Menu
Coșul tău

Stâlpi și Garduri Delimitare

Bolarzii și gardurile de delimitare acces fac parte din categoria mobilierului urban și sunt un real ajutor pentru protejarea parcărilor, zonelor pietonale, limitarea accesului pe trotuare, alei sau în zonele private. Stâlpișorii delimitatori sunt realizați din fontă ( zincată electrochimic ) și oțel, perfect integrabili indiferent de zonele sunt montați. Fixarea la sol a delimitatorilor se realizează atât pe suport de beton cât și prin betonare. Stâlpii delimitare acces sunt vopsiți în câmp electrostatic cu vopsea poliesterică, care asigură o protecție ridicată a suprafețelor. Aceștia  pot fi echipați cu bandă reflectorizantă în variate culori la cererea beneficiarilor.

Model: HAGEN
Stâlpul delimitator HAGEN, din cauciuc este o soluție ideală pentru separarea rutelor de circulație pentru pietoni și bicicliști de străzi și drumuri, precum și pentru separarea zonelor de trafic auto de zonele verzi, locurile de joacă sau zonele de manevră.Stâlpul de cauciuc HAGEN este o alter..
380 lei
Model: DEL-9F
Stâlpii delimitatori DEL-9F, sunt confecționați din metal și fac parte din mobilierul urban, sunt recomandați pentru delimitare zone pietonale, parcări, spatii publice.Elemente Componente:    flanșă ( ø130 mm )    țeavă galvanizată ø76 mmStâlpișorii delimitatori pot fi echipați c..
268 lei
Stâlpișor Delimitare Acces Ornamental 950B Stâlpișor Delimitare Acces Ornamental 950B
Cel mai bun preț -5 %
Model: 950B
Stâlpișorii ornamentali de delimitare spații 950B, sunt accesorii ale mobilierului urban, executați integral din fontă, pot fi folosiți pentru delimitarea în: trafic, parcări, parcuri, alei, trotuare, monumente și terase.Fixarea stâlpișorilor de delimitare spații se face obligatoriu pe suport de bet..
423 lei 445 lei
Stâlp Delimitator Parcare cu Urechi pentru Lanț 908.A1 Stâlp Delimitator Parcare cu Urechi pentru Lanț 908.A1
Cel mai bun preț
Model: 908.A1
Stâlpii pentru delimitare sunt realizați din fontă, fac parte din mobilierul urban și sunt destinați delimitării parcărilor sau a altor culoare de acces stradal.Stâlpii metalici delimitatori stradali pot fi echipați cu bandă reflectorizantă în variate culori: alb, roșu, galben ( cost suplimentar ).P..
937 lei
Model: DEL-8.R
Stâlpii delimitatori rabatabili, sunt confecționați din metal, rezistenți factorilor de mediu fac parte din mobilierul urban și sunt recomandați pentru delimitare zone pietonale, parcări, spații publice.Stâlpișorii delimitatori pot fi echipați cu bandă reflectorizantă în variate culori: alb, roșu, g..
298 lei
Stâlpișor Delimitare Acces Ornamental cu Urechi pentru Lanț 950B.1 Stâlpișor Delimitare Acces Ornamental cu Urechi pentru Lanț 950B.1
Cel mai bun preț
Model: 950B.1
Stâlpișorii pentru delimitare acces stradali sunt executați integral din fontă, fac parte din mobilierul urban și se folosesc pentru delimitare spatii trafic, parcări, parcuri, alei, trotuare, monumente și terase.Stâlpișorii de delimitare sunt prevăzuți cu urechi de prindere a lanțului ornamental. L..
491 lei
Model: 908.B1
Stâlpii pentru delimitare sunt realizați din fontă, fac parte din mobilierul urban și sunt destinați delimitării parcărilor sau a altor culoare de acces stradal.Montarea se face obligatoriu pe suport de beton. Prinderea se face prin flanșă detașabilă din interiorul stâlpului de delimitare acces.După..
891 lei
Model: 914
Stâlpișorii stradali metalici realizați din fontă turnată, componente ale mobilierului urban sunt destinați pentru limitare parcări, alei, trotuare, monumente, spații verzi.Fixarea stâlpișorilor de delimitare spații se face obligatoriu pe suport de beton. Flanșa stâlpișorului de protecție se fixează..
544 lei
Model: 912.5
Stâlpișorii stradali de delimitare, componente ale mobilierului urban sunt utilizați pentru delimitarea spațiilor publice, zonelor comerciale și zonelor rezidențiale.Elemente Componente:      flanșă din fontă turnată ( ø200 mm )      țeavă galvanizată ø60 mm   ..
421 lei
Model: 907
Stâlpii de delimitare, din gama mobilierului urban se recomandă pentru limitare accesului în parcări, parcuri, alei, trotuare, monumente și terase.Stâlpul de delimitare este prevăzut cu urechi de prindere a lanțului ornamental. Lanțul nu este inclus în prețul stâlpului de delimitare stradal.Montarea..
887 lei
Model: 901.1
Stâlpii de delimitare, din gama mobilierului urban se recomandă pentru limitare accesului în parcări, parcuri, alei, trotuare, monumente și terase. Stâlpul de delimitare este prevăzut cu urechi de prindere a lanțului ornamental. Lanțul nu este inclus în prețul stâlpului de delimitare stradal.Mo..
