Menu
Coșul tău

Oferte speciale

Model: BL134
Stâlp de iluminat stradal realizat din țeavă de oțel galvanizat și bază din fontă turnată. Stâlpul de iluminat BL134  este ideal pentru alei, grădini publice și parcuri.   Elemente Componente:      Bază din fontă turnată      Țeavă din oțel..
805 lei 830 lei
Model: VILLA-1
Stâlpul de iluminat exterior destinat aleilor, grădinilor publice sau parcurilor este realizat din tronsoane de oțel zincat și ornamente de fontă.   Elemente Componente:  Bază din fontă turnată (prevăzută cu ușă de vizitare) zincată electrochimic    Țeavă din oțel ..
1.416 lei 1.460 lei
Model: KERMAN
Bancă parc  din oțel și lemn, componentă a mobilierului urban al parcurilor, locurilor de joacă sau a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:- 2 picioare bancă cu cotieră, din țeava neagră - 2 x cadru metalic Dimensiuni Șipci Lemn:- 19 rigle din lemn de ră..
1.057 lei 1.090 lei
Model: BINEC
Stâlpii delimitatori pentru parcări sunt turnați din fontă, fac parte din gama mobilierului urban și sunt destinați delimitării spațiilor publice, parcărilor, aleilor sau trotuarelor.Stâlpii de delimitare rutieră sunt prevăzuți cu urechi de prindere a lanțului ornamental. Lanțul nu este inclus în pr..
597 lei 615 lei
Cișmea Curte, Grădină LISABONA Cișmea Curte, Grădină LISABONA
Cel mai bun preț -3 %
Model: LISABONA
Cișmeaua de exterior realizată integral din aluminiu turnat face parte din mobilierul de grădină, curte sau alte zone private.Elemente Componente:    element decorativ superior    corp cișmea    cuvă de scurgere    grătar aluminiu detașabil    robine..
885 lei 912 lei
Model: URBAN 16.C
Coșurile de gunoi stradale cu posibilitate de montare în campusuri universitare și școli, spitale și alte zone publice.Elemente Componente:    1 cadru metalic, triunghiular din tablă zincată    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    1 capac din tablă zincat..
928 lei 957 lei
Model: ANVERS
Banca de exterior compusă din picioare de fontă și traverse din lemn de rășinoase este recomandată pentru dotarea și amenajarea mobilierului de grădină, curte, pentru relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      ..
744 lei 767 lei
Model: KGP1
LICHIDARE STOC! 2 Bucati disponibile!Informații Tehnice:    Gradul de protecție: IP 54    Protecție UV    Elemente Componente:    dispersor -  policarbonat anti UV, alb sau transparent    capac reflector din aluminiu  &n..
235 lei 294 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)