Menu
Coșul tău

Bine ați venit pe varianta nouă a site-ului KroneMag lansată în 17.02.2020. Vă rugăm să ne semnalați orice problemă întâmpinată. Navigare placută!

Mobilier Urban, Stradal, Parc

Portofoliul nostru de mobilier urban include produse precum: bănci parc, coșuri de gunoi, suporți biciclete, cișmele stradale, stâlpi de delimitare, panouri afișaj și informare, stâlpi direcționare și orientare, grătare canalizare și sifoane scurgere pentru exterior, jardiniere urbane, sisteme protecție copaci, foișoare - copertine și marchize pentru spatii publice și private. Producem multiple modele, special create pentru confortul și delectarea clienților noștri. 

Model: DURBAN 3A
Cișmea de apă stradală pentru parcuri, străzi, spații de joacă și alte zone publice. Cișmeaua stradală din aluminiu turnat întregește categoria mobilierului urban.Elemente Componente:    cuvă superioară de scurgere din aluminiu turnat    cuvă inferioară de scurgere din aluminiu t..
1.753 lei
Fără TVA:1.473 lei
Model: REC.53.L
Coșurile de gunoi de exterior, parc, selective cu recipiente din tablă zincată oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din spații publice (parcuri, străzi), precum şi în incinta instituţiilor (şcoli, campusuri universitare, spitale).Elemente Componente:      1 suport met..
689 lei
Fără TVA:579 lei
Model: REC.33.L
Coșurile de gunoi de exterior, parc, selective cu recipiente din tablă zincată oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din spații publice (parcuri, străzi), precum şi în incinta instituţiilor (şcoli, campusuri universitare, spitale).Elemente Componente:      1 suport met..
915 lei
Fără TVA:769 lei
Model: REC.64.S
Coșul de gunoi este realizat din otel și este dotat cu 4 recipiente pentru colectare selectivă. Elemente Componente:        1 cadru metalic cu capac        4 recipiente metalice din tablă zincatăRecipientele cilindrice metalice ale coșului de gunoi strada..
2.010 lei
Fără TVA:1.689 lei
Stâlp Delimitator Parcare cu Urechi pentru Lanț 908.A1 Stâlp Delimitator Parcare cu Urechi pentru Lanț 908.A1
Cel mai bun preț
Model: 908.A1
Stâlpii pentru delimitare sunt realizați din fontă, fac parte din mobilierul urban și sunt destinați delimitării parcărilor sau a altor culoare de acces stradal.Stâlpii metalici delimitatori stradali pot fi echipați cu bandă reflectorizantă în variate culori: alb, roșu, galben ( cost suplimentar ).M..
601 lei
Fără TVA:505 lei
Model: 711B-FR
Bancă parc, stradală fără spătar realizată din picioare de fontă și rigle de lemn ce poate fi incadrată în mobilierul urban al parcurilor sau a altor zone de relaxare.      Elemente Componente:      2 picioare bancă din metal turnat (fontă)    &..
813 lei
Fără TVA:683 lei
Model: OSLO-FR
Bancă parc de exterior recomandată pentru trotuare stradale, parcuri, alei pietonale, zone de odihnă și relaxare. Banca pentru parc din gama mobilierului urban este compusă din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase. Elemente Componente:     2 picioare bancă parc din me..
1.379 lei
Fără TVA:1.159 lei
Model: FORBAN 1
Cișmea apa stradală din categoria mobilierului urban este destinată pentru amenajarea parcurilor, străzilor, zonelor de joacă și zonelor de odihnă.Elemente Componente:    corp cișmea din fontă turnată    robinet special cu clapetă 3/8', inclus în prețul de achiziție..
1.439 lei
Fără TVA:1.209 lei
Model: URBAN.27CS
Coșuri de gunoi metalice stradale, pentru parcuri, spații de joacă, zone de relaxare. Coșuri de gunoi cu tablă perforată, prevăzute cu capac și scrumieră.Elemente Componente:    1  recipient metalic, rectangular din tablă zincată    1  cadru metalic cu capac  și sc..
1.041 lei
Fără TVA:875 lei
Model: 86
Jardinieră pentru flori urbană, stradală pentru dotarea și amenajarea parcurilor, străzilor pietonale, aleilor. Jardinieră stradală este realizată integral din fontă turnată...
1.284 lei
Fără TVA:1.079 lei
Model: V-S
Panourile de afișare realizate din fontă și metal, sunt componente ale mobilierului urban și se pot instala cu ușurință lângă instituții publice, monumente, pensiuni.Elemente Componente:    2 baze din fontă tip VILLA    2 țevi oțel zincat Ø 76 mm    elemente decorative ..
3.594 lei 3.783 lei
Fără TVA:3.020 lei
Model: TUSNAD-OR
