Menu
Coșul tău

KRONEMAG INDUSTRIES

Bancă Parc Fontă NAPOLI Bancă Parc Fontă NAPOLI
Cel mai bun preț -18 %
Model: NAPOLI
Bancă de parc din Fontă NAPOLI este destinată amenajării parcurilor, străzilor, grădinilor publice. aleilor, cartierelor, grădinilor și curților  rezidențiale. Această bancă, realizată în întregime din fontă, oferă locuri confortabile și adaugă stil elegant oricărei locații.Rezistentă la i..
2.295 lei 2.795 lei
Model: LODZ
Bancă Parc, Grădină - LODZBancă de exterior realizată din fontă turnată și lemn de rășinoase, destinată pentru orice spațiu privat, curți, grădini, parcuri, alei stradale.Banca LODZ se pretează atât ca mobilier de exterior stradal, horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.E..
1.750 lei
Model: DURBAN 4
Cișmeaua de apă stradală  DURBAN 4 este destinată în special spațiilor exterioare fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădini, terasa caselor, restaurantelor, hotelurilor, parcuri, străzi, spații de joacă și alte zone publice. Cișmeaua stradală din aluminiu turnat întregește categor..
3.601 lei
Model: VILLA 770-LED60W
Corpul de iluminat VILLA 770 LED 60W este utilizat pentru montarea pe stâlpi de iluminat, lămpi de perete exteriorInformații Tehnice:    suport cadru din aluminiu    dispersor     IP 65    clasa 1, 110-240V, 50 Hz    diametru montaj soclu: ø76&n..
1.190 lei
Model: SAL-C2
Stalp Iluminat Exterior Parc din Aluminiu SAL-C2LICHIDARE DE STOC -  LOT 4 BUC.Discountul este valabil pentru achizitionarea intregului lot.Stalpul de iluminat exterior SAL-C2 este realizat din aluminiu extrudat si folosit pentru iluminatul exterior al parcurilor, aleilor, gradinilor, pietelor ..
2.464 lei 3.080 lei
Model: KAMPOS 620
Corpul de iluminat KAMPOS 620 cu dispersor transparent pentru montare pe stâlpi sau console este recomandat pentru iluminatul exterior al grădinilor, aleilor, parcurilor sau cartierelor rezidențiale.Informații Tehnice:Carcasă de aluminiu; Dispersor transparentClasa I, 110-240V/50HzIP65Diametru fixar..
387 lei
Coș Gunoi Exterior cu Capac și Scrumieră URBAN 4CS Coș Gunoi Exterior cu Capac și Scrumieră URBAN 4CS
Cel mai bun preț
Model: URBAN 4CS
Coșul de gunoi stradal  URBAN 4CS  este realizat din tablă zincata, cu capac si scrumieră.  Poate fi montat în incinta spitalelor, campusurilor universitare, instituții, parcuri și alte zone publice.Elementele metalice ale coșului sunt vopsite în câmp electrostatic pentru a asigura re..
536 lei
Model: MASĂ THAVIS.R
Masă de exterior cu picioare din metal rabatabile THAVIS.R și rigle din lemn de rășinoase pentru parcuri, zone de picnic, locuri de joacă.  Datorită sistemului rabatabil masa este ușor de transportat și de mutat.Elemente Componente: 2 picioare din metal rabatabile 7 șipci din lem..
1.379 lei
Model: THAVIS.R
Setul THAVIS.R este ideal pentru grădini și parcuri.Datorită sistemului rabatabil setul este ușor de mutat/transportat, fiind ideal pentru locuri de joacă, parcuri rezidențiale și grădini publice.Componentele setului:1 masă rabatabilă THAVIS2 banchete rabatabile THAVISDimensiunea elementelor di..
2.995 lei
Model: CORFU
Set Mobilier Exterior Grădină, Picnic, Curte CORFU alcătuit din 1 masă, și 1 banchetă. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu structură metalică și elemente din lemn de rășinoase.Setul picnic CORFU cu masă, și banchetă, se pretează atât ca mobilier ..
1.315 lei
Model: CAMPINA 2
Masă de șah din lemn-oțel tratat la suprafață cu două bănci cu spătar alcătuiesc setul CÂMPINA 2.Setul picnic CÂMPINA 2 cu masă, șezut și spătar detașabil, se pretează atât ca mobilier de exterior horeca, terasă de alimentație publică, cât și pentru curtea casei.Este ideal pentru petrecerea tim..
