Menu
Coșul tău

Mobilier Urban,Stradal,Parc

Portofoliul nostru de mobilier urban include produse precum: bănci parc, coșuri de gunoi, suporți biciclete, cișmele stradale, stâlpi de delimitare, panouri afișaj și informare, stâlpi direcționare și orientare, grătare canalizare și sifoane scurgere pentru exterior, jardiniere urbane, sisteme protecție copaci, foișoare - copertine și marchize pentru spatii publice și private. Producem multiple modele, special create pentru confortul și delectarea clienților noștri. 

Model: NAPOLI
    Bancă de parc din Fontă NAPOLI este destinată amenajării parcurilor, străzilor, grădinilor publice. aleilor, cartierelor, grădinilor și curților  rezidențiale. Banca de parc de exterior este turnată integral din fontă și reprezintă un factor ridicat de antivandalizare.  ..
2.295 lei 2.795 lei
Model: LODZ
Bancă Parc, Grădină - LODZBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca LODZ se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.E..
1.750 lei
Cișmea Apă Stradală, Parc din Aluminiu DURBAN 3A Cișmea Apă Stradală, Parc din Aluminiu DURBAN 3A
Cel mai bun preț
Model: DURBAN 3A
Cișmeaua de apă stradală  DURBAN 3A este destinată în special spațiilor exterioare fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădini, terasa caselor, restaurantelor, hotelurilor, parcuri, străzi, spații de joacă și alte zone publice. Cișmeaua stradală din aluminiu turnat întrege..
2.453 lei
Model: DURBAN 4
Cișmeaua de apă stradală  DURBAN 4 este destinată în special spațiilor exterioare fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădini, terasa caselor, restaurantelor, hotelurilor, parcuri, străzi, spații de joacă și alte zone publice. Cișmeaua stradală din aluminiu turnat întregește categor..
3.385 lei
Model: URBAN 19.CS
Coșul de gunoi stradal URBAN.19CS este metalic și dispune de elemente decorative din lemn de rășinoase.Pentru a păstra curațenia acest coș poate fi amplasat  în campusuri universitare, școli, spitale, instituții, parcuri și alte zone publice.Elemente Componente ale cosului de gunoi:   ..
1.329 lei
Coș Gunoi Stradal Metalic cu Capac URBAN 1C Coș Gunoi Stradal Metalic cu Capac URBAN 1C
Cel mai bun preț
Model: URBAN 1.C
Coșul de gunoi stradal  URBAN 1C este realizat din tablă zincata,  cu capac și ornamente decorative din fontă. Poate fi montat în incicnta spitalelor, campusurilor universitare,instituții, parcuri și alte zone publice.Elementele metalice ale coșului sunt vopsite în câmp electrostatic pentr..
776 lei
Coș Gunoi Stradal Reciclabil URBAN.REC.33.L Coș Gunoi Stradal Reciclabil URBAN.REC.33.L
Cel mai bun preț
Model: REC.33.L
Coșurile de gunoi de exterior, parc, selective cu recipiente din tablă zincată oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor. Sunt indicate pentru spații de birouri, unități medicale, centre de afaceri, centre adminitrative, școli.Elemente Componente:      1 suport metali..
1.096 lei
Set Mobilier Exterior Parc, Grădină, Masă și Bănci ȘAH CÂMPINA
Cel mai bun preț -3 %
Model: CAMPINA
Set mobilier pentru parc, zone de odihnă și spații de joacă, format din 1 masă de șah și 2 băncuțe, ideale pentru petrecerea timpului în aer liber. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, picnic, terase și grădină cu cadru metalic integral cu șezut și elemente din lemn de rășinoase.Se..
1.314 lei 1.355 lei
Model: BIKE-5
Suport rastel biciclete stradal  BIKE-5  realizat din metal este destinat parcării de biciclete.Poate găzdui 5 biciclete pentru o organizare avantajoasă si eficientă în parcuri, parcări, incintele școlilor, instituțiilor,  în cartierele rezidențiale și alte zone publice.Produsul este ..
950 lei
Model: GENEVA
Bancă Parc, Grădină și Terasă GENEVA cu brațe - Mobilier StradalBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca GENEVA se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentați..
1.820 lei
Model: LUBLIN.B
Bancă Parc, Grădină și Terasă - LUBLIN cu brațeBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri și alei stradale.Banca LUBLIN cu brațe se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publ..
1.800 lei
Model: TOMIS
Stoc Limitat!Bancă Parc, Grădină și Terasă TOMIS:    Concepută pentru completarea mobilierului urban al parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale.     Banca TOMIS se pretează atât ca mobilier de exterior ..
