Menu
Coșul tău

Pe fondul decretării Stării de Urgență, menționăm faptul că doar parțial producția a fost afectată în perioada pe care o traversăm, departamentul comercial răspunzând prompt tuturor solicitărilor. Mai multe detalii

Fotolii și Scaune de Exterior

Componente ale mobilierului de grădină, fotoliile și scaunele sunt realizate din fontă, aluminiu turnat, în combinație cu lemn de rășinoase sau fag și te pot ajuta în amenajarea unui spațiu de relaxare.

Model: BAYSTON.F
Fotoliu de terasa, curte, grădină cu picioare din aluminiu și elemente din lemn de fag pentru amenjarea spațiilor exterioare.Elemente Componente:    2 picioare fotoliu aluminiu    11 elemente din lemn de fag    organe asamblare..
679 lei
Model: MALAGA.F
Fotoliul de exterior cu picioare din aluminiu turnat și elemente din lemn de fag este conceput pentru mediile exterioare, dar poate fi folosit și în interiorul locuințelor.Elemente Componente:    2 picioare fotoliu aluminiu    8 elemente din lemn de fag    element ornam..
538 lei
Model: ROSALIA.F
Fotoliu metalic pentru grădină, curte terasă din aluminiu turnat ce poate fi integrat și în interiorul locuințelor.Elemente Componente:     spătar fotoliu aluminiu     șezut fotoliu aluminiu    2 cotiere fotoliu aluminiu    4 picioare fotoliu alumini..
459 lei
Model: MESSOLD.F
Fotoliul din aluminiu turnat poate fi integrat și în interiorul locuințelor.Elemente Componente:    spătar fotoliu aluminiu    șezut fotoliu aluminiu    2 cotiere fotoliu aluminiu    4 picioare fotoliu aluminiu    organe asamblareFotoliul de aluminiu..
362 lei
Model: NYMLAND.F
Fotoliul mobilier terasă, grădină, curte realizat din picioare de aluminiu turnat și elemente, rigle din lemn de salcâm.Elemente Componente:    2 picioare fotoliu aluminiu    11 elemente din lemn de salcâm    organe asamblare..
679 lei
Taburet din Aluminiu pentru Terasă SAN MARINO Taburet din Aluminiu pentru Terasă SAN MARINO
Cel mai bun preț
Model: SAN MARINO.tb
Taburet din Aluminiu pentru Terasă SAN MARINO - ULTIMELE 2 BUCĂȚITaburet din aluminiu turnat pentru terase și balcoane. Taburetul SAN MARINO poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior. ..
208 lei
Model: OSAKA.F
Fotoliu pentru terasă, curte, grădină realizat din picioare de aluminiu și elemente lemn de fag.Elemente Componente:    2 picioare fotoliu din aluminiu    10 elemente din lemn de fag    organe asamblare..
649 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)