1.719 lei
Model: CAMPINA 4
Masă de șah din lemn-oțel tratat la suprafață cu patru bănci cu spătar alcătuiesc setul CÂMPINA 4.Setul picnic CÂMPINA 4 cu masă, șezut și spătar detașabil, se pretează atât ca mobilier de exterior horeca, cât și pentru curtea casei.Este ideal pentru petrecerea timpului liber în aer curat.Compo..
2.519 lei
Model: DURBAN 2
Cișmeaua de apă stradală  DURBAN 2 este destinată în special spațiilor exterioare fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădini, terasa caselor, restaurantelor, hotelurilor, parcuri, străzi, spații de joacă dar poate fi folosită și în curtea școlilor și instituțiilor publice. Cișmeaua..
2.386 lei
Model: A-1b
Stâlpul de iluminat din fontă A-1b este recomandat pentru terasă, grădină și curte, perfecți pentru montarea de corpuri iluminat.  Elemente Componente:     Bază din fontă turnată      Miez țeavă din oțel      Elemente decorative din fo..
3.189 lei
Model: DURBAN 2A
Cișmeaua de apă stradală  DURBAN 2A este destinată în special spațiilor exterioare fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădini, terasa caselor, restaurantelor, hotelurilor, parcuri, străzi, spații de joacă și alte zone publice. Cișmeaua stradală din aluminiu turnat întregește catego..
2.373 lei
Model: DURBAN 3P
Cișmeaua stradală cu pedală DURBAN 3P este un produs benefic fiind adaptată necesităților cauzate de COVID-19, cu acționare prin pedală, la picior.Acționarea prin pedală vă ajută și vă ferește de posibila contaminare cu diferiți viruși sau bacterii, evitând astfel contactul manual cu robinetul.Cișme..
2.997 lei
Model: ME503.PALASIO
Consolă, lampă pentru iluminat exterior de perete realizată integral din fontă și corp de iluminat tip Felinar.   Elemente Componente:     consolă de iluminat din fontă turnată      corp iluminat Felinar PALASIO 700 E27..
1.438 lei
Model: PALERMO
Ofertă valabilă în limita stocului disponibil!Consolă din aluminiu, decorativă pentru casă, terasă, balcon. Decorațiunile, consolele de exterior ornamentale fac parte din mobilierul de grădină, curte.Elemente Componente:    blat consolă    element decorativ superior    ..
399 lei
Model: S.MALOTT
Set Mobilier Picnic, Grădină, Masă și Bănci MALOTT alcătuit din masă și 2 banchete. Ansamblu set mobilier exterior urban pentru grădină și terasă cu structură metalică și elemente din lemn de rășinoase.Setul picnic MALOTT cu masă și 2 banchete , se pretează atât ca mobilier de exterior hore..
2.322 lei 2.444 lei
Model: KRONSTADT 87
Stâlpii de direcționare stradală sunt din metal și au ornamente de fontă.Pot fi montați în apropierea hotelurilor, restaurantelor , instituțiilor publice, pe străzi și alei etc.Elemente Componente:    Bază din fontă galvanizată M87    Țeavă din oțel zincat cu flanșă, din 2 tronso..
1.890 lei
Model: DURBAN 3
Cișmeaua de apă stradală  DURBAN 3 este destinată în special spațiilor exterioare fiind o decorațiune potrivită atât pentru  grădini, terasa caselor, restaurantelor, hotelurilor, parcuri, străzi, spații de joacă și alte zone publice. Cișmeaua stradală din aluminiu turnat întregește categor..
2.683 lei
Model: VILLA-INDICO-7
Stâlpii de  direcționare stradală  sunt compuși din:Bază din fontăȚeavă din oțel zincat ( Ø76 și Ø60)Elemente decorative din fontă Vârf decorativ din fontă7 indicatoare inclusePot fi montați  în apropierea hotelurilor, restaurantelor , instituțiilor publice, pe străzi și alei etc..
4.675 lei
Model: ME502.PALASIO
Lampă de iluminat pentru perete cu braț decorativ confecționată integral din fontă pentru iluminatul primăriilor, reședințelor, magazinelor și străzilor, oferindu-le un plus de eleganță.  Elemente Componente:consolă de iluminat din fontă turnată corp iluminat Felinar PALASIO 700 E27..
1.784 lei
Model: DURBAN 2P
Cișmeaua stradală cu pedală  DURBAN 2P este un produs benefic fiind adaptată necesităților cauzate de COVID-19, cu acționare prin pedală, la picior.Acționarea prin pedală vă ajută și vă ferește de posibila contaminare cu diferiți viruși sau bacterii, evitând astfel contactul manual cu robinetul..
2.495 lei
Afişare 1 - 24 din 61 (3 pagini)