Menu
Coșul tău

Bănci Parcuri

Modele bănci stradale cu sau fără spătar concepute pentru dotarea cu mobilier urban a parcurilor, străzilor, spațiilor publice sau cartierelor rezidențiale. Băncile pentru parc se pot personaliza în culoarea  dorită de client atât partea metalică cât și după caz șipcile de lemn. Picioarele băncilor cât și a banchetelor stradale sunt confecționate din materiale durabile precum fontă, aluminiu turnat sau oțel, vopsite în câmp electrostatic cu vopsea poliesterică, care asigură protecție și rezistență ridicată la condițiile de mediu exterior.

Model: NAPOLI
    Bancă de parc din Fontă NAPOLI este destinată amenajării parcurilor, grădinilor publice. aleilor, cartierelor, grădinilor, curților  rezidențiale. Banca de parc de exterior este turnată integral din fontă și reprezintă un factor ridicat de antivandalizare.    Banca ..
2.295 lei 2.795 lei
Model: LODZ
Bancă Parc, Grădină - LODZBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca LODZ se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.E..
1.750 lei
Model: GENEVA
Bancă Parc, Grădină și Terasă GENEVA cu brațe - Mobilier StradalBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca GENEVA se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentați..
1.765 lei 1.820 lei
Model: LUBLIN.B
Bancă Parc, Grădină și Terasă - LUBLIN cu brațeBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri și alei stradale.Banca LUBLIN cu brațe se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publ..
1.800 lei
Model: TOMIS
Bancă Parc, Grădină și Terasă TOMIS:    Concepută pentru completarea mobilierului urban al parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale.     Banca TOMIS se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, hore..
2.265 lei
Model: VIKING
Bancă Grădină, Parc și Terasă VikingBancă pentru grădină, parc din categoria mobilierului urban și de gradină. Băncile de parc cu picioare metalice sunt pentru uz exterior.Banca de exterior VIKING, realizată cu picioare din oțel și rigle din lemn de rășinoase se pretează atât ca mobilier de exterior..
1.830 lei
Model: VILLABELLA-S
Banchetă Parc, Gradina VILLABELLA fără spătarBancheta parc, stradală, grădini, curți VILLABELLA fără spătar realizată din picioare de fontă și rigle de lemn ce poate fi încadrată în mobilierul urban al parcurilor sau a altor zone de relaxare precum si in grădini, curți.      &nbs..
1.560 lei
Bancă Parc, Grădină și Terasă ANVERS - Mobilier Stradal Bancă Parc, Grădină și Terasă ANVERS - Mobilier Stradal
Cel mai bun preț
Model: ANVERS
Bancă Parc, Grădină și Terasă ANVERS:Bancă pentru parc, stradală a fost concepută pentru completarea mobilierului urban al parcurilor, străzilor, zonelor de odihnă, spațiilor comerciale și a cartierelor rezidențiale. Banca ANVERS se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă ..
1.981 lei
Bancă Parc, Grădină și Terasă IANCA - Mobilier Stradal Bancă Parc, Grădină și Terasă IANCA - Mobilier Stradal
Cel mai bun preț
Model: IANCA
Bancă Parc, Grădină și Terasă IANCA:Bancă de exterior realizată din elemente de metal și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca IANCA se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică cât și pentru c..
1.055 lei
Model: GLADIATOR
Bancă Gradină, Parc și Terasă GLADIATOR.B:Bancă de exterior realizată cu picioare metalice și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca GLADIATOR.B se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică cât ..
1.700 lei
Model: VILLABELLA.B
Bancă Parc, Grădină și Terasă VILLABELLA cu brațe:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pen..
1.900 lei
Model: INEU
Banchetă stradala fără spătar de exterior confecționată din metal și rigle de lemn completează mobilierul urban din parcuri, stații de autobuz și alte locuri publice.    Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      5 elemente din lem..
794 lei
Model: UTAH
Banchetă parc, stradală din picioare de oțel și elemente lemn de rășinoase. Bancheta de parc poate fi montată pe trotuare, incintele școlilor, universităților, spitalelor.     Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal (oțel)      ..
729 lei
Model: CARACAS
Bancă parc, stradală, confecționată din oțel și elemente din lemn de rășinoase și face parte din mobilierul urban al spațiilor publice destinate relaxării, gradini, terase. Elemente Componente:    2 elemente din metal    5 elemente șipci din lemn de rășinoase   10 ..
1.680 lei
Model: 711
Bancă parc fără spătar, parte din mobilierul urban al parcurilor, străzilor pietonale, bulevardelor și este compusă din picioare de fontă și elemente din lemn.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din fontă zincată electrochimic      5 element..
2.084 lei
Model: MONACO
Bancă parc monopicior din oțel și lemn, componentă a mobilierului urban al parcurilor, locurilor de joacă sau a cartierelor rezidențiale.   Elemente Componente:     suport metalic monopicior       7 rigle din lemn de rășinoase    ..
1.509 lei
Model: MALOTT.b
Bancheta parc, stradală MALOTT este compusă din picioare de oțel și elemente lemn de rășinoase. Bancheta de parc poate fi montată pe trotuare, în incintele școlilor, universităților, spitalelor.    Elemente Componente:     2 picioare banchetă din metal oțel&nb..
740 lei
Model: LODZ-S
Bancheta parc, stradală, grădini, curți fără spătar realizată din picioare de fontă și rigle de lemn ce poate fi încadrată în mobilierul urban al parcurilor sau a altor zone de relaxare precum si in grădini, curți.      Elemente Componente:      2 picioare ban..
1.520 lei
Model: BREAZA
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din țeava neagră      1 platbandă de rigidizare șezu..
988 lei
Model: DORNA
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este compusă din picioare oțel și elemente, șipci din lemn rășinos.Elemente Componente:    2 picioare bancă din metal zincat    7 rigle din lemn de rășinoase    14 seturi organe asamblare (șurub torbant, piuliță, ..
1.078 lei
Model: 717
Bancă parc, stradală fără spătar din categoria mobilierului urban este compusă din șipci de lemn rășinos și picioare din fontă și poate fi amplasată în parcuri, mall-uri, stații de autobuz.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din fontă zincata electrochimic ..
1.292 lei
Model: 709
Bancă Parc, Grădină, Curte și Terasă 709 cu brațe:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca 709 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și..
2.875 lei
Model: THAVIS.B
Banchetă parc, rabatabilă THAVIS.R din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare din metal rabatabile     3 elemente șipci din lem..
865 lei
Model: THAVIS.B
Banchetă parc, stradală THAVIS.B din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      1 platbandă de rigidizare..
787 lei
Afişare 1 - 24 din 44 (2 pagini)