Menu
Coșul tău

Termeni şi Condiţii

COMUNICAȚII ELECTRONICE

Atunci când vizitați magazinul nostru sau când ne trimiteți un E-mail, înseamnă că Dumneavoastră comunicați cu noi electronic. În acest sens consimțiți:

  • să primiți în același mod de la KroneMag.com mesajele;
  • să agreați mesajele postate de noi pe magazinul KroneMag.com;
  • că toate înțelegerile, mesajele, notele sau alte comunicări pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerințele legale pe care le implică acest tip de comunicare.

DREPTURI DE AUTOR

       Conținutul acestui site (text, grafică, logo, icon-uri, imagini) sunt proprietatea KRONEMAG MILLENIUM prin Marca înregistrata "KroneMag®" și cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru pozele digitale afișate, schițe, documente și anumite texte (articole) pot fi produse, reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor menționați la sfârșitul acelui text, după caz. Dreptul de autor poze, descrieri tehnice, schițe, precum și pentru siglele și sloganele partenerilor și colaboratorilor noștri le aparțin acestora, și sunt reproduse cu acceptul lor dacă sunt și asemenea cazuri.     
     Fotografiile, Schițele și Informațiile din site precum și cataloagele online, tipăriturile și CD-rile puse la dispoziția dvs. sunt protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificate sau introduse prin Legea nr. 285 din 23 iunie 2004, modificate sau introduse prin Ordonanța de Urgență 123 din 1 Septembrie 2005 și Legea nr.84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice - M.Of.nr.161/23.04.1998 Hotărârea Guvernului nr.833/1998 de aprobare a Regulamentului de aplicare a Legii nr.84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice - M.Of.nr.455/27.11.1998 Ordonanţa guvernului nr. 41/1998*) (*republicată*) privind taxele în domeniul protecţiei proprietăţii industriale şi regimul de utilizare a acestora, publicată în Monitorul Oficial nr. 959 din 29 noiembrie 2006.                
     Orice reproducere, utilizare pe site-urile proprii sau în publicitatea personală a utilizatorilor, copiere totală, parțială, secvențială, în orice format și sub orice formă, fără acordul expres în scris al KRONEMAG MILLENIUM srl Brașov, atrage de la sine răspunderea penală și materială a făptuitorului conform Legii.
     Aceste materiale pot fi utilizate doar pentru informarea clienților, partenerilor, colaboratorilor, salariaților, membrilor familiei, în formatul original, cu înscrisurile originale asupra produselor din catalog. Toate produsele prezentate pot fi incluse în proiecte, prezentări, lucrări de arhitectura urbană și peisagistică, articole în reviste și ziare cu precizarea expresă, clară și nealterată a sursei ăi a acordului în scris al KRONEMAG MILLENIUM srl Brașov.

ACCESUL ÎN WEBSITE

       KroneMag® vă oferă dreptul limitat de a accesa și folosi în scop personal acest website. Limitarea se impune în cazul descărcării și stocării (altfel decât în cache) sau modificării, în întregime sau parțial, a conținutului acestui website, în situația în care nu există un accept scris din partea noastră.
     Nu este permisă revânzarea sau folosirea în scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau prețurilor, parțial sau în întregime, fără consimțământul nostru scris.
     Acest website, în totalitatea lui sau parțial, nu poate fi reprodus, copiat, vândut, revândut, vizitat sau exploatat în vreun alt fel pentru un scop comercial fără consimțământul nostru scris. Nu este permisă utilizarea în frame-uri a mărcilor, logo-urilor sau altor informații specifice KroneMag.com (inclusiv imagini, text, design, formularistică) fără consimțământul nostru scris; Nu este permisă utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care să conțină numele KroneMag.com sau alte mărci înregistrate din acest website fără consimțământul nostru scris.
     Este permisă, cu drept de revocare și neexclusiv, crearea hiperlink-urilor către pagina principală a KroneMag.com atât timp cât acel link nu denigrează sau pune într-o lumină nefavorabilă KroneMag.ro, partenerii săi sau produsele incluse în magazin.