1.476 lei
Model: 901
Stâlpi delimitare spații confecționați integral din fontă, componente ale mobilierului urban recomandați a fi folosiți în parcări, terase și alte locurilor publice.Montarea se face obligatoriu pe suport de beton. Prinderea se face prin flanșă țevii din interiorul stâlpului de delimitare. După fixare..
1.430 lei
Model: BINEC
Stâlpii delimitatori pentru parcări sunt turnați din fontă, fac parte din gama mobilierului urban și sunt destinați delimitării spațiilor publice, parcărilor, aleilor sau trotuarelor.Stâlpii de delimitare rutieră sunt prevăzuți cu urechi de prindere a lanțului ornamental. Lanțul nu este inclus în pr..
675 lei
Model: 908.B1.R
Stâlpii pentru delimitare sunt realizați din fontă, fac parte din mobilierul urban și sunt destinați delimitării parcărilor sau a altor culoare de acces stradal.Montarea se face obligatoriu pe suport de beton. Prinderea se realizează prin flanșă detașabilă din interiorul stâlpului de delimitare. Dup..
997 lei
Stâlpișor Delimitare Acces DEL 55 Stâlpișor Delimitare Acces DEL 55
Cel mai bun preț
Model: DEL-55
Stâlpișorii de delimitare spații sunt folosiți pentru limitarea zonelor pietonale, culoarelor de acces și pentru delimitarea parcărilor.Fixarea stâlpișorilor de delimitare spații se face obligatoriu pe suport de beton. Flanșa stâlpișorului de protecție se fixează cu conexpand (neinclus în preț)...
562 lei
Model: 908.B
Stâlpii delimitare acces parcări confecționați din fontă întregesc mobilierul urban al parcurilor, străzilor, incintelor instituțiilor, teraselor și monumentelor.Montarea se face obligatoriu pe suport de beton. Prinderea se face prin flanșă detașabilă din interiorul stâlpului de delimitare acce..
1.434 lei
Model: 912
Stâlpii delimitatori confecționați din metal (țeavă rotunda) și fontă, din gama mobilierului urban au rolul de delimitare a parcărilor, locurilor publice, monumentelor, teraselor.Elemente Componente:    flanșă din fontă turnată ( ø200 mm )    țeavă galvanizată ø60 mm   ..
399 lei
Stâlp Delimitare Spații și Parcare DEL-1F
Cel mai bun preț
Model: DEL-1F
Stâlpii delimitatori sunt confecționați din metal și elemente din fontă, fac parte din mobilierul urban și sunt recomandați pentru delimitare zone pietonale, parcări, spații publice.Elemente Componente:    flanșă din fontă turnată ( ø160 mm )    țeavă galvanizată ø60 mm  &nb..
336 lei
Model: DEL-4F
Stâlpii delimitatori sunt confecționați din metal și sunt recomandați pentru delimitare zone pietonale, parcări, spații publice.Stâlpișorii delimitatori pot fi echipați cu bandă reflectorizantă în variate culori: alb, roșu, galben ( cost suplimentar ).Montarea se face obligatoriu pe suport de beton...
237 lei
Model: DEL-4B
Stâlpii delimitatori sunt confecționați din metal și sunt recomandați pentru delimitare zone pietonale, parcări, spații publice.Stâlpișorii delimitatori pot fi echipați cu bandă reflectorizantă în variate culori: alb, roșu, galben ( cost suplimentar ).Fixarea la sol a delimitatorului se realizează p..
182 lei
Model: DEL-5B
Stâlpii delimitatori sunt confecționați din metal și sunt recomandați pentru delimitare zone pietonale, parcări, spații publice.Stâlpișorii delimitatori pot fi echipați cu bandă reflectorizantă în variate culori: alb, roșu, galben ( cost suplimentar ).Fixarea la sol a delimitatorului se realizează p..
259 lei
Model: DEL-5F
Stâlpii delimitatori realizați din metal și elemente din fontă, fac parte din mobilierul urban și sunt recomandați pentru delimitare zone pietonale, parcări, spații publice.Stâlpișorii delimitatori pot fi echipați cu bandă reflectorizantă în variate culori: alb, roșu, galben ( cost suplimentar ).Mon..
289 lei
Model: 908
Stâlpul delimitare spații, prevăzut cu urechi de prindere a lanțului ornamental (neincluse în preț).Montarea se face obligatoriu pe suport de beton. Prinderea se face prin flanșă detașabilă din interiorul stâlpului de delimitare acces. După fixarea flanșei în beton prin conexpanduri (neincluse în pr..
1.382 lei
Model: DEL-6F.1
Stâlpii delimitatori sunt confecționați din metal și elemente din fontă, parte a mobilierul urban, recomandați pentru delimitare zone pietonale, parcări, spatii publice.Stâlpișorii delimitatori pot fi echipați cu bandă reflectorizantă în variate culori: alb, roșu, galben ( cost suplimentar ).Montare..
299 lei
Afişare 1 - 24 din 62 (3 pagini)