Menu
Coșul tău

Pe fondul decretării Stării de Urgență, menționăm faptul că doar parțial producția a fost afectată în perioada pe care o traversăm, departamentul comercial răspunzând prompt tuturor solicitărilor. Mai multe detalii

Oferte speciale

Model: BL134-1C
Stâlpul de iluminat BL134-1C  realizat din țeavă de oțel galvanizat și bază din fontă turnată, cu un braț, este recomandat pentru alei, grădini publice și parcuri.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din oțel zinca..
1.019 lei 1.050 lei
Model: V-S
Panourile de afișare realizate din fontă și metal, sunt componente ale mobilierului urban și se pot instala cu ușurință lângă instituții publice, monumente, pensiuni.Elemente Componente:    2 baze din fontă tip VILLA    2 țevi oțel zincat Ø 76 mm    elemente decorative ..
3.083 lei 3.179 lei
Model: BIKE-10.SP
Rastel metalic biciclete stradal destinat parcării de biciclete în parcuri, parcări, incintele școlilor, instituțiilor și în cartierele rezidențiale.Fixarea la sol a rastelului de biciclete stradal se realizează prin fixarea flanșei cu conexpanduri (neincluse în preț).Este destinat parcării a maxim ..
736 lei 759 lei
Model: INEU-OR
Banchetă stradala fără spătar de exterior confecționată din metal și rigle de lemn completează mobilierul urban din parcuri, stații de autobuz și alte locuri publice.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      5 elemente din lem..
383 lei 395 lei
Cișmea Apă Stradală, Parc DURBAN 3 Cișmea Apă Stradală, Parc DURBAN 3
Cel mai bun preț -3 %
Model: DURBAN 3
Cișmea de apă stradală pentru parcuri, străzi, spații de joacă și alte zone publice. Cișmeaua stradală din aluminiu turnat întregește categoria mobilierului urban.Elemente Componente:    cuvă superioară de scurgere din aluminiu turnat    cuvă inferioară de scurgere din aluminiu t..
1.483 lei 1.529 lei
Model: URBAN 16.C
Coșurile de gunoi stradale cu posibilitate de montare în campusuri universitare și școli, spitale și alte zone publice.Elemente Componente:    1 cadru metalic, triunghiular din tablă zincată    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 capac din tablă zincat..
928 lei 957 lei
Model: URBAN 20.CS
Coșurile de gunoi stradale pot fi montate și în campusuri universitare și școli, spitale și alte zone publice.Elemente Componente:     cadru metalic coș gunoi cu capac și scrumieră     1 recipient rabatabil din tablă oțel zincatRecipientul metalic al coșului de gunoi pe..
1.163 lei 1.199 lei
Model: INEU.2-OR
Seturile de mobilier urban sunt destinate pentru amenajarea zonelor de odihnă și locurilor de joacă.Elemente Componente:Masă:    5 elemente, rigle din lemn de rășinoase    2 picioare din țeavă de oțel    1 tijă de rigidizare    organe asamblare2 Banchete de Pa..
1.172 lei 1.209 lei
Model: UNIO-M87-CS31
Stâlpul pentru iluminat metalic este recomandat iluminatului exterior în grădină sau curte.   Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Țeavă din 2 tronsoane de oțel zincat (Ø76, 60 mm)      Ornament de trecere din font..
1.668 lei 1.720 lei
Model: LG101.G250
Consolă, lampă de iluminat pentru casă, terasă, balcon LG101 GLOB250 realizată integral din fontă turnată este oferită cu corp de iluminat și întregește categoria mobilierului de grădină.    Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată  ..
319 lei 329 lei
Bancă Parc MINSK-FR - Mobilier Urban Bancă Parc MINSK-FR - Mobilier Urban
Cel mai bun preț -3 %
Model: MINSK-FR
Bancă parc, din gama mobilierului parc este compusă din picioare de fontă și șipci din lemn de rășinoase și este destinată spațiilor publice, parcurilor, locurilor de joacă.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)     &n..
947 lei 977 lei
Model: ANVERS-FR
Banca de exterior compusă din picioare de fontă și traverse din lemn de rășinoase este recomandată pentru dotarea și amenajarea mobilierului de grădină, curte, pentru relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      ..
744 lei 767 lei
Model: SI-951.G3
Stâlpișor iluminat grădină publică, terasă realizat din fontă cu corp de iluminat GLOB. Stâlpișorii de iluminat pentru exterior întregesc mobilierul de parc.Elemente Componente:    corp fontă stâlpișor iluminat    corp iluminat GLOB 300 Alb (soclu cu dulie E27)Stâlpișorii de ilum..
260 lei 269 lei
Model: BIKE-6
Suport biciclete metalic stradal destinat parcării de biciclete în parcuri, parcări, incintele școlilor, instituțiilor și în cartierele rezidențiale.Produsul este modular ( 3+ 3 piese ). Se conectează intre ele cu organe de asamblare (incluse în preț).Fixarea la sol a suportului de biciclete stradal..
778 lei 802 lei
Model: TA-101.GLOB300
Lămpile de iluminat cu braț din aluminiu, cu corpuri de iluminat incluse în preț fac parte din mobilierul de grădină și sunt utilizate la iluminatul teraselor, caselor sau balcoanelor. Lampa de perete exterior poate fi montată pe terase, în grădini.  Elemente Componente:    ..
290 lei 299 lei
Model: KASSEL-OR
Bancă parc, stradală, ideală pentru exterior, din categoria mobilierului urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din elemente de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare din metal      6 e..
639 lei 659 lei
Model: DORNA-OR
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este compusă din picioare oțel și elemente, șipci din lemn rășinos.Elemente Componente:    2 picioare bancă din metal    7 rigle din lemn de rășinoase    14 seturi organe asamblare (șurub torbant, piuliță, șaibă)D..
607 lei 626 lei
Model: URBAN 8.RL
*Stoc limitat - 10 bucati disponibile - RAL 7016Coșurile de gunoi pentru exterior cu recipient cilindric din tablă zincată sunt recomandate zonelor pietonale sau instituțiilor publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 cadru metalic ..
706 lei 728 lei
Model: URBAN 9
Coșurile de gunoi cu recipient rectangular metalic din tablă zincată și rigle de lemn din rășinoase sunt recomandate parcurilor, aleilor sau altor zone publice.Elemente Componente:    1  recipient metalic, rectangular din tablă zincată    1  cadru metalic 4 picioare&nbs..
842 lei 869 lei
Model: THAVIS-OR
Banca de curte, grădină  din lemn și metal face parte din mobilierul de grădină al curților sau al zonelor private de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      6 rigle din lemn de rășinoase      org..
575 lei 593 lei
Model: S3
Scrumiera metalică cu picior de susținere destinată montării la intrarea în instituții publice, universități, restaurante, terase sau altor zone special amenajate pentru fumat.Elementele Componente:    corp metalic scrumieră cu flanșă pentru prindere    recipient interior scrumie..
212 lei 219 lei
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)