Set mobilier pentru parc, zone de odihnă și spații de joacă, format din 1 masă și 2 bănci de exterior, parc.Elemente Componente:     2 picioare din metal   14 elemente din lemn de rășinoase   28 seturi organe asamblare ( șurub torbant, piuliță, șaibă )Dimensiuni Se..
1.546 lei
Fără TVA:1.299 lei
Model: 950B
Stâlpișori ornamentali de delimitare, accesorii ale mobilierului urban, executați integral din fontă sunt utilizați pentru delimitare în trafic, parcări, parcuri, alei, trotuare, monumente și terase.Fixarea stâlpișorilor de delimitare spații se face obligatoriu pe suport de beton. Flanșa stâlpișorul..
284 lei 300 lei
Fără TVA:239 lei
Model: STREET-104.P
Suport de biciclete stradal cu panou publicitar pentru montarea în parcări, parcuri, incintele instituțiilor și alte zone publice. Suportul de biciclete stradal este realizat din metal și susține 4 biciclete.Dimensiuni Panou Publicitar:    Înălțime: 360 mm x  Lungime: 1360 mm Fix..
1.094 lei
Fără TVA:919 lei
Model: WIGAN-FR
Bancă parc, stradala fără spătar compusă din picioare fontă și elemente lemn rășinos. Bancă parc fără spătar WIGAN-FR face parte din mobilierul urban al spațiilor publice, parcurilor sau a altor zone de relaxare.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din met..
594 lei
Fără TVA:499 lei
Model: LYON-FR
Modelul deosebit de bancă LYON-FR  face parte din mobilierului urban al bulevardelor, trotuarelor stradale, falezelor sau a altor spații publice de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)    13 elemente din lemn..
1.189 lei
Fără TVA:999 lei
Model: DURBAN 2
Cișmeaua stradală din categoria mobilierului urban, cu picior este destinată utilării parcurilor, spațiilor de joacă, străzilor, dar poate fi folosită și în curtea școlilor și instituțiilor publice.Elemente Componente:    cuvă de scurgere din aluminiu turnat    picior cișmea din ..
1.493 lei 1.570 lei
Fără TVA:1.255 lei
Model: URBAN 1.C
Coșurile de gunoi metalice, parc, stradale cu un recipient metalic din tablă zincata, capac și ornamente decorative din fontă pot fi montate și în incinta spitalelor, campusurilor universitare și instituțiilor publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric cu capac din tabl..
609 lei
Fără TVA:512 lei
Model: 206
Jardinieră pentru flori urbană, stradală pentru dotarea și amenajarea parcurilor, străzilor pietonale, aleilor. Jardinieră stradală este realizată integral din fontă turnată...
1.367 lei
Fără TVA:1.149 lei
Model: V.501.S
Panourile de informare realizate din metal și elemente de fontă, din categoria mobilier urban sunt destinate amenajării spațiilor publice, se pot instala pe lângă monumente, biserici, mânăstiri, pensiuni și pot fi folosite de firmele de advertising pentru spațiu închiriere reclamă.Elemente Component..
2.867 lei
Fără TVA:2.409 lei
Model: BIKE-10.SP
Rastel metalic biciclete stradal destinat parcării de biciclete în parcuri, parcări, incintele școlilor, instituțiilor și în cartierele rezidențiale.Fixarea la sol a rastelului de biciclete stradal se realizează prin fixarea flanșei cu conexpanduri (neincluse în preț).Este destinat parcării a maxim ..
903 lei
Fără TVA:759 lei
Rastel Parcare Biciclete Stradal BIKE-10.SP.P
Nou Pentru preț
Model: BIKE-10.SP.P
Rastel metalic biciclete stradal destinat parcării de biciclete în parcuri, parcări, incintele școlilor, instituțiilor și în cartierele rezidențiale.Fixarea la sol a rastelului de biciclete stradal se realizează prin fixarea flanșei cu conexpanduri (neincluse în preț).Este destinat parcării a maxim ..
0 lei
Fără TVA:0 lei
Rastel Parcare Biciclete Stradal BIKE-15.SP Rastel Parcare Biciclete Stradal BIKE-15.SP
Nou Cel mai bun preț
Model: BIKE-15.SP
Rastel metalic biciclete stradal destinat parcării de biciclete în parcuri, parcări, incintele școlilor, instituțiilor și în cartierele rezidențiale.Ideal pentru parcarea a 7 biciclete.Fixarea la sol a rastelului de biciclete stradal se realizează prin fixarea flanșei cu conexpanduri (neincluse în p..
1.308 lei
Fără TVA:1.099 lei
Model: STUTTGART-OR
Set mobilier pentru parc, zone de odihnă și spații de joacă, format din 1 masă și 2 bănci de exterior, parc.Elemente Componente:     2 picioare din metal   16 elemente din lemn de rășinoase   organe asamblare ( șurub torbant, piuliță, șaibă )Dimensiuni Set:  &..
1.772 lei
Fără TVA:1.489 lei
Afişare 1 - 24 din 354 (15 pagini)