Menu
Coșul tău

Bine ați venit pe varianta nouă a site-ului KroneMag lansată în 17.02.2020. Vă rugăm să ne semnalați orice problemă întâmpinată. Navigare placută!

Fotolii și Scaune de Exterior

Componente ale mobilierului de grădină, fotoliile și scaunele sunt realizate din fontă, aluminiu turnat, în combinație cu lemn de rășinoase sau fag și te pot ajuta în amenajarea unui spațiu de relaxare.

Model: BAYSTON.F
Fotoliu de terasa, curte, grădină cu picioare din aluminiu și elemente din lemn de salcâm pentru amenjarea spațiilor exterioare.Elemente Componente:    2 picioare fotoliu aluminiu    11 elemente din lemn de salcâm    organe asamblare..
808 lei
Fără TVA:679 lei
Model: MALAGA.F
Fotoliul de exterior cu picioare din aluminiu turnat și elemente din lemn de rășinoase este conceput pentru mediile exterioare, dar poate fi folosit și în interiorul locuințelor.Elemente Componente:    2 picioare fotoliu aluminiu    8 elemente din lemn de salcâm    elem..
640 lei
Fără TVA:538 lei
Model: ROSALIA.F
Fotoliu metalic pentru grădină, curte terasă din aluminiu turnat ce poate fi integrat și în interiorul locuințelor.Elemente Componente:     spătar fotoliu aluminiu     șezut fotoliu aluminiu    2 cotiere fotoliu aluminiu    4 picioare fotoliu alumini..
546 lei
Fără TVA:459 lei
Model: MESSOLD.F
Fotoliul din aluminiu turnat poate fi integrat și în interiorul locuințelor.Elemente Componente:    spătar fotoliu aluminiu    șezut fotoliu aluminiu    2 cotiere fotoliu aluminiu    4 picioare fotoliu aluminiu    organe asamblareFotoliul de aluminiu..
431 lei
Fără TVA:362 lei
Model: NYMLAND.F
Fotoliul mobilier terasă, grădină, curte realizat din picioare de aluminiu turnat și elemente, rigle din lemn de salcâm.Elemente Componente:    2 picioare fotoliu aluminiu    11 elemente din lemn de salcâm    organe asamblare..
808 lei
Fără TVA:679 lei
Model: SAN MARINO.tb
Taburet din Aluminiu pentru Terasă SAN MARINO - ULTIMELE 4 BUCĂȚITaburet din aluminiu turnat pentru terase și balcoane. Taburetul SAN MARINO poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior. ..
248 lei
Fără TVA:208 lei
Model: OSAKA.F
Fotoliu pentru terasă, curte, grădină realizat din picioare de aluminiu și elemente lemn de salcâm.Elemente Componente:    2 picioare fotoliu din aluminiu    10 elemente din lemn de salcâm    organe asamblare..
772 lei
Fără TVA:649 lei
Șezlong pentru Grădină Tip I Șezlong pentru Grădină Tip I
Nou Pentru preț
Model: ST1
Șezlong pentru grădină realizat din structură metalică și rigle din lemn de rășinoase.  Elemente Componente:    structură metalică    23 rigle lemn    organe asamblare..
0 lei
Fără TVA:0 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)