2.265 lei
Model: FORBAN 1
Cișmea apa stradală din categoria mobilierului urban este destinată pentru amenajarea parcurilor, străzilor, zonelor de joacă și zonelor de odihnă.Elemente Componente:    corp cișmea din fontă turnată    cuva din fonta turnata    robinet special cu clapetă 3/8', inclus ..
2.290 lei
Coș de Gunoi Stradal Metalic Stradal cu Capac și Scrumieră URBAN 27CS Coș de Gunoi Stradal Metalic Stradal cu Capac și Scrumieră URBAN 27CS
Cel mai bun preț -3 %
Model: URBAN.27CS
Coșul  de gunoi metalic stradal URBAN 27CS este un produs potrivit pentru spațiile publice și private. Are o construcție solidă, din tablă perforată, este prevăzut cu capac și scrumieră.Elementele metalice ale coșului sunt vopsite în câmp electrostatic pentru a asigura rezistență  și prote..
1.259 lei 1.298 lei
Model: REC.53.L
Coșurile de gunoi de exterior, parc, selective cu recipiente din tablă zincată oferă posibilitatea colectării selective a deșeurilor din spații publice (parcuri, străzi), precum şi în incinta instituţiilor (şcoli, campusuri universitare, spitale).Elemente Componente:      1 suport met..
1.072 lei
Model: MASĂ THAVIS.R
Masă de exterior cu picioare din metal rabatabile THAVIS.R și rigle din lemn de rășinoase pentru parcuri, zone de picnic, locuri de joacă.  Datorită sistemului rabatabil masa este ușor de transportat și de mutat.Elemente Componente: 2 picioare din metal rabatabile 7 șipci din lem..
1.379 lei
Model: CORFU
Set Mobilier Exterior Grădină, Picnic, Curte CORFU alcătuit din 1 masă, și 1 banchetă. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu structură metalică și elemente din lemn de rășinoase.Setul picnic CORFU cu masă, și banchetă, se pretează atât ca mobilier ..
1.315 lei
Model: TUSNAD 1
Set Mobilier Exterior Parc, Grădină, Masă și 2 Bănci cu Acoperiș TUȘNAD 1 alcătuit din masă, 2 banchete și acoperiș.Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, grădină și terasă cu cadru metalic integral 9(țeavă rectangulară din oțel de 80x40x2 mm), cu șezut și blat din lemn masiv de 40mm gro..
3.769 lei
Model: TUSNAD 2
Set Mobilier Exterior Parc, Grădină, Masă și 2 Bănci cu Spătar Detașabil TUȘNAD 2.Ansamblu set mobilier exterior urban pentru parc, grădină și terasă cu cadru metalic integral (țeavă rectangulară din oțel 80x40x2 mm) , cu șezut, spătar și blat din lemn masiv de 40mm grosime. Setul picnic TUȘNAD 2 ..
2.905 lei
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci TUȘNAD Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci TUȘNAD
Cel mai bun preț -8 %
Model: TUSNAD
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci TUȘNAD alcătuit din masă și 2 banchete. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu cadru metalic integral (țeavă rectangulară de 80x40x2mm) cu șezut și blat din lemn masiv de grosime 40 mm.Setul picnic TUȘNAD cu masă și șezut, se..
1.983 lei 2.155 lei
Model: DEL-9F
Stâlpii delimitatori sunt confecționați din metal și fac parte din mobilierul urban și sunt recomandați pentru delimitare zone pietonale, parcări, spatii publice.Elemente Componente:    flanșă ( ø130 mm )    țeavă galvanizată ø76 mmStâlpișorii delimitatori pot fi echipați cu band..
268 lei
Stâlpișor Delimitare Acces Ornamental 950B Stâlpișor Delimitare Acces Ornamental 950B
Cel mai bun preț
Model: 950B
Stâlpișori ornamentali de delimitare, accesorii ale mobilierului urban, executați integral din fontă, utilizați pentru delimitare în trafic, parcări, parcuri, alei, trotuare, monumente și terase.Fixarea stâlpișorilor de delimitare spații se face obligatoriu pe suport de beton. Flanșa stâlpișorului d..
445 lei
Model: STREET-104.P
Accesoriu al mobilierului urban, suportul de biciclete stradal STREET-104.P este prevăzut cu panou publicitar, realizat din metal și susține 4 biciclete.Panoul publicitar al rastelului poate fi folosit pentru publicitate, ca afisiere, in diverse zone ale piațetelor, centrelor istorice, terasele hote..
1.290 lei
Model: BIKE-4.SP.48F
Suport rastel stradal metalic BIKE-4.SP.48F, din țeavă oțel diam. 48mm formă spiralată, întregește mobilierul urban în parcuri, alei, campusuri universitare, cartiere rezidențiale, parcări, străzi, instituții și alte spații publice.Fixarea la sol a suportului de biciclete stradal, se realizează..
898 lei
Afişare 1 - 24 din 333 (14 pagini)