CONTUL DUMNEAVOASTRĂ

      Dacă utilizați acest website, sunteți direct răspunzător pentru păstrarea confidențialității numelui de utilizator și parolei contului Dumneavoastră și de restricționarea accesului la calculatorul Dumneavoastră și sunteți de acord să acceptați responsabilitatea pentru orice activitate care se desfășoară sau se va desfășura în cont sub numele de utilizator și parola Dumneavoastră. Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate și de copii, dar cumpărarea (achiziția)  poate fi făcuta numai către un adult.
      Comanda plasata pe site-ul KroneMag nu este validă, decât după ce aceasta a fost confirmată de unul din reprezentații KroneMag,
     KroneMag® își rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a șterge sau modifica conținutul website-ului sau a contului Dumneavoastră personal sau de a anula comenzi fără nici o restricție sau anunțare prealabilă.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICĂRI DIVERSE

      Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atât timp cât conținutul lor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, atentând la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducând injurii unui terț. De asemenea, nu trebuie să constituie sau să conțină viruși, campanii politice sau orice formă de spam. KroneMag.com își rezervă dreptul (dar nu se obligă) să elimine sau să modifice un asemenea tip de conținut.

RISCUL DE PIERDERE

     Toate produsele cumpărate de la KRONEMAG MILLENIUM srl intră sub incidența unei comenzi sau contract de transport, dacă transportatorul este angajat de noi. Aceasta înseamna că ne asumăm riscul pierderii sau degradării produsului atunci când transportul prin orice mijloc este angajat de noi. În asemenea cazuri trimitem un nou produs care sa-l înlocuiască pe cel pierdut sau degradat. De asemenea Dvs. consimțiți răspunderea asupra neverificării integrității produselor cât și a cantității comandate la momentul predării acestora de către transportator, indiferent care este el: curier, transportator în grupaj sau mijloacele noastre. Înțelegeți că aceste constatări se fac în fața transportatorului consemnându-se pe aviz, foaie de transport, factura sau după caz recepție, în caz contrar ele nu pot fi obiectul înlocuirii ci doar al remedierii contra cost a problemelor apărute. Garanția nu poate fi invocată în acest caz.

DESCRIEREA PRODUSELOR

      KroneMag.com încearcă să vă prezinte cât mai detaliat și corect produsele prezente pe website. Totuși, KroneMag.com nu garantează că descrierea produselor și a serviciilor precum și conținutul acestui website este lipsita de erori, completă si 100 % actuală. Precizăm că există posibilitatea foarte mare ca poza produsului prezentat pe site să fie vizualizat în culori și nuanțe diferite de la monitor la monitor. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau formei din fotografie sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situației este de returnare a produsului nefolosit. Oricum ptr. a evita neînțelegerile de acest fel este necesar ca înainte de a finaliza Comanda să vă consultați telefonic cu unul dintre Consultanții de Vânzări. Pentru mai multe detalii verificați și pagina care conține condițiile de returnare în link-ul Expediere și Retururi.

DEFINIREA GARANȚIILOR OFERITE ȘI LIMITAREA

      KroneMag.com nu își asumă răspunderea asupra garanțiilor oferite de către prestatorii de servicii, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informațiile, conținutul sau produsele incluse în el. Utilizarea acestui website se face pe răspunderea utilizatorului.
     În concordanță cu legile aplicabile în România, KroneMag.com declină orice răspundere privind garanțiile directe sau indirecte, inclusiv - dar nu limitat numai la - caracterul comercial al produselor.      KroneMag.com nu garantează că acest website, serverul gazdă sau e-mail-urile trimise nu conțin viruși sau alte elemente dăunătoare.
    KroneMag.com nu poate fi făcut răspunzător pentru orice pagubă de orice fel produsă de utilizarea acestui website, inclusiv - dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca și consecințe.

SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

     Proprietarul KroneMag.com (KRONEMAG MILLENIUM srl) va face tot posibilul ca toate neînțelegerile privind orice tip de dispută între aceștia și terți să fie rezolvate pe cale amiabilă de către reprezentanții lor.    
     În cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluționarea litigiilor va reveni instantei judecătorești competente din România de pe lângă sediul social al KRONEMAG MILLENIUM srl Brașov.

POLITICILE KRONEMAG MILLENIUM - MODIFICĂRI

     Vă rugăm să revedeți și celelalte politici ale KroneMag.com precum politica de retururi, politici care, de asemenea, condiționează vizita Dumneavoastră la KroneMag.com. Ne rezervăm dreptul de a face în orice moment modificări în magazin, la Politicile Firmei (indiferent care sunt acestea) precum și în aceste Condiții de Vizitare și Utilizare ale magazinului KroneMag.com


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
Solutionarea online a litigiilor UE - SOL
Ultima modificare: 22.07.2019