Inchizând acest mesaj sau prin continuarea navigării pe acest site sunteţi de accord cu cookie-urile noastre pe acest dispozitiv in concordanţă cu politica de confidenţialitate în afara cazului în care au fost dezactivate. Părti ale site-ului nu vor funcţiona corect fără acestea cookies.

Termeni și Condiții

Termeni si condiții de utilizare site KroneMag.com

Sunteti bineveniti la KroneMag ® si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati. Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite in anumite conditii. Daca vizitati magazinul KroneMag.com, folositi sau veti folosi serviciile furnizate de KroneMag.com, inseamna ca acceptati Conditiile de Utilizare descrise mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

CONFIDENTIALITATEA

Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, va rugam sa cititi cu atentie regulile de Confidentialitate care reprezinta, de asemenea, o conditie de vizitare a magazinului nostru si pe care Dumneavoastra o acceptati in intregime.

COMUNICATII ELECTRONICE

Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un E-mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:

  • sa primiti in acelasi mod de la KroneMag.com mesajele;
  • sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul KroneMag.com;
  • ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul acestui site (text, grafica, logo, icon-uri, imagini) sunt proprietatea KRONEMAG MILLENIUM prin Marca inregistrata "KroneMag®" si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru pozele digitale afisate, schite, documente si anumite texte (articole) pot fi produse, reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text, dupa caz. Dreptul de autor poze, descrieri tehnice, schite, precum si pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor daca sunt si asemenea cazuri. Motorul folosit pentru dezvoltarea acestui site este Open Source E-Commerce Solutions, (Copyright (c) 2002 Zen Cart, (released under the GNU General Public License), modificat si revizuit.

ACCESUL IN WEBSITE

KroneMag® va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.
Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris.
Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice KroneMag.com (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele KroneMag.com sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris.
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a KroneMag.com atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila KroneMag.ro, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.

CONTUL DUMNEAVOASTRA

Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra. Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate si de copii, dar cumpararea (achizitia)  poate fi facuta numai catre un adult.
Comanda plasata pe site-ul KroneMag nu este valida, decat dupa ce aceasta a fost confirmata de unul din reprezentatii KroneMag.
KroneMag® isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului Dumneavoastra personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducand injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. KroneMag.com isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

RISCUL DE PIERDERE

Toate produsele cumparate de la KRONEMAG MILLENIUM srl intra sub incidenta unei comenzi sau contract de transport, daca transportatorul este angajat de noi. Aceasta inseamna ca ne asumam riscul pierderii sau degradarii produsului atunci cand transportul prin orice mijloc este angajat de noi. In asemenea cazuri trimitem un nou produs care sa-l inlocuiasca pe cel pierdut sau degradat. De asemenea Dvs. consimtiti raspunderea asupra neverificarii integritatii produselor cat si a cantitatii comandate la momentul predarii acestora de catre transportator, indiferent care este el: curier, transportator in grupaj sau mijloacele noastre. Intelegeti ca aceste constatari se fac in fata transportatorului consemnindu-se pe aviz, foaie de transport, factura sau dupa caz receptie, in caz contrar ele nu pot fi obiectul inlocuirii ci doar al remedierii contra cost a problemelor aparute. Garantia nu poate fi invocata in acest caz.

DESCRIEREA PRODUSELOR

KroneMag.com incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, KroneMag.com nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si 100 % actuala. Precizam ca exista posibilitatea foarte mare ca poza produsului prezentat pe site sa fie vizualizat in culori si nuante diferite de la monitor la monitor. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau formei din fotografie sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit. Oricum ptr. a evita neintelegerile de acest fel este necesar ca inainte de a finaliza Comanda sa va consultati telefonic cu unul dintre Consultantii de Vanzari. Pentru mai multe detalii verificati si pagina care contine conditiile de returnare in link-ul Expediere si Retururi.

DEFINIREA GARANTIILOR OFERITE SI LIMITAREA

KroneMag.com nu isi asuma raspunderea asupra garantiilor oferite de catre prestatorii de servicii, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informatiile, continutul sau produsele incluse in el. Utilizarea acestui website se face pe raspunderea utilizatorului.
In concordanta cu legile aplicabile in Romania, KroneMag.com declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv - dar nu limitat numai la - caracterul comercial al produselor. KroneMag.com nu garanteaza ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.
KroneMag.com nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv - dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Proprietarul KroneMag.com (KRONEMAG MILLENIUM srl) va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania de pe langa sediul social al KRONEMAG MILLENIUM srl Brasov

POLITICILE KRONEMAG MILLENIUM - MODIFICARI

Va rugam sa revedeti si celelalte politici ale KroneMag.com precum politica de preturi sau politica de retururi, politici care, de asemenea, conditioneaza vizita Dumneavoastra la KroneMag.com. Ne rezervam dreptul de a face in orice moment modificari in magazin, la Politicile Firmei (indiferent care sunt acestea) precum si in aceste Conditii de Vizitare si Utilizare ale magazinului KroneMag.com


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor