Menu
Coșul tău

Bănci Parcuri

Modele bănci stradale cu sau fără spătar concepute pentru dotarea cu mobilier urban a parcurilor, străzilor, spațiilor publice sau cartierelor rezidențiale. Băncile pentru parc se pot personaliza în culoarea  dorită de client atât partea metalică cât și după caz șipcile de lemn. Picioarele băncilor cât și a banchetelor stradale sunt confecționate din materiale durabile precum fontă, aluminiu turnat sau oțel, vopsite în câmp electrostatic cu vopsea poliesterică, care asigură protecție și rezistență ridicată la condițiile de mediu exterior.

Bancă Parc KASSEL - Mobilier Urban Bancă Parc KASSEL - Mobilier Urban
Cel mai bun preț
Model: KASSEL
Bancă parc, stradală, ideală pentru exterior, din categoria mobilierului urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din elemente de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare din metal      6 e..
659 lei
Bancă Parc OSLO - Mobilier Parc Bancă Parc OSLO - Mobilier Parc
Cel mai bun preț
Model: OSLO
Bancă parc de exterior recomandată pentru trotuare stradale, parcuri, alei pietonale, zone de odihnă și relaxare. Banca pentru parc din gama mobilierului urban este compusă din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase. Elemente Componente:     2 picioare bancă parc din me..
1.159 lei
Model: KAZO.B
Banchetă stradală, de exterior pentru parc KAZO confecționată din metal și rigle de lemn completează mobilierul urban din parcuri, străzi, stații de autobuz și alte locuri publice.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      19 ș..
599 lei
Model: WIGAN
Banca fără spătar este destinată utilizării largi în spații deschise, iar materialele din care este confecționată sunt de înaltă calitate, picioare din fontă și lemn de rășinoase. Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      4 elemen..
499 lei
Model: KERMAN
Bancă parc  din oțel și lemn, componentă a mobilierului urban al parcurilor, locurilor de joacă sau a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:- 2 picioare bancă cu cotieră, din țeava neagră - 2 x cadru metalic Dimensiuni Șipci Lemn:- 19 rigle din lemn de ră..
1.090 lei
Model: LYON
Modelul deosebit de bancă LYON face parte din mobilierului urban al bulevardelor, trotuarelor stradale, falezelor sau a altor spații publice de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      13 elemente din lemn d..
999 lei
Model: IANCA
Bancă parc, stradală, confecționată din oțel și elemente din lemn de rășinoase și face parte din mobilierul urban al spațiilor publice destinate relaxării. Elemente Componente:    2 suporți din metal    7 elemente șipci din lemn de rășinoase    28 seturi organe asa..
758 lei
Model: OXFORD
Bancă parc, stradală din categoria mobilierului urban este compusă din picioare de fontă turnată, picior intermediar din aluminiu turnat și elemente din lemn, șipci de rășinoase. Banca de exterior poate fi amplasată în parcuri, trotuare stradale, alei pietonale și zone de odihnă.   El..
1.563 lei
Model: THAVIS.B
Banchetă parc, stradală THAVIS.B din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      1 platbandă de rigidizare..
399 lei
Model: INEU
Banchetă stradala fără spătar de exterior confecționată din metal și rigle de lemn completează mobilierul urban din parcuri, stații de autobuz și alte locuri publice.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      5 elemente din lem..
395 lei
Model: HARLEY 2
Bancă parc confecționată din fontă și elemente din lemn de rășinoase face parte din gamă mobilierului urban și este destinată bulevardelor, străzilor pietonale, piețelor publice și a zonelor de recreere.    Elemente Componente:     2 picioare din metal turnat (font..
1.160 lei
Model: KOLAR
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare, dispune de un design modern fiind compusă din structură de oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      cadru metalic șezut   &nb..
955 lei
Bancă Parc DUBLIN - Mobilier Parc Bancă Parc DUBLIN - Mobilier Parc
Cel mai bun preț
Model: DUBLIN
Banca pentru parc întregește categoria mobilierul urban și este compusă din picioare din fontă turnată și șipci din lemn de rășinoase pentru parcuri, faleze, bulevarde.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (fontă)      14 elem..
1.052 lei
Model: 716
Bancă parc, stradala fără spătar compusă din picioare fontă și elemente lemn rășinos. Bancă parc fără spătar, model 716 face parte din mobilierul urban al spațiilor publice, parcurilor sau a altor zone de relaxare.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din f..
1.188 lei
Model: KAVALA
Bancă parc  din oțel și lemn, componentă a mobilierului urban al parcurilor, locurilor de joacă sau a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:- 2 picioare bancă din țeava neagră - 2 cotiere cu elemente lemn- 6 rigle lemn de rășinoase- 16 seturi organe asamblare ..
769 lei
Model: DORNA
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este compusă din picioare oțel și elemente, șipci din lemn rășinos.Elemente Componente:    2 picioare bancă din metal    7 rigle din lemn de rășinoase    14 seturi organe asamblare (șurub torbant, piuliță, șaibă)D..
626 lei
Model: 711B
Bancă parc, stradală fără spătar realizată din picioare de fontă și rigle de lemn ce poate fi incadrată în mobilierul urban al parcurilor sau a altor zone de relaxare.      Elemente Componente:      2 picioare bancă din metal turnat (fontă)    &..
683 lei
Model: GOTHENBURG
Bancă parc, stradală fără spătar este compusă din cadru metalic și lemn de rășinoase și este destinată amenajărilor exterioare din parcuri, zone publice sau cartiere rezidențiale.   Elemente Componente:      suport din metal       5 elemente din lemn..
569 lei
Bancă Parc fără spătar MALOTT - Mobilier Stradal Bancă Parc fără spătar MALOTT - Mobilier Stradal
Cel mai bun preț
Model: MALOTT.b
Bancă parc, stradală fără spătar compusă din picioare de oțel și elemente lemn de rășinoase. Banchetă de parc poate fi montată pe trotuare, în incintele școlilor, universităților, spitalelor.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal oțel   &..
398 lei
Bancă Parc VARNA 2 - Mobilier Parc Bancă Parc VARNA 2 - Mobilier Parc
Cel mai bun preț
Model: VARNA 2
Bancă parc ideală pentru dotarea și amenajarea cu mobilier urban a parcurilor, spațiillor de relaxare și zonelor publice. Bancă compusă din picioare de fontă și rigle din lemn de rășinoase.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)  ..
884 lei
Model: ANVERS
Banca pentru parc, stradală. a fost concepută pentru completarea mobilierului urban al parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)   &n..
767 lei
Model: KASSEL3
Bancă parc, stradală KASSEL3-OR din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      2 contrafixe &n..
699 lei
Model: UTAH
Banchetă parc, stradală din picioare de oțel și elemente lemn de rășinoase. Bancheta de parc poate fi montată pe trotuare, incintele școlilor, universităților, spitalelor.     Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal (oțel)      ..
416 lei 429 lei
Model: KOGA
Bancă parc  din oțel și lemn, componentă a mobilierului urban al parcurilor, locurilor de joacă sau a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:- 2 picioare bancă din țeava neagră - 6 rigle lemn de rășinoase- 16 seturi organe asamblare (șurub torbant, piuliță, șai..
695 lei
Afişare 1 - 24 din 65 (3 pagini)