă, oțel , sunt echipați cu corpuri de iluminat de tip glob, felinar sau lampadar și sunt destinați întregirii mobilierului de grădină, dându-i spațiului din curtea ta valoare vizuală.

Model: SO-600
Stâlpișor de iluminat decorativ pentru balcoane, scări, terase, grădini SO-600 integral din plastic cu corp de iluminat inclus. Elemente Componente:    bază din plastic    segment decorativ    corp de iluminat GLOB 200Lot:  2 bucPrețul este valabil pentru achi..
119 lei
Model: SO300
Stâlpișor de iluminat decorativ pentru balcoane, scări, terase, grădini SO300 integral din plastic cu corp de iluminat inclus. Elemente Componente:    bază din plastic    segment decorativ    corp de iluminat GLOB 200Lot:  28 bucPrețul este valabil pentru achi..
109 lei
Model: KTN1-VILLA 470D
Ultima bucată!Stâlpișor ornamental de Iluminat model  KTN1 si corp iluminat VILLA 470D, ambele din aluminiu turnat.  Stâlpișor de iluminat din aluminiu se pretează la uz exterior pentru iluminat grădini, terase, alei, parcuri, garduri.Stalpisorii de iluminat model KTN1 sunt turnați in..
1.389 lei
Model: SI-O1.G4
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă O1 realizat din fontă cu corp de iluminat GLOB 400. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de grădină, curte sau terasă.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      ele..
2.039 lei
Model: SI-CM01
Stâlpișor de iluminat grădină, curte, terasă SI-CM01 confecționat integral din fontă. Destinat zonelor exterioare ale caselor, birourilor, magazinelor, zonelor publice, spitalelor cât și alei de acces și iluminarea scărilor. Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat&..
959 lei 1.009 lei
Model: KTN1-VILLA 330
Stâlpișor ornamental de Iluminat model  KTN1 si corp iluminat tip felinar VILLA 330, ambele din aluminiu turnat.  Stâlpișor de iluminat din aluminiu se pretează la uz exterior pentru iluminat grădini, terase, alei, parcuri, garduri.Stâlpișorii de iluminat model KTN1 sunt turnați integ..
700 lei
Model: SI-902.G3
Stâlpișorii pentru iluminat  exterior sunt realizați integral din fontă turnată și sunt echipați cu corpuri de iluminat tip glob.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      țeava metalică interioară      co..
1.692 lei
Model: SI-925.G2
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă, decorativ, realizat integral din fontă. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior din gamă mobilierului de grădină au corpuri de iluminat tip GLOB incluse.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat   &nbs..
584 lei
Model: MS-1B-PALASIO
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă MS-1B cu corp iluminat PALASIO 700. Confecționați integral din fontă, stâlpișorii de iluminat vin în completarea mobilierului de grădină, curte.    Elemente Componente:    bază fontă stâlpișor iluminat     corp il..
839 lei
Model: MS-H7-G250
Stâlpișor de iluminat pentru balcoane, scări, terase, grădini MS-H7-G250 integral din fontă cu corp de iluminat inclus.   Elemente Componente:     bază fontă stâlpișor iluminat H7      corp iluminat GLOB 250 (soclu cu dulie E27) ..
255 lei
Model: SI-982.VILLA
Stâlpișor de iluminat grădină, curte, terasă, confecționat integral din fontă cu corp de iluminat tip VILLA inclus. Stâlpișorii de iluminat exterior metalici, decorativi sunt rezistenți factorilor de mediu și constituie componente ale mobilierului de grădină.    Elemente Componen..
1.981 lei
Stâlpișor Iluminat Terasă MS-1B-Glob 250 Stâlpișor Iluminat Terasă MS-1B-Glob 250
Cel mai bun preț
Model: MS-1B-G250
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă cu corp iluminat GLOB 250. Confecționați integral din fontă, stalpisorii de iluminat vin în completarea mobilierului de grădină, curte.   Elemente Componente:    bază fontă stâlpișor iluminat     corp iluminat Glob 250..
258 lei
Model: SI-950.G3
Stâlpișorii de iluminat pentru exterior, decorativi, intră în dotarea mobilierului de grădină, sunt echipați cu corpuri de iluminat și prezintă rezistență mare la intemperii.  Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      țeavă metalică inte..
703 lei
Model: SI-VILLA.PALASIO
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă SI VILLA cu corp de iluminat PALASIO 700 inclus. Stâlpișorii de iluminat exterior decorativi, confecționați din fontă sunt componente ale mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     bază fontă (prevăzută cu ușă de vizita..
2.060 lei
Model: SI-941.VILLA
Componente ale mobilierului de grădină, curte sau terasă stâlpișorii de iluminat sunt realizați integral din fontă.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      corp iluminat tip felinar VILLA 470Stâlpișorii de iluminat exterior se f..
1.733 lei
Model: SI-982.PALASIO
Stâlpișor iluminat grădină publică, terasă realizat din fontă cu corp de iluminat PALASIO. Stâlpișorii pentru iluminat exterior sunt realizați integral din fontă și se încadrează cu succes în mobilierul de grădină, terasă.Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat &nb..
2.279 lei
Model: SI-947.G3
Stâlpișorul de iluminat exterior parc din fontă SI-947 - Glob 300 din categoria stâlpi de iluminat exterior stradal, parc este destinat parcurilor, aleilor și grădinilor publice.Elemente Componente: corp stâlpișor din fontă galvanizată  corp iluminat GLOB 300 (soclu cu dulie E27)La Kr..
851 lei
Model: SI-941.G3
Stâlpișorul de iluminat exterior parc pentru iluminatul exterior în parcuri și grădini publice face parte din categoria stâlpilor de iluminat exterior stradal, parc și este confecționat din fontă.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    corp iluminat GLOB 300 Alb ..
1.395 lei
Model: SI-982.G3
Stâlpișor iluminat grădină publică, terasă realizat integral din fontă. Stâlpișorii de iluminat vin în completarea mobilierului de grădină, curte.  Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      corp iluminat GLOB 300 Alb (soclu cu dulie E27)..
1.645 lei
Model: SI-925.G3
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă SI 925 decorativ, realizat integral din fontă Stâlpișorii de iluminat pentru exterior din gama mobilierului de grădină au corpuri de iluminat tip GLOB incluse.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat &..
654 lei
Model: SI-BT.G3
Stâlpișor iluminat exterior cu GLOB300 inclus, realizat integral din fontă. Stâlpișorii de iluminat decorativi pot fi amplasați în grădină, curte sau pe terasă și constituie componente ale mobilierului de grădină.   Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat..
802 lei
Model: SI-940H.G300
Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc grădina, aleile unde sunt amplasați, echipați cu corp de iluminat.  Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      2 corpuri iluminat GLOB 300 (soclu cu dulie E27) ..
1.703 lei
Model: SI-927L.G3
Stâlpișor iluminat pentru grădină, curte sau terasă realizat integral din fontă. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior metalici, decorativi sunt destinați utilării și amenajării mobilierului de grădină. Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat     &..
1.741 lei
Model: SI-927.G3
Stâlpișor iluminat grădină, curte, terasă SI 927 cu corp de iluminat GLOB300 inclus. Stâlpișorii de iluminat exterior metalici, decorativi pot fi încadrați în categoria mobilierului de grădină.  Elemente Componente:     corp fontă stâlpișor iluminat      ..
1.692 lei
Afişare 1 - 24 din 28 (2 pagini)