Menu
Coșul tău

KRONEMAG INDUSTRIES

Model: NAPOLI
    Bancă de parc din Fontă NAPOLI este destinată amenajării parcurilor, grădinilor publice. aleilor, cartierelor, grădinilor, curților  rezidențiale. Banca de parc de exterior este turnată integral din fontă și reprezintă un factor ridicat de antivandalizare.    Banca ..
2.295 lei 2.795 lei
Model: LODZ
Bancă Parc, Grădină - LODZBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca LODZ se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.E..
1.750 lei
Model: DURBAN 4
Cișmeaua de apă stradală  DURBAN 4 este destinată în special spațiilor exterioare fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădini, terasa caselor, restaurantelor, hotelurilor, parcuri, străzi, spații de joacă și alte zone publice. Cișmeaua stradală din aluminiu turnat întregește categor..
3.385 lei
Model: SAL-C2
Stalp Iluminat Exterior Parc din Aluminiu SAL-C2LICHIDARE DE STOC -  LOT 4 BUC.Discountul este valabil pentru achizitionarea intregului lot.Stalpul de iluminat exterior SAL-C2 este realizat din aluminiu extrudat si folosit pentru iluminatul exterior al parcurilor, aleilor, gradinilor, pietelor ..
2.750 lei 3.080 lei
Model: OSLO
Ultimele 2 produse!Băncile pentru exterior din gamă mobilierului de grădină sunt compuse din picioare fontă și șipci din lemn de rășinoase și sunt destinate grădinilor, teraselor sau zonelor private de odihnă.   Elemente Componente:     2 picioare bancă parc din metal t..
1.860 lei 2.022 lei
Model: KORONA
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Bancă Parc, Grădină și Terasă KORONA cu brațe - Mobilier StradalBancă  de exterior cu picioare din fontă cu cotieră și cu șipci din lemn de rășinoase tratate, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca KO..
2.538 lei
Model: GRAZ
Ultimul Produs!Cișmeaua pentru apa de exterior  GRAZ cu montare pe perete este confecționată integral din fontă și poate fi încadrată în mobilierul de grădină, curte. O cișmea are un dublu beneficiu: cel funcțional și cel estetic.Grădina dumneavoastră poate dobândi un aspect deos..
885 lei 963 lei
Model: KUFO
Corpul de iluminat KUFO este recomandat pentru iluminatul exterior al grădinilor, aleilor, parcurilor sau cartierelor rezidențiale.Informații Tehnice:Carcasă de aluminiu; Dispersor opacPutere 60W, Temperatură culoare 4000K, Lumeni: 4775,Clasa I, 110-240V/50HzIP 65Diametru fixare:ø60Di..
727 lei 749 lei
Model: KAMPOS 620
Corpul de iluminat KAMPOS 620 cu dispersor transparent pentru montare pe stâlpi sau console este recomandat pentru iluminatul exterior al grădinilor, aleilor, parcurilor sau cartierelor rezidențiale.Informații Tehnice:Carcasă de aluminiu; Dispersor transparentClasa I, 110-240V/50HzIP65Diametru fixar..
387 lei
Model: URBAN 4CS
Coșul de gunoi stradal  URBAN 4CS  este realizat din tablă zincata, cu capac si scrumieră.  Poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare, instituții, parcuri și alte zone publice.Elementele metalice ale coșului sunt vopsite în câmp electrostatic pentru a asigura re..
536 lei
Model: MASĂ THAVIS.R
Masă de exterior cu picioare din metal rabatabile THAVIS.R și rigle din lemn de rășinoase pentru parcuri, zone de picnic, locuri de joacă.  Datorită sistemului rabatabil masa este ușor de transportat și de mutat.Elemente Componente: 2 picioare din metal rabatabile 7 șipci din lem..
1.379 lei
Model: THAVIS.R
Setul THAVIS.R este ideal pentru grădini și parcuri.Datorită sistemului rabatabil setul este ușor de mutat/transportat, fiind ideal pentru locuri de joacă, parcuri rezidențiale și grădini publice.Componentele setului:1 masă rabatabilă THAVIS2 banchete rabatabile THAVISDimensiunea elementelor di..
