De obicei, atunci când vorbim despre o bancă de exterior, cei mai mulți dintre noi ne gândim mai întâi la clasica bancă cu spătar. Odată cu răspândirea designului modern și minimalist, băncile cu linii mai simple sunt din ce în ce mai amplasate în spațiile publice, alei și parcuri. Este posibil ca aceste tipuri de bănci să nu fie la fel de confortabile ca și omologii lor cu spătare, dar sunt foarte funcționale și, de obicei, pot fi instalate mai multe tipuri de bănci. Dacă te găndești să iți amenajezi curtea sau terasa, băncile fără spătar sunt totuși o alegere bună, întrucat sunt mai ușor de mutat datorită dimensiunii și greutății lor, ba chiar se pot dovedi a fi accesorii ideale pentru o petrecere in gradină.

Noi, cei de la KroneMag, ne extindem în mod constant gama. Folosind oțel, fontă și lemn, am creat multe produse din această categorie în ultimii ani. Produsele noastre ALMIRA, UTAH, MALOTT, THAVIS sau LODZ sunt acum foarte populare printre clienții noștri.

Săptămâna aceasta a fost prezentat cel mai recent produs al nostru, banca fără spătar ZAGREB în stil minimalist, care, cu liniile sale curate și armonia elementelor din metal și lemn, este complet în acord cu tendințele actuale.

Așteptăm cu nerăbdare comentariile dumneavoastră cu privire la cel mai recent produs al nostru, deoarece știm din experiență că cele mai interesante produse se nasc din combinația dintre nevoile clienților și experiența noastră de fabricație.