Menu
Coșul tău

KRONEMAG INDUSTRIES

Model: VILLA-INDICO-7
Stâlpii de  direcționare stradală  sunt compuși din:Bază din fontăȚeavă din oțel zincat ( Ø76 și Ø60)Elemente decorative din fontă Vârf decorativ din fontă4 indicatoare  (contra cost)Pot fi montați  în apropierea hotelurilor, restaurantelor , instituțiilor publice, pe străzi..
4.675 lei
Model: LISABONA.COLOR
Cișmelele de exterior LISABONA COLOR sunt confecționate integral din aluminiu și întregesc mobilierul de grădină si curte.O  cișmea are un dublu beneficiu: cel funcțional și cel estetic. Grădina dumneavoastră poate dobândi un aspect deosebit cu puţin ajutor în ceea ce priveşte amenajarea aceste..
2.242 lei
Model: ME502.PALASIO
Lampă de iluminat pentru perete cu braț decorativ confecționată integral din fontă pentru iluminatul primăriilor, reședințelor, magazinelor și străzilor.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar PALA..
1.784 lei
Model: DURBAN 2P
Cișmeaua stradală cu pedală  DURBAN 2P este un produs benefic fiind adaptată necesităților cauzate de COVID-19, cu acționare prin pedală, la picior.Acționarea prin pedală vă ajută și vă ferește de posibila contaminare cu diferiți viruși sau bacterii, evitând astfel contactul manual cu robinetul..
2.495 lei
Model: GOTHENBURG
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă parc, stradală fără spătar este compusă din cadru metalic și lemn de rășinoase și este destinată amenajărilor exterioare din parcuri, zone publice sau cartiere rezidențiale.   Elemente Componente:      suport din metal..
833 lei 1.045 lei
Model: LODZ-S
Bancheta parc, stradală, grădini, curți fără spătar realizată din picioare de fontă și rigle de lemn ce poate fi încadrată în mobilierul urban al parcurilor sau a altor zone de relaxare precum si in grădini, curți.      Elemente Componente:      2 picioare ban..
1.520 lei
Model: DORNA
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este compusă din picioare oțel și elemente, șipci din lemn rășinos.Elemente Componente:    2 picioare bancă din metal zincat    7 rigle din lemn de rășinoase    14 seturi organe asamblare (șurub torbant, piuliță, ..
1.078 lei
Model: 709
Bancă Parc, Grădină, Curte și Terasă 709 cu brațe:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca 709 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și..
2.875 lei
Banchetă Metalică Rabatabilă THAVIS.R - Mobilier Grădină Banchetă Metalică Rabatabilă THAVIS.R - Mobilier Grădină
Nou Pentru preț
Model: THAVIS.B
Banchetă parc, rabatabilă THAVIS.R din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare și este compusă din rigle de lemn rășinos și picioare din oțel.   Elemente Componente:     2 picioare din metal rabatabile     3 elemente șipci din lem..
0 lei
Model: M87-468
Panourile de informare urbană, compuse din elemente de metal și fontă sunt componente ale mobilierului urban.Pot fi montate în apropierea hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor , instituțiilor publice, pe străzi și alei etc.Elemente Componente:    bază din fontă turnată    țeav..
2.327 lei
Model: 701
Bancă Parc, Grădină și Terasă 701:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca 701 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea c..
2.649 lei
Model: LYON.B
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă grădină fără spătar pentru spații perfecte de relaxare.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal turnat (Fontă)      6 elemente din lemn de rășinoase     24 seturi organe..
990 lei 1.237 lei
Model: VILLA-INDICO-4
Componentă a mobilierului urban, stâlpul de direcționare stradala este recomandat pentru străzi, alei, intersecții.Elemente Componente:    Bază stâlp fontă    Țeavă din otel ( Ø76 și Ø60)    Vârf decorativ din fontă    4 indicatoare Înălțimea stâlpului de..
3.760 lei
Model: 710
Bancă Parc, Grădină și Terasă 710:Bancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca 710 se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea c..
2.149 lei
Model: PALERMO 2
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Consolă din aluminiu, decorativă pentru casă, terasă, balcon. Decorațiunile, consolele de exterior ornamentale fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    blat consolăcu vas (ghiveci ornamental)    element decor..
349 lei 447 lei
Model: KASSEL2
Bancă parc, stradală din mobilierul urban este recomandată amenajării zonelor de relaxare, dispune de un design modern fiind compusă din structură de oțel.   Elemente Componente:     2 picioare bancă din metal      cadru metalic șezut   &nb..
1.266 lei
Model: URBAN 40
Coșul de gunoi metalic URBAN 40 cu elemente decorative din lemn, este recomandat pentru amenajarea spațiilor de relaxare, parcurilor, zonelor rezidențiale, teraselor și alte zone publice.Elemente Componente:    1 recipient metalic, cilindric din tablă zincată    24 elemente decor..
1.426 lei
Model: 601
Cișmelele de exterior sunt realizate integral din fonta turnată și fac parte din gama mobilierului de grădină.Elemente Componente:    element decorativ superior    picior cișmea    cuvă de scurgere    robinet clasic MILANO, inclus în prețul de achizițieDin por..
5.508 lei
Model: PA2-2
Grătarul are formă pătrată și este alcătuit din 4 elemente.Dimensiuni:Diametru interior: Ø 500 mmLatura: 1000 mm..
2.176 lei
Model: MARIBOR
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă parc, stradală, confecționată din oțel și elemente din lemn de rășinoase, parte a mobilierul urban al spațiilor publice destinate relaxării.Elemente Componente:    2 suporți din metal    6 elemente șipci din lemn de rășinoase&nb..
1.242 lei 1.552 lei
Model: URBAN 9.C
Coșul de gunoi  exterior si stradal URBAN 9C cu capac și recipient rectangular metalic din tablă zincată cu rigle de lemn de rășinoase sunt recomandate parcurilor, aleilor sau altor zone publice.Elemente Componente:    1  recipient metalic, rectangular din tablă zincată  &nb..
1.388 lei
Model: 605
Cișmea Fontă Grădină, Curte 605 este construită pentru a facilita accesul la sursele de apă,  destinată curților, grădinilor și altor spații.  Cișmelele de grădină sunt realizate integral din fontă, rezistente factorilor de mediu.Elemente Componente:    element decorativ superior..
3.134 lei
Model: 1K-1b
Stâlpii pentru iluminatul grădinilor și curților, componente ale mobilierului de grădină sunt confecționați din fontă.    Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din f..
7.130 lei
Model: VILLA-550 INDICO
Stâlp orientare stradală metalic cu ornamente din fontă pentru ghidarea publicului către destinații turistice.Elemente Componente:    Bază stâlp fontă    Vârf decorativ din fontă    Țeavă din oțel (Ø76 mm)    1 consolă, braț din țeavă și ornamente din fontă&nb..
3.525 lei
Afişare 25 - 48 din 66 (3 pagini)