Menu
Coșul tău

Bănci Parcuri

Modele bănci stradale cu sau fără spătar concepute pentru dotarea cu mobilier urban a parcurilor, străzilor, spațiilor publice sau cartierelor rezidențiale. Băncile pentru parc se pot personaliza în culoarea  dorită de client atât partea metalică cât și după caz șipcile de lemn. Picioarele băncilor cât și a banchetelor stradale sunt confecționate din materiale durabile precum fontă, aluminiu turnat sau oțel, vopsite în câmp electrostatic cu vopsea poliesterică, care asigură protecție și rezistență ridicată la condițiile de mediu exterior.

Model: 711B-FR
Bancă parc, stradală fără spătar realizată din picioare de fontă și rigle de lemn ce poate fi incadrată în mobilierul urban al parcurilor sau a altor zone de relaxare.      Elemente Componente:      2 picioare bancă din metal turnat (fontă)    &..
683 lei
Bancă Parc OSLO-FR - Mobilier Parc Bancă Parc OSLO-FR - Mobilier Parc
Cel mai bun preț
Model: OSLO-FR
Bancă parc de exterior recomandată pentru trotuare stradale, parcuri, alei pietonale, zone de odihnă și relaxare. Banca pentru parc din gama mobilierului urban este compusă din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase. Elemente Componente:     2 picioare bancă parc din me..
1.159 lei
Model: WIGAN-FR
Banca fără spătar este destinată utilizării largi în spații deschise, iar materialele din care este confecționată sunt de înaltă calitate, picioare din fontă și lemn de rășinoase. Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      4 elemen..
499 lei
Model: LYON-FR
Modelul deosebit de bancă LYON-FR  face parte din mobilierului urban al bulevardelor, trotuarelor stradale, falezelor sau a altor spații publice de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      13 elemente d..
999 lei
Model: OXFORD-FR
Bancă parc, stradală din categoria mobilierului urban este compusă din picioare de fontă turnată, picior intermediar din aluminiu turnat și elemente din lemn, șipci de rășinoase. Banca de exterior poate fi amplasată în parcuri, trotuare stradale, alei pietonale și zone de odihnă.   El..
1.563 lei
Model: THAVIS.B
Banchetă parc, stradală THAVIS.B din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      1 platbandă de rigidizare..
399 lei
Model: INEU-OR
Banchetă stradala fără spătar de exterior confecționată din metal și rigle de lemn completează mobilierul urban din parcuri, stații de autobuz și alte locuri publice.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      5 elemente din lem..
383 lei 395 lei
Model: HARLEY 2-FR
Bancă parc confecționată din fontă și elemente din lemn de rășinoase face parte din gamă mobilierului urban și este destinată bulevardelor, străzilor pietonale, piețelor publice și a zonelor de recreere.    Elemente Componente:     2 picioare din metal turnat (font..
1.160 lei
Model: DUBLIN-FR
Banca pentru parc întregește categoria mobilierul urban și este compusă din picioare din fontă turnată și șipci din lemn de rășinoase pentru parcuri, faleze, bulevarde.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      14 elem..
1.052 lei
Model: 716-FR
Bancă parc, stradala fără spătar compusă din picioare fontă și elemente lemn rășinos. Bancă parc fără spătar, model 716-FR face parte din mobilierul urban al spațiilor publice, parcurilor sau a altor zone de relaxare.    Elemente Componente:     2 picioare bancă di..
1.188 lei
Model: GOTHENBURG-OR
Bancă parc, stradală fără spătar este compusă din cadru metalic și lemn de rășinoase și este destinată amenajărilor exterioare din parcuri, zone publice sau cartiere rezidențiale.   Elemente Componente:      suport din metal       5 elemente din lemn..
569 lei
Model: MALOTT.b
Bancă parc, stradală fără spătar compusă din picioare de oțel și elemente lemn de rășinoase. Banchetă de parc poate fi montată pe trotuare, în incintele școlilor, universităților, spitalelor.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal oțel   &..
398 lei
Bancă Parc VARNA 2-FR - Mobilier Parc Bancă Parc VARNA 2-FR - Mobilier Parc
Cel mai bun preț
Model: VARNA 2-FR
Bancă parc ideală pentru dotarea și amenajarea cu mobilier urban a parcurilor, spațiillor de relaxare și zonelor publice. Bancă compusă din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)  ..
884 lei
Model: ANVERS-FR
Banca pentru parc, stradală. a fost concepută pentru completarea mobilierului urban al parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)   &n..
767 lei
Model: UTAH-OR
Banchetă parc, stradală din picioare de oțel și elemente lemn de rășinoase. Bancheta de parc poate fi montată pe trotuare, incintele școlilor, universităților, spitalelor.     Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal (oțel)      ..
429 lei
Model: MINSK 2-FR
Banca pentru parc este destinată mobilierului urban din cartiere rezidențiale, spații de joacă sau alte zone de destindere și este compusă din picioare de fontă și șipci lemn de răsinoașe.    Elemente Componente:     2 picioare din metal turnat (Fontă)   ..
947 lei
Model: BILSTON.B
Banchetă stradală, de exterior pentru parc BILSTON confecționată din metal și rigle de lemn completează mobilierul urban din parcuri, străzi, stații de autobuz și alte locuri publice.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      4..
399 lei
Model: ALMIRA.B
Banchetă stradală, de exterior pentru parcuri confecționată din metal și rigle de lemn din rășinoase completează mobilierul urban din parcuri, străzi, stații de autobuz și alte locuri publice.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal cu cotiere &..
419 lei
Model: DELTA
 Banchetă de exterior cu picioare din oțel și rigle lemn de rășinoase, ideală pentru vestiare, exterior sau spații interioare înguste.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din țeava      3 elemente din lemn de rășinoase clasă B  ..
189 lei
Model: CALATIS-FR
Bancă parc, stradală CALATIS-FR a fost proiectată pentru completarea mobilierului urban al parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)   &nbs..
1.043 lei
Model: BOSTON.B
Banchetă parc, stradală din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.    Elemente Componente:     2 picioare metalice din platband      3 rigle din lemn de ră..
375 lei
Model: 709-FR
 Bancă parc din mobilierul urban al parcurilor, bulevardelor și spațiilor de odihnă este compusă din picioare din fontă și elemente din lemn de rășinoase.    Elemente Componente:     2 picioare bancă grădină din metal turnat galvanizat (Fontă)   &nbs..
1.643 lei
Model: BREAZA.B
Banchetă parc, stradală BREAZA.B din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din țeavă neagră      1 platbandă de rig..
327 lei
Model: 711-FR
Bancă parc fără spătar, parte din mobilierul urban al parcurilor, străzilor pietonale, bulevardelor și este compusă din picioare de fontă și elemente din lemn.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din fontă zincată electrochimic      5 element..
799 lei
Afişare 1 - 24 din 59 (3 pagini)