2.925 lei 3.016 lei
Model: CORFU
Set Mobilier Exterior Grădină, Picnic, Curte CORFU alcătuit din 1 masă, și 1 banchetă. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu structură metalică și elemente din lemn de rășinoase.Setul picnic CORFU cu masă, și banchetă, se pretează atât ca mobilier ..
1.315 lei
Model: CAMPINA 2
Masă de șah din lemn-oțel tratat la suprafață cu două bănci cu spătar alcătuiesc setul CÂMPINA 2.Setul picnic CÂMPINA 2 cu masă, șezut și spătar detașabil, se pretează atât ca mobilier de exterior horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.Este ideal pentru petrecerea tim..
1.719 lei
Model: CAMPINA 4
Masă de șah din lemn-oțel tratat la suprafață cu patru bănci cu spătar alcătuiesc setul CÂMPINA 4.Setul picnic CÂMPINA 4 cu masă, șezut și spătar detașabil, se pretează atât ca mobilier de exterior horeca, cât și pentru curtea casei.Este ideal pentru petrecerea timpului liber în aer curat.Compo..
2.418 lei 2.519 lei
Model: DURBAN 2
Cișmeaua de apă stradală  DURBAN 2 este destinată în special spațiilor exterioare fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădini, terasa caselor, restaurantelor, hotelurilor, parcuri, străzi, spații de joacă dar poate fi folosită și în curtea școlilor și instituțiilor publice. Cișmeaua..
2.166 lei
Model: A-1b
Stâlpul de iluminat din fontă A-1b este recomandat pentru terasă, grădină și curte, perfecți pentru montarea de corpuri iluminat.  Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fo..
3.189 lei
Model: DURBAN 2A
Cișmeaua de apă stradală  DURBAN 2A este destinată în special spațiilor exterioare fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădini, terasa caselor, restaurantelor, hotelurilor, parcuri, străzi, spații de joacă și alte zone publice. Cișmeaua stradală din aluminiu turnat întregește catego..
2.153 lei
Model: DURBAN 3P
Cișmeaua stradală cu pedală DURBAN 3P este un produs benefic fiind adaptată necesităților cauzate de COVID-19, cu acționare prin pedală, la picior.Acționarea prin pedală vă ajută și vă ferește de posibila contaminare cu diferiți viruși sau bacterii, evitând astfel contactul manual cu robinetul.Cișme..
2.780 lei
Model: ME503.PALASIO
Consolă, lampă pentru iluminat exterior de perete realizată integral din fontă și corp de iluminat tip Felinar.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar PALASIO 700 E27..
1.438 lei
Model: PALERMO
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Consolă din aluminiu, decorativă pentru casă, terasă, balcon. Decorațiunile, consolele de exterior ornamentale fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    blat consolă    element decorativ superior    ..
367 lei 399 lei
Model: S.MALOTT
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci MALOTT alcătuit din masă și 2 banchete. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu structură metalică și elemente din lemn de rășinoase.Setul picnic MALOTT cu masă și 2 banchete , se pretează atât ca mobilier de exterior hore..
2.444 lei
Model: KRONSTADT 87
Stâlpii de direcționare stradală sunt din metal și au ornamente de fontă.Pot fi montați în apropierea hotelurilor, restaurantelor , instituțiilor publice, pe străzi și alei etc.Elemente Componente:    Bază din fontă galvanizată M87    Țeavă din oțel zincat cu flanșă, din 2 tronso..
1.890 lei
Cișmea Apă Stradală, Parc DURBAN 3 Cișmea Apă Stradală, Parc DURBAN 3
Cel mai bun preț
Model: DURBAN 3
Cișmeaua de apă stradală  DURBAN 3 este destinată în special spațiilor exterioare fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădini, terasa caselor, restaurantelor, hotelurilor, parcuri, străzi, spații de joacă și alte zone publice. Cișmeaua stradală din aluminiu turnat întregește categor..
2.466 lei
Afişare 1 - 24 din 68 (3